Jump to content
FAS Goran

arnage

Members
  • Content Count

    249
  • Joined

  • Last visited

About arnage

  • Rank
    ex OmenVeritas

Profile Information

  • Location
    Srbija

Previous Fields

  • Garage
    Delta

Recent Profile Visitors

1192 profile views
  1. Pročitao sam sve, ali i dalje mi nije jasno kuda vodi dosadašnja diskusija... Pa bih ponudio svoje mišljenje... Kupiti i voziti ono što svakome lično odgovara. I tačka. Niko ovde nema znanja i iskustva da napiše šta je trajno ili šta nije.
  2. arnage

    Kupljeno je...

    Otišao već... :( Glock replica BlowBack. Mnogo brzo je trošio co2 ampule. Nekih tridesetak kuglica i to je to... Sada gledam nešto sa 4.5mm... Najuži izbor su Walther CP88 ili Legends S40.
  3. arnage

    Kuda ide ovaj svet?

    Tako je rekao kada je pričao sa mnom... Plus, čini li ti se onda da on nema para za život?
  4. hmmm Nešto mi se čini da smo i ti i ja odlutali od teme... OP nije pitao o ubrzanju, već trenutku od punog pritiska gasa do aktuelnog ubrzanja...
  5. arnage

    Kuda ide ovaj svet?

    Aca Lukas, narkoman na heroinu i ko zna čemu što može da dohvati, od kada ja znam, vozi Mercedes S500 i nikada nije dobio manji honorar od 50.000 evra. To je info od pre nekih dve ili tri godine kada je nastupao na tradicionalnim Gročanskim svečanostima... Lukas jeste pravio odličnu muziku, nema diskusije, ali njegov moral nema ama baš nikakvog uticaja na šire narodne mase... bar se nadam. Mislim da on ne može da bude nikakav primer, a kamo li uzor.
  6. arnage

    Kuda ide ovaj svet?

    Ne, nije. Očigledno neki ne zaslužuju ni tih 100 evra. Ne razumem šta je sa ljudima, ništa im nije dovoljno. U svemu maestralno pronalaze manu... A ne znaju koliko rupa na sebi imaju.
  7. Bilo koji softver pa tako i unit AT se preuzima na osnovu broja šasije. Mislim da bi bilo dobro da odeš u neki ovlašćeni servis i opišeš im problem, a oni da flashuju ceo EC. Znači update svih softvera.
  8. Možda grešim, ali čini mi se da je do navike vožnje... Neka se drugar opusti i uživa u vožnji... Karikirano, 1.6 turbo dizel sa oko 1.5 tona i sa plivajućim zamajcem verujem ide kako treba... Znam da moj 1.6 turbo dizel poluautomatik ide k'o blesav...
  9. Opet, nađoh sliku... Konkretno ovde je još falila skretnica.
  10. Znači da nije punjenje problem. Već potrošnja. Punto nema taj kontakt ključem kada može da radi elektonika bez opterećenja. Tj, nema položaj ključa da mu radi audio npr dok je auto ugašen. Mora da bude na kontaktu. Sa nekim električarem treba videti kako je šta povezano. Takođe, na tom autu se ne može očekivati da bude ugašen i da svira muzika... Prosto je tako napravljen. Na mom Puntu je bio Sony HU, zvučnici Alpine 4 fabrička zvučnika plus 2 twiteera u zadnjoj dasci... Treba to dobro povezati.
  11. Nikako. Na Punto je najčešće pogrešno povezan aftermarket cd plejer... ili pojačalo sub-foofera.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...