Branko 23 1 Posted January 25, 2012 Kupi onu polu presvlaku,pa bar neko vreme da ne isflekas komplet sedista,bar za dva sedista kupi,nije skupo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 264 Posted January 26, 2012 Kakva polupresvlaka? Jel ima neka slika? Iskreno, uzeo bih komplet presvlake original za njega, ali moram da nađem u bež varijanti jer je takav enterijer, pa mi glupo da stavljam npr. crne presvlake... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2502 Posted January 26, 2012 ma samo stavi neke presvlake za sedalni deo,ako je to najkriticniji deo. Moj auto je ovih dana bas bio strokav,kako unutra ,tako i spolja i danas sam ga uterao u garazu i malo ga ocistio i opravo ,drugi auto,prednost sam dao enterijeru,jer je bas bio prljav i koristio sam tecnost za sudove SPIN preporuka,sad u autu mirise na limun Quote Share this post Link to post Share on other sites
BGDX3M 0 Posted March 14, 2012 (edited) Pozdrav svima,odnedavno sam vlasnik Lybre 1.9jtd '2002.. Pa pokusavam da otklonim neke sitne nedostatke.Sedista od izvrnute koze popularne alkantre. Jel ima neko ko resava ono linjanje Hvala! Edited March 15, 2012 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
kele1975 0 Posted March 14, 2012 Dobro došao na forumCofanje alkantare se riješava sa nožićem za brijanje. tzv Bic Quote Share this post Link to post Share on other sites
BGDX3M 0 Posted March 14, 2012 Zaboravih da se predstavim, Bosko iz Beograda!@kele1975Hvala na brzom odgovoru! Jel ide aftershave posle ili na suvo Cuo sam da neki momci u Beogradu to sredjuju, smirglom ili necim slicnim. Tako mi bar rece majstor kod koga sam bio da je pregleda kad sam je uzimao. U svakom slucaju cu probati na nekom malom delu sam pa cemo da vidimo na sta ce da lici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mateo 2 Posted April 17, 2012 Sta uzeti da odrazvanje koze...Nesto trece?Citao sam na Renou da ljudi hvale neku Hemel kremu za kozu dal znate nesto o tome? kosta oko 600 din Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milorad994 0 Posted August 6, 2012 Terza odakle si ti ? Tacno, a kao drugo to jeste mleko, ali kada udjes u radnju i trazis pod tim nazivom ga nemaju sig, to se zove Majmunsko mleko !!! I imam pitanje, imam punta 3 malo se ogrebala platika sa suvozaceve strane, kako da je ublazim da ne dolazi do izrazaja posto je veoma loseg kvaliteta, lako se grebe -.- Quote Share this post Link to post Share on other sites
SrdjanNS86 20 Posted January 9, 2013 Zna li neko gde ima da se kupe originalne zimske patosnice za punta sa 3V Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted January 9, 2013 Iste su i za punta sa 5.vrata )) Quote Share this post Link to post Share on other sites
SrdjanNS86 20 Posted January 9, 2013 Znas li koje je dobro da ne moram da secem gumu kako bi stalo lepo ja sam trazio ali nigde da nadjem Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted January 9, 2013 http://www.kupindo.c...MENA-PATOSNICA- Quote Share this post Link to post Share on other sites
Macvanin 88 Posted March 21, 2013 Kako mogu da ocistim naslon za ruku kod Stila?Bele je boje,i malo je isprljan na ivici,pa bih voleo da ga ocistim pre nego sto stavim presvlake. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lybra 1.9 JTD 4 Posted April 3, 2013 (edited) Kupio sam Lybru 2001 godiste sa alkantara enterijerom ali je uzasno prljava,tako da je enterijer izgubio potpuno svoj fabricki lep izgled.Hteo sam da joj uradim dubinsko pranje ali se plasim kako ce to ispasti i da li ce se mozda neki delovi ucebati ili na drugi nacin ostetiti.Bio bih zahvalan na pomoci svima koji imaju iskustva sa ovom temom,bila ona dobra ili losa.Hvala unapred. Edited April 4, 2013 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
