Jump to content
FAS Goran

bogar

Members
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

About bogar

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Voždovac

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto 1.4 8v

Recent Profile Visitors

1340 profile views
  1. bogar

    LG USB i Vufer

    Jel taj bolje reproduktuje zvuk od fabrickog?
  2. Ako je jos akrivno, treba meni zadnji zvucnik. Moj zadnji desni otisao u nepovrat.
  3. @pilgrim011 Mislio sam na 1.4. 1.3 nisam vozio,do podataka sam dosao ovde na forumu. Kapiram da su oba jako glasna, s tim sto kod dizela mozda postoji ona izolacija na haubi, ako ona uopste nesto znaci. Pardon,165 kmh
  4. @pilgrim011 Nisam strucan,i sam sam se informisao dosta preko foruma, ali iz iskustva da kazem za 1.4 8v kojeg vozim tri godine. Za grad je dobar, jeftino odrzavanje, potrosnja 7,5-8 leti, do 9 zimi. Za gradske uslove i normalnu voznju u gradu sasvim dovoljan motor. "Problem" nastaje na autoputu. Na 120-130 je na 4000+ rpm, dok je 1.3 na 3200rpm otprilike, i pri toj brzini je jako jako bucan. Na 170 je j****o nesnosna buka, pomislio sam da pocinju da otpadaju delovi polako Ali ipak je to gradski auto. Na ap kad ga zaletis, a treba mu vremena, moze lepo da ide. Da dodam jos, da mi je posle tri godine postao dosadan. Malo ks, lenj itd... Sve zavisi od onoga sto zelis. Mozda uzmem u skorije vreme ili tjet ili evo od 135ks.
  5. Na par mesta sam video da se prodaje iz tri dela, tako da mislim da je moguce uzeti samo jedan. Najbolje je da nazoves i pitas.
  6. U ePeru dodjos do podatka MA jedinice. Jel ovo znaci da je 55228221 zamenjena 55257643 jedinicom ili je obratno? Nelogicno mi je da je obratno, tj da je novija jedinica zamenjena starijom. Molio bih @Ivan za odgovor, posto je vec pisao o MA jedinicama.
  7. Koliko uspevam da se snadjem u ePeru i koliko vidim c635 je u pitanju. Cuo sam se sa prodavcem. "Menjac malo teze ide dok se ne zagreje, ti menjaci imaju malo problema sa sajlama" (WTF) Hauba menjana i farbana pa nije lepo legla, zato je malo veci zazor na vozacevoj strani... Sve ostalo je u "fenomenalnom" stanju.
  8. @horvat da li znas koji su menjaci isli u Abarth Evo? Dal su oni problematicni opelovi koji su isli u GP ili neki drugi?
  9. Dobro vece! U potrazi sam za jacim GP/Evom od onog koji trenutno ima,1.4 77ks. Ponuda je blago receno uzasna. Naisao sam na par modela koji su mi interesantni, pa me interesuje vase misljenje o ovim modelima: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19142940/fiat-evo-14t-abarth?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 Ovaj planiram da odem da pogledam u narednim danima. Cena mi je sumnjiva, zazori na vozacevoj strani izrazeniji, ne izgleda najsjajnije na slikama, videcu kakav je uzivo. Vredi li uopste uzimati ovakav model ili postoje i bolje opcije? Potrosnja u gradu (nije mi presudna ali bih voleo da znam otprilike)? Brinu me dostupnost delova, njegova retkost kod nas, strucnost majstora. Ne bih ga uzimao na godinu dana da se izivim, nego bih ga uzeo na duze. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19170391/fiat-evo-14-ben-turbo?attp=p1_pv0_pc1_pl2_plv2 Sasvim fina oprema, ne izgleda mi lose preko slika. 135ks motor. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19179889/fiat-grande-punto-14-t-jet-ch?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 Ovaj mi na slikama izgleda "najsvezije". Abarth GP mi je takodje zelja, ali mislim da su cene trenutne ponude prenaduvane. Unapred hvala za svako misljenje ili bilo kakvu informaciju.
  10. Evo LINKA sa kojeg je on porucio, kako mi on kaze. Nadam se da nije pobrkao.
  11. Za majstor Stevu @TpcVolanasve pohvale! Kod njega nisam radio volan, al sam dopunjavao sedista i ugradjivao vazdusne jastuke. Ljudi, fabrika! Toliko pedantnosti i predanosti radu retko se srece.
  12. Da, na GP 1.9 130 ks. Zet je isto ugradio na Stilu, ni njemu ne prijavljuju gresku. E sad, kod Stila je mozda nesto drugacije. Sad citam tvoj komentar i npr ja sam mislio da za farove prikazuje gresku, za pozicije i tablicu znam da prijavljuje, za rikvrec ne prijavljuje, jedino ne znam kakva je situacija sa stopovima.
  13. Samo da dodam, pre par dana je jedan od kolega ugradio dinamicke migavce koje je porucio sa aliexpresa. Njemu ne prijavljuju nikakvu gresku.
  14. @DejanGaz Na veltehovom sajtu pise da pase na hgt1400( ako se dobro secam tacne oznake). Proveri koja je tvoja.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...