joshibeast 29 Posted March 9, 2015 Mene u proseku 3x godišnje zaustave i to uvek u Beogradu. Nikada van grada a nedeljno prođem bar 10 puta pored stalnih punktova (Zrenjaninac, Sajmište itd).Uvek duvam u ono sokoćalo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 100 Posted March 9, 2015 kad niste fotogenicni kao Buca pa da vas slikaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rista JTD 0 Posted March 9, 2015 Hvala na savetima onda cu verovatno napred da mu sibnem 60% a pozadi malo jace Quote Share this post Link to post Share on other sites
RSS 0 Posted March 10, 2015 Mnogo zavisi kakav se auto vozi i kada. Bar oko tog zaustavljanja.Kada se vracas u 3h ujutru sa nekim tuning autom imas veliku verovatnocu da ce te zaustaviti. Mene ne zaustavljaju cesto, u poslednje 2 godine kod Sehera ,tada sam ih slikao jer su imali 3 auta ispred mene i jednom u Rakovici oko 1h po ponoci kada sam bio sa klinkama i cim su njih videli da spavaju samo su odmahnuli da nastavim. Folije mi niko nikad nije spominjao pa cak ni kada su skidali tablice. Jeste mi jednom saobracajac u to vreme rekao : Jel znas da ne smes folije da imas, ja sam rekao znam, ali mogu da stavim tetra pelene jer bebama smeta sunce i onda necu nista videti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 14151 Posted March 27, 2015 (edited) Posle duzeg neckanja (te danas cu, sutra cu), nereagovanja organa na Pravilnik - konacno pritamnio Torinsku mambu. Ocigledno ce po pitanju folija do daljnjeg sve biti isto kao i za xenone - teraj, dok ne bude drugacije.Auto je komplet u Llumar ATC 35 (65% propusnosti i iza i u ravni vozaca). Dvoumio sam se da eventualno napred stavim 50%. Uradjeno kod naseg drugara sa foruma Nikole Rankovica (https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/user/3603-nikola-rankovic/) u AutoStyle Lajkovac. Iako kod nas po BG tamne na svakom koraku, video sam par njegovih radova, a odusevilo me kako je pedantno uradio Stefanovog Stila (stefankmn) kome se i ovim putem zahvaljujem za kontakt. Evo i par slidza, vreme je bilo tmurno pa deluje malo tamnije nego sto jeste: Edited March 27, 2015 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6831 Posted March 27, 2015 Iiii hvala Bogu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 14151 Posted March 27, 2015 (edited) Vala bas. Zvah i imenjaka da mi pravi drustvo i da eventualno i on potera da odradi Zver za kofere, posto sam dobio odlicnu cenu a i prolazio sam mu pored kuce.Ali izgleda da planira odmor u Bogutovackoj banji . Edited March 27, 2015 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6831 Posted March 27, 2015 Nije to za njega dovoljno dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted March 27, 2015 Ivane odlicno! Sta je na kraju presudilo izmedju 50 i 65%? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6831 Posted March 27, 2015 Estetska razlika je bespotrebna, a prakticno nista ne dobijas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 14151 Posted March 27, 2015 Pa velika je povrsina soferke napred i kroz nju ulazi dosta svetla, tako da malo vizuelno gubi na efektu, sto kaze moj drugar Mica. Lepse je kada je ceo auto u istom tonu. Iznutra se sa Llumar ATC 35 odlicno vidi i nocu, spoljni retrovizori takodje. Samo za nijansu je tamnije nego kroz soferku.A i ako ipak krenu da cimaju sa atestima, kontrolama - i sa 50% si vec u prekrsaju. Tako da se izbor sam nametnuo . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted March 31, 2015 Pa ne rece najvaznije,jel ima miljence pozadi ili nema? Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13016 Posted March 31, 2015 Zvah i imenjaka da mi pravi drustvo i da eventualno i on potera da odradi Zver za kofereZver za Gif-ove vozi zver za kofere Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 14151 Posted March 31, 2015 Pa ne rece najvaznije,jel ima miljence pozadi ili nema? Cekam neki dan da potvrdim, zeznu me i ovo vlazno vreme. Zadnja soferka je perfektna za sada, ali ce izgleda biti na zadnjim bocnim. Veruj mi da sam se smorio vise i odradih pa kako ispadne. Bas fino izgleda, za moj ukus malo tamnije zbog fabricki toniranog stakla, ali svi mi kazu "Ne s***, odlicno je" . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted March 31, 2015 Lepo ti kazu Tamanica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted March 31, 2015 Ajde bas uslikaj kad se prolepsa pa da vidimo.Mozda ja odradim sa 50% pa cemo uporediti.Mada mislim da je razlika bas mala Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefankmn 157 Posted March 31, 2015 (edited) Meni je ponekad malo i 85% , ali to je zato sto mnogo svetlosti ulazi kroz soferku,da i ona ima neku foliju prica mi bila drugacija Edited March 31, 2015 by stefankmn Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 14151 Posted March 31, 2015 (edited) Dante, dogovoreno, upravo to sto kazes, nema ni suncanog dana kao za inat, pa da vidim i u tom okruzenju.Vidimo se i na nekom skupu, konacno se mrdnu sat pa ce biti fino i napolju...Bas sam komentarisao sa Stefketom, za razliku od vecine meni je lepsa ona fabricka poluzatamnjenost, recimo tih 65% mi je bas smekerica. Edited March 31, 2015 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted March 31, 2015 Meni je ponekad malo i 85% , ali to je zato sto mnogo svetlosti ulazi kroz soferku,da i ona ima neku foliju prica mi bila drugacija Pa stavi onu od 10% ali isto llumarovu, spolja se nista ne vidi, a iznutra sve normalno, a i ima onda razlike, bas je mrak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted March 31, 2015 Stavio bi da sme Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefankmn 157 Posted March 31, 2015 Cuj ne sme Ma ja hteo onu 95% foliju ali nije imalo a blizio se prolecni skup Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted March 31, 2015 On ni kola ne sme da vozi, a kamoli foliu da stavi hahahah Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefankmn 157 Posted March 31, 2015 Ovo je bolelo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted March 31, 2015 Mislio sam da na soferku ne smes Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefankmn 157 Posted March 31, 2015 Iskusno si se izvuko dante hahaha Vidim da ljudi tamne i soferku sa nekom folijom tipa 15% - 25% , koja prodje izgleda kao fabricki tonirana Quote Share this post Link to post Share on other sites