nitro 16 Posted April 3, 2013 Bolje je da neko to odradi profesionalno prvi put, a posle samo da odrzavas isto u tom stanju nego da zeznes nebo ili sedista...http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=53160&st=0 i cestitke na kupovini Quote Share this post Link to post Share on other sites
milos66 39 Posted April 5, 2013 (edited) e ovak odanas oprah auto u auto perionici i naravno na kraju ga isprskase necim po podu mirise kao ludo e sad hteo bih to sam da imam ali nisam pitao sta je to e sad forumasi zanimame jel zna neko gde ima to da se nabavi hvalaaaa Edited April 6, 2013 by milos66 spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3058 Posted April 5, 2013 Podigneš patosnice i isprskaš obićan ozveživać vazduha od 100 dinara Imaš ga za 100 pranja, a miriše prelepo, ja to redovno radim i baš me često pitaju gde mi miris stoji u kolima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sirius9 29 Posted April 5, 2013 moraš da atačuješ sample za pomirisati da bi mogli da ti kažemo šta je u pitanju Quote Share this post Link to post Share on other sites
milos66 39 Posted April 5, 2013 Podigneš patosnice i isprskaš obićan ozveživać vazduha od 100 dinara Imaš ga za 100 pranja, a miriše prelepo, ja to redovno radim i baš me često pitaju gde mi miris stoji u kolima ok.. hvala.. ali me bas zanima cime ga prska znaci mirise mi igaraza i kotlarnica i ulica i terasa ahahahah Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted April 5, 2013 pa sto nisi tamo pitao, ja sa perionicama imam negativno iskustvo, jednom su mi mazali neko mleko po tabli, to je bilo masno 2 meseca i non stop se vatala prasina jer je bilo leto i otvoreni prozori Quote Share this post Link to post Share on other sites
milos66 39 Posted April 6, 2013 iskreno zurio nisam odma ni primetio al kad je krenlo mirise tebra evo i danas ubi koliko miriseeee Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted April 6, 2013 Evo da podelim sa vama sta sa ja radio, u rodi sam kupio "jelkicu" za kucne klime oblik pravougaonika je i samo je stavio na filter klime i nazad zasrafio onu plastiku, to je ubijalo koliko mirise, i dugo je trajalo, mirise i bez paljena ventilatora a pogotovo kad se upali, i onda se taj miris uvuce u cevi ventilacije i stalno mirise, ja sam koristio miris sweet vanila posto mi taj odgovarao, a miris se osecao malo i spolja to sam izvalio kad sam stajao na terasi i osetim miris, nisam mogao da verujem, ali u pitanju je bravo pa je njemu filter klime ispod one plastike kod soferke, kod punta, stila i ostalih gde je filter unutra, mislim da ce se sav miris zadrzavati u kabini. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7978 Posted April 6, 2013 Dobra ti je ideja, probacu to, samo da mi padne napamet. Ja sam malo opterecen za te mirise i jelkice, ja kada nesto iznesem iz auta npr u kucu to ceo sprat mirise Ovo o cemu pise Stampedo nisam video da sada, ne znam sta bi moglo da bude u pitanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted April 6, 2013 Isti sam po pitanju mirisa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milos66 39 Posted April 6, 2013 Dobra ti je ideja, probacu to, samo da mi padne napamet. Ja sam malo opterecen za te mirise i jelkice, ja kada nesto iznesem iz auta npr u kucu to ceo sprat mirise Ovo o cemu pise Stampedo nisam video da sada, ne znam sta bi moglo da bude u pitanju.takodje na menjacu imam 30000 jelkica batice kad je zavrsio sve sa malom pumpicom isprskao je malo pod i plastikekada sam usao u auto bruka evo i danas izuva kako je dobar miris verovatno ga ima u nekim radnjicama cudno mi bilo kada je to radio oko patosnicai po podu :DDD Quote Share this post Link to post Share on other sites