Jump to content
FAS Goran

Luka051

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Luka051

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rijeka, Hrvatska

Contact Methods

  • Yahoo
    luka.miskulin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav, ne znam da li je za ovaj forum ali cu probati. Imam u planu kupiti gore navedenu Astru GTC (2011-) sa dizelskim motorom. Svaki savjet oko kupnje i na sto paziti bi mi dobro dosao, isto tako me zanima koliko je auto pouzdan jer ga planiram uzeti na par godina.
  2. Poz, zanima me da li netko mozda zna gdje se tocno u kutiji sa osiguracima kraj akumulatora nalazi power steering relej. Trazio sam po forumima ali ne mogu se snac koji bi to tocno relej bio, za osigurac znam gdje se nalazi ali relej ne mogu nac.
  3. Kod mene je bas to paljenje problem, vergla ali nece startat, nekad starta iz prve a nekad nece ni nakon 5 puta. Moze li molim te neki link za taj relej, neka stranica autodijelova i slicno. Znas li mozda poziciju tog releja u Grande Puntu?
  4. Pozdrav, obavio sam dijagnostiku i dobio 2 koda za neispravnosti, jedan je za glavni relej (ne znam koji je to tocno ni kako da ga trazim po ducanima) a drugi je za regulator pritiska goriva. Ako netko ima iskustva oko slicnih kvarova moze li mi reci sto da radim oko toga posto mi je mehanicar rekao da ne zna jesu li greske povezane jedna s drugom ili treba rijesavat obje. Bilo kakav savjet je dobrodosao!
  5. Poz, da li netko ima ikakvu ideju kako ocistit ove spojeve na bunkeru i da li je pametno isprobat celicnu zicu za sude na tome? Inace ovakvog sam ga kupio pa ne osudujte haha
  6. Na tabli mi pise check running lights i sve mi sijalice gore normalno, samo to cudno zujanje/kuckanje kod motora iza suvozackog fara di ulaze neke tanke zice prema motoru Sve su sijalice sad originalne tako da nemam ideje o cemu se radi
  7. Poz, stavljao sam na svoj GP LED zarulje kao kratka svjetla, bilo je sve u redu jedno mjesec dana i onda mi se pojavilo upozorenje i poruka da provjerim svjetla. Vratio sam odmah originalne zarulje ali mi se upozorenje i poruka i dalje pojavljuje kada upalim pozicijska ili kratka svjetla. Sve zarulje sam provjerio i rade normalno, ali mi se zato kad dodam kontakt kod motora cuje kao neko kuckanje ili zujanje pa pretpostavljam da je tamo neki problem. Da li netko mozda zna do cega je to ili je imao slican problem?
  8. Pozdrav, zelio bi zamijeniti straznje zvucnike na GP-u (3 vrata, 13 cm zvucnici), imam pioneer radio sa oznakom mosfet 4x50W i vec sam stavio sprijeda nove Alpine 2-sistemske 45W rms. Volio bi ostat pri istom proizvodacu (Alpine) ali se ne usudim kupovati ni mijenjati nista jer ne znam kakve da uzmem osim da su ti od 13 cm. Moze li mi netko savjetovati koji bi bili najbolji?
  9. Moze neki savjet prilikom biranja i kupovine? Imao sam lose iskustvo sa podvozjem Punta 2 pa ako mi mozete rec na sta da pripazim
  10. Pozdrav, planiram kupiti rabljeni Grande Punto i treba mi savjet. Sluzit ce mi uglavnom za po gradu ali bi dosta cesto isao i na duze relacije. Glavni problem mi je izbor motora, dizel 1.3 ili ipak benzin. Najvise gledam troskove odrzavanja tako da je i to jos jedan uvjet (sto jeftinije naravno). Molim vas da mi pomognete oko odabira

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...