Da li je realno da neko uopste gleda ili uzima za ozbiljno "sadrzaje" ovakvog tipa.
Davno sam takodje pokusao da odgledam cela 2-3 minuta... Komentarisuci u sebi, da danas analfabeta u bilo kojoj oblasti moze da uzme telefon, snima i kaci po netu.
Opet je sve na konzumentima. Kao i ranije za TV, za koji imas daljinski .
Nije postala, nego je oduvek. Na prste jedne ruke mozes da nabrojis ljude iz tehnicke struke ili koji se bave sa necim profesionalno, a od kojih nesto pametno mozes da cujes ili naucis.
I ja brate volim da pevam, ali mi slon pr*nuo u uvo .
Probao sam za vikend da lociram gde je pukao kontakt.
Kako stoje stvari morace da se skida MA jedinica pa da se sredi na stolu, jer mestu ne moze nikako da se pridje lemilicom. Nije da sam neki profi elektronicar ali probah sa par razlicitih lemilica i nisam uspeo nista da uradim.
Pocelo je 44' a ovo danas je kulminacija toga. Naslednici tih komunjara, olosa i lopova i dan danas vladaju. Prostudirajte porodicna stabla ove posasti na vlasti.
Ako je covek dobar, velika verovatnoca da ce mu i naslednici biti dobri ako ne cak i bolji ili makar isti. Tako je i sa losima...
Ja sam se lomio između LingLonga za 5000din kom, i Kleber Q3 za 8200 kom. Uzeh Kleber. Za sada su odlične. Mada pravi test tek na zimu.
Prelazim oko 15000 km godišnje, mnogi su se hvalili da pređu sa K Q3 oko 60000 km, i rekoh, 4 god će mi trajati.
Da prelazim manje , uzeo bi LL... Nekih 100 e jedtinije za 4 kom.