deki87 7 Posted June 23, 2015 Pozdrav, molim vas cenovnik za ufi filtere ulja, goriva, vazduha, klime za stilo 1.9 mjet. 2006 god. 120ks. I kako bih mogao da ih naručim da mi stignu nekom kurirskom službom u Obrenovac.Imas jednu stranu nazad. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 24, 2015 Pozdrav,Ako mogu proizvodjaci i cene homokinetickih zglobova za Fiat Pandu VAN 1.1 2002god i broj motora 187A1000 i br. sasije ZFA141A000 to su one crvene Post Italia? Hvala Poštovani, Nemamo ga na stanju trenutno, a cena bi bila oko 1900 dinara, proizvodjac GSP. Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
luna 0 Posted June 25, 2015 Ćao, koliko je set kvačila za Punto Sporting 1.4 16v 6b, 2004? I koje imaš u ponudi? Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 25, 2015 Ćao, koliko je set kvačila za Punto Sporting 1.4 16v 6b, 2004? I koje imaš u ponudi? HvalaPoštovani, predlažem da isprobate našu test verziju on-lajn kataloga. Nesa je postavio novu temu u ovom delu foruma vezanom za EuroAuto. https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/68872-online-katalog-euroauto/ Zanimalo bi me kako se ljudi snalaze sa njim, koje su zamerke, šta treba ispraviti, ako je moguće. Znamo da nije idealno, ali nadamo se da može da posluži. Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted June 26, 2015 @ luna Ako još nisi stigao da isprobaš katalog, evo kako bi to izgledalo za traženi set kvačila: 11.967 dinara - set kvačila proizvođača VALEO13.723 dinara - set kvačila proizvođača LUK14.613 dinara - set kvačila proizvođača SACHS16.119 dinara - set kvačila proizvođača BORG & BECK Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted June 26, 2015 Kako ti sve ovo nađe... Ja sam samo uspeo da promenim temu Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted June 26, 2015 (edited) Imaš u toj temi posebno uputstvo. Ukratko, kliknem na link za online katalog i dobijem ovo: ...levo klik na ''Narudžbenica'' Ostavim prazna sva ona polja oko ''podataka o kupcu'' jer sada hoću samo da pogledam cene (ne i da poručim): ...tj. skrolujem samo malo na dole (strelica pokazuje) gde se nalazi izbor modela i sve ostalo. Kako izabereš jednu stavku, tako se pojavi druga i tako biraš redom od verzije motora na konkretnom autu, do grupe artikala koja te zanima. Edited June 26, 2015 by neshaoct dopuna sa slikama Quote Share this post Link to post Share on other sites
luna 0 Posted June 26, 2015 @Euroauto i @neshaoct Hvala!!! Evo bas sada listam katalog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 26, 2015 Ocekujemo povratnu informaciju kako se snalazite sa katalogom, da li mozete danadjete delove. Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted June 26, 2015 Probao i deluje mi baš jednostavno i pregledno čak i na telefonu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted June 26, 2015 Sad kad sam i ja ukapirao, vrlo je prosto Raduje me što u pretrazi ne postiji plivajući zamajac kao deo za moj auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21229 Posted June 26, 2015 Što se tiče mene sve je detaljno objašnjeno i jednostavno za korišćenje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
joshibeast 74 Posted June 27, 2015 Katalog nije lep ali je zato super funkcionalan, što je jedino bitno.Svaka čast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DAARKO 0 Posted July 19, 2015 Zanima me cena senzora vode u gorivu(valjda se tako zove) koji se nalazi na dnu filtera goriva, za STILA 1,9JTD 85kw?To je neki plastični deo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted July 20, 2015 Zanima me cena senzora vode u gorivu(valjda se tako zove) koji se nalazi na dnu filtera goriva, za STILA 1,9JTD 85kw?To je neki plastični deoPoštovani, nenamo u ponudi. Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted August 4, 2015 Koja ne cena gumica balans stangli za Lanciu Lybru 1.9 jtd, 110ks, 2001godiste, karavan? Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefankmn 164 Posted August 7, 2015 @euroauto Imate PP koji je poslat pre 2 dana na koji je jos niste odgovorili . Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
sErGiO-AR 3 Posted August 7, 2015 Interesuje me da li možete da mi nabavite ovo rebrasto crevo kao na slici (ovo što je bandažirano): U pitanju je deo usisne grane,iza filtera a ispred protokomera. Auto je Alfa 166 2.0 110 KW, 2002.godište. Quote Share this post Link to post Share on other sites
guzva 74 Posted August 13, 2015 Interesuje me cena prednjih amortizera i solja amortizera za Fiat bravo 1.6, 16v, 2000 god, 76ks?Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 27 Posted August 22, 2015 Prednji stabilizatori za Stilo JTD 5v. Cena i garancija? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted August 22, 2015 Još jednom, sve cene možete brže sami saznati koristeći online katalog Euroauto:https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/68872-online-katalog-euroauto/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
@bane@ 102 Posted August 22, 2015 Ja nikako nemogu da otvorim pretragu delova po vrsti vozila Quote Share this post Link to post Share on other sites
SkyBlu 3 Posted August 22, 2015 ni ja brate mili Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted August 24, 2015 Kad sam vam napisao gore, proverio sam i radilo je.Sad sam pogledao opet, i kao što i vi kažete, ne radi, tj. nije moguće podesiti pretragu po proizvođačiuma, nedostaje to polje. Nekada i sad.Poslao sam ka Euroauto, pa ćemo videti šta je problem sa online katalogom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted August 24, 2015 (edited) Too many users. Edited August 24, 2015 by ivan.ik Quote Share this post Link to post Share on other sites