Jump to content
FAS Euroauto Goran

Ryan

Members
 • Content Count

  283
 • Joined

 • Last visited

About Ryan

 • Rank
  Auspuh servis ''Ljuba''

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Na ovom 405 MI 16 mi smo tj auspuh servis Ljuba, radili kompletan izduvni sistem. Vlasnik ovog auta Raša je zahtevao da se uradi po fabričkim specifikacijama. Ne mogu vam opisati kako auto izgleda uživo. Sve što se moglo zameniti na autu je zamenjeno. Imao sam čast i da ga provozam, osećaj kao u novom automobilu. Zaista legendaran auto.
 2. @clover Evo ispred auspuh servisa Ljuba da ti ja odgovorim. Radimo sve što ima smisla da se radi, sve što je na obostranu korist i sve što se može kvalitetno odraditi. Ukoliko postoji neki zahtev klijenta a mi smatramo da to ne možemo kvalitetno uraditu i da će to štetiti renomeu našeg servisa, izvinimo se i ne prihvatamo se posla. Znači može skoro sve ukoliko je to razumno a ujedno i dugoročno rešenje.
 3. Evo ispred Auspuh servisa Ljuba da ti odgovorim. Koliko će trajati auspuh na tvom Puntu ne zavisi samo od kvaliteta ugradjenog auspuha već od mnogo drugih faktora. Neke od tih faktora ću ti predočiti bez dodatnih obrazloženja svakog ponaosob. Starost automobila, nosači motora, stanje ogibljenja, stanje motora, potrošnja ulja, sagorevanje goriva, vrsta goriva, način eksplatacije itd, itd.. Pored svega navedenog auspusi koje mi ugradjujemo na Punta minimalno traju oko 3-4 godine. Ako su većina gore navedenih stavki ispoštovane traju 5-6 godina a naravno ima slučajeva gde traju i duže. Garanciju dajemo 2 godine na zvuk i trajnost istog..
 4. Izvini što kasnim sa odgovorom Na žalost to ne radimo.
 5. Evo da ti odgovorim u vezi Multiple. Ukoliko se menja lonac u solo varijanti cena je 3500 dinara. Ako se menja i cev koja ide do zadnjeg lonca cena je 5000 dinara sa ugradnjom i garancijom dve godine.
 6. Servis je na godišnjem odmoru do 1 septembra. Trenutno nemam pristup racunaru i cenovniku. Kad budem imao javljam cenu..
 7. Ok, mi smo uvek na usluzi ako ne nadješ neko rešenje javi se .
 8. Koliko vidim tvoj auto je punto 1.2 sa 8 ventila i njegova cena je sa fleksi crevom i šelnom zadnjeg lonca 8800 dinara sa ugradnjom i garancijom dve godine. Cena od 14500 dinara je za 16 ventila koji ima dva lonca. Tvoj auto ima samo jedan lonac.Cena bez pletenice je 6800 dinara sa ugradnjom i garancijom dve godine.
 9. