Jump to content
FAS Goran

DAARKO

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About DAARKO

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bor

Recent Profile Visitors

1102 profile views
  1. Kako mogu da proverim da li je ispravan? Posle duze voznje on digne ali treba da se ceka, pa kako da vidim u cemu je problem? A nema 10tak dana od ugranje
  2. Meni posle 5km uopste jos ne pocinje da dize
  3. Ja sam prosle nedelje zamenio termostat, stavio vernet,a sve iz razloga sto se temperatura sporo dizala i nikad nije bila kazaljka u vertikali. Sada imam problem da po gradu, jedva opet da podize temperaturu, sporije nego ranije. U pitanju je Bor i nema tu mnogo voznje,sve je blizu, ali neverovatno da je sad gore. Sto se tice duzegn puta, temperatura kad se podigne,kazaljka se zakuca na pola kako i treba, sto do sada sa starim nikad nije bila situacija. U cemu je problem da u gradu nece da podighne temp?
  4. Ja trazio na yt i nikako nisam mogao da nadjem,a ni na forumu. Ja ne vidim nigde rajfeslus kod mene. Imam toliku zelju to da resim,ali mi ne ide
  5. Da, tu se cepa, ali nij enista probilo, nego se pocepalo od trljanja prilokom ulazenja i izlazenja. Da li se skidaju te presvlake?
  6. Da li je neko skidao fabricke presvlake sa sedista fiat stila? Na sedalnom delu sa strane, napravila mi se rupa, koja se siri, pa mi je pala ideja, da ako mogu da se skinu presvjake dam nekom da mi samo taj deo opšije drnom kožom. Od nekoga sam dobio informaciju da se može skinuti, ali mi treba neko sa iskustvom, a jos bolje i slikama.
  7. DAARKO

    Euroauto info

    Nesto se ne snalazim. Otvorio sam link i na pocetku ima akcija termostat Vernet, ali kad udjem sve postepeno, cena je 3900. Zanima me da li jos uvek traje akcija?
  8. DAARKO

    Euroauto info

    Molio bih za cene: Seleneji WR 5/40 Filter za ulje Termostat Za stila 1.9 JTD 2003 god.
  9. Prijatelji, pomazite... Ovu poruku Sam okacio jos odavno I sa istim problemom we nosio do prosle nedelje. Tada konacno resih da kupim neki senzor pritiska ulja (400)din I da zanenim. Majstor mi zameni kad onto jos gore. Sada se poruka low oil pressure pali u krivinama I nekad PRI naglom kocenju. Idem na put za par Dana, pa me malo plasi. Sta bi to moglo da bude. Naglasavam da Sam 3god vozio I da mi se upozorenje palilo samo PRI prvom paljenju
  10. Da obnovimo malo temu. Kako se zove onaj senzor na filteru goriva kod Stila 1,9JTD? Prilikom zamene filtera goriva pukao i je. To je neki skroz plasticni deo. Zna li neko cenu? Da li moze bez toga da se vozi dok ne kupim?
  11. DAARKO

    Euroauto info

    Zanima me cena senzora vode u gorivu(valjda se tako zove) koji se nalazi na dnu filtera goriva, za STILA 1,9JTD 85kw? To je neki plastični deo
  12. Jel još uvek imaš? Ako imaš dolazim za vikend...
  13. ubio sam se tražeći jednu ali nikako mi ne ide. probaću da pustim njemu direktno poruku. hvala ti za info
  14. Da li neko prodaje jednu original ratkapnu za Stila:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...