Smireni 526 Posted January 14, 2019 Nemoj biti čobanin koji vozi sa uključenim maglenkama kada nema magle. To te ne čini "kul baticom" samo zaslepljuješ ljude iz suprotnog pravca. 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dexxybor 0 Posted May 15, 2021 A da li će moći da se prođe tehnički ako u Bravu stavim Mareine farove ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
miljanxXx 26 Posted May 15, 2021 (edited) @dexxybor Mozeeeee Edited May 15, 2021 by neshaoct dodao tag 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dexxybor 0 Posted June 9, 2021 Pre mesec dana, lik mi na parkingu udario u auto, šteta tolika da sam menjao haubu, branik, hladnjak, ..., far. Drug mi da far od Mareje i pošto sam nabavio i drugi napakujem takve farove. Juče odem da ih naštelujem i lik sa tehničkog mi počeo mrsiti kako neću moći da prođem tehnički zbog farova ?? Razumem kada je nešto nabudzeno ali ovo su farovi sa istim držačima, nikakva prepravka. Da li je neko imao slično iskustvo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3626 Posted June 9, 2021 Verovatno za desni upravljač odnosno engleska verzija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
miljanxXx 26 Posted June 11, 2021 (edited) @dexxybor Na kom tehnickom si u Boru imao taj problem??? Edited June 11, 2021 by neshaoct dodao tag 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dexxybor 0 Posted June 14, 2021 lik koji radi u tom tehnickom ( ne bih da reklamiram ), motao se okolo dok sam stelovao farove i to je prokomentarisao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted August 31, 2021 Sta ce da radimo mi koji imamo morimoto bixenone u mareine farove posto obicna sijalica h1 ne moze da udje u projektor ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6193 Posted August 31, 2021 stavis 4200k sijalice i upakujes da se ne vide balasti i kablovi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 852 Posted August 31, 2021 6 hours ago, hgt said: Sta ce da radimo mi koji imamo morimoto bixenone u mareine farove posto obicna sijalica h1 ne moze da udje u projektor ? Za 30e nađeš one matore rebraste obične farove na otpadu i držiš ih u podrumu, montiraš samo za tehnički, 10 min posla je skinuti sve i vratiti, jednom godišnje i nije neko cimanje 2 Martin and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted September 10, 2021 Da li je neko pokusao da stavi h1 halogenu sijalicu u morimoto projektor , neko kaze da moze da upsdne ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 852 Posted September 10, 2021 Ne moze, predugacko je grlo na projektoru. Mozda mozes fizicki da je uguras da kao stoji, ali nece sijati nista. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nezaustavljiv 2 Posted December 2, 2021 Ja na Bravi iz 97 god. Imam SHO ME ksenon komplete,sijalice od 8 K, i prezadovoljan sam svetlom,a farovi su standardni ,rebrasto staklo,Valeo.Nekako ne razumem ova silna budženja koječega,jer je jednostavnije dati 150 eura za premium ksenon setove,sijalica staje isto kao i standard H1 i to u one zaštite žiže(mali metalni deo u koji staje sijalica ,a koji sprečava da sijalica ometa vozila iz drugog smera) i miran si!Top izgleda,dobro sija ,a meni traje već 9 godina!Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted January 21, 2022 Ja sam moje reparirane farove skinuo sa novim projektorima i ksenonima i sad idu na prodaju 1 nezaustavljiv reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nezaustavljiv 2 Posted January 23, 2022 (edited) @hgt Pošto? I kakvo je sočivo unutra?Je li biksenon fabrički ili je nešto menjano? Je li to biksenon kugla fabrička ili je nešto menjano?Je li to projektor sad unutra? Edited January 23, 2022 by neshaoct dodao tag Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6193 Posted January 23, 2022 4 hours ago, nezaustavljiv said: Je li biksenon fabrički ili je nešto menjano? Ne može fabrički i bixenon Kod Maree fabrički far sa sočivom ima fiksnu klapnu u projektoru. Dugo svetlo je uvek posebna sijalica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hgt 6 Posted January 23, 2022 Unutra je morimoto h1 bixenon projektor sve ide u kompletu sa sijalicama , balastima cena 10000 din , sve novo stavljeno prosle godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nezaustavljiv 2 Posted January 23, 2022 Ok....Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites