Jump to content
FAS Goran

milosrds

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About milosrds

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    nis

Previous Fields

  • Garage
    nis
  1. Pronasao sam centralu air bag-a i nalazi se ispod centralne konzole usrafljena za pod kao i sto je napisano( skine se desni poklopac sa suvozaceve strane i moze da se pristupi konektoru centrale) samom zamenom jedinice nisam dobio nista, verovatno cu morati na dijagnostiku.
  2. Gde se kod Lancie Y 1.2 8v 2001.god nalazi centrala za air bag; Lancia Y 1.2LS je sa 4 aer bag-a(ima air bag-ove i u prednjim sedistima); na instrument tabli mi se pali lampica za neispravnost air bag-a; imam centralnu jedinicu za zamenu ali ne znam gde se nalazi.
  3. Odnedavno sam vlasnik auta Lancia Y10 Ville sa automatskim menjacem sa kojim i imam problem.Opste specifikacije vozila su: motor 1108cm, fire motor 37kW-50ks, automatski menjac sa kojim i imam problem.Prethodni vlasnik je to resavao improvizacijom-opravkom centralne jedinice za automatski menjac oznake : C075 30522KA420 G2T32871M gde je goreo tranzistor i njegovom zamenom se automobil vracao u funkciju.Problem je u tome sto je "majstor" menjao tranzistor ocigledno odukativno jer se prave vrednosti ne znaju; zamenio sam i ja i trajalo je 55km dok nije ponovo pregorelo.Pretpostavka je da je zamenski deo neodgovarajucih karakteristika pa da zato kasnije pregori.Mene zanima da li neko ima ceo kompjuter i gde da ga nadjem ili kada bih mogao da pronadjem izvornu shemu ovog kompjutera i na osnovu toga utvrdim vrednosti dela koji se menja.Ovu vrstu menjaca koristi i fiat panda ove generacije vozila a verovatno i prve lancie y posle ovog modela sa automatskim menjacem. Ako neko ima ideju ili savet sta da radim neka mi odgovori. Unapred zahvalan - Milos.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...