Jump to content
FAS Euroauto Goran

Ryan

Members
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

About Ryan

 • Rank
  Auspuh servis ''Ljuba''

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ujedno da vas podsetim da svi članovi Fiat-Lancia kluba(sa zvaničnom karticom) kod nas ostvaruju popust od 10% na proizvode i usluge. Prilikom posete našem servisu potrebno je samo pokazati karticu. Pozz
 2. Teoretski, duži put gasova, usporeniji na izlazima i samim tim trebalo bi da lonac bude tišu. U praksi lonac se više zagreva, pravi veću kondenzaciju i brže izgori, dosta je teži a zvuk zanemarljivo tiši. Cena mu je veća zbog komplikovane izrade itd,
 3. Ok. Javi se prvo jer je Septembar obično ludilo, čekaju nas da se vratimo sa odmora.
 4. @xalexas Da, na godišnjem odmoru smo do 1.Septembra. Ako je lonac sa jednim izduvom 9500 dinara sa montažom. Ukoliko su dupli izduvi 11000 i vraćamo tvoje original izduve. Garancija je 24 meseca.
 5. Na ovom 405 MI 16 mi smo tj auspuh servis Ljuba, radili kompletan izduvni sistem. Vlasnik ovog auta Raša je zahtevao da se uradi po fabričkim specifikacijama. Ne mogu vam opisati kako auto izgleda uživo. Sve što se moglo zameniti na autu je zamenjeno. Imao sam čast i da ga provozam, osećaj kao u novom automobilu. Zaista legendaran auto.
 6. @clover Evo ispred auspuh servisa Ljuba da ti ja odgovorim. Radimo sve što ima smisla da se radi, sve što je na obostranu korist i sve što se može kvalitetno odraditi. Ukoliko postoji neki zahtev klijenta a mi smatramo da to ne možemo kvalitetno uraditu i da će to štetiti renomeu našeg servisa, izvinimo se i ne prihvatamo se posla. Znači može skoro sve ukoliko je to razumno a ujedno i dugoročno rešenje.
 7. Evo ispred Auspuh servisa Ljuba da ti odgovorim. Koliko će trajati auspuh na tvom Puntu ne zavisi samo od kvaliteta ugradjenog auspuha već od mnogo drugih faktora. Neke od tih faktora ću ti predočiti bez dodatnih obrazloženja svakog ponaosob. Starost automobila, nosači motora, stanje ogibljenja, stanje motora, potrošnja ulja, sagorevanje goriva, vrsta goriva, način eksplatacije itd, itd.. Pored svega navedenog auspusi koje mi ugradjujemo na Punta minimalno traju oko 3-4 godine. Ako su većina gore navedenih stavki ispoštovane traju 5-6 godina a naravno ima slučajeva gde traju i duže. Garanciju dajemo 2 godine na zvuk i trajnost istog..
 8. Izvini što kasnim sa odgovorom Na žalost to ne radimo.
 9. Evo da ti odgovorim u vezi Multiple. Ukoliko se menja lonac u solo varijanti cena je 3500 dinara. Ako se menja i cev koja ide do zadnjeg lonca cena je 5000 dinara sa ugradnjom i garancijom dve godine.
 10. Servis je na godišnjem odmoru do 1 septembra. Trenutno nemam pristup racunaru i cenovniku. Kad budem imao javljam cenu..
 11. Ok, mi smo uvek na usluzi ako ne nadješ neko rešenje javi se .
 12. Koliko vidim tvoj auto je punto 1.2 sa 8 ventila i njegova cena je sa fleksi crevom i šelnom zadnjeg lonca 8800 dinara sa ugradnjom i garancijom dve godine. Cena od 14500 dinara je za 16 ventila koji ima dva lonca. Tvoj auto ima samo jedan lonac.Cena bez pletenice je 6800 dinara sa ugradnjom i garancijom dve godine.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...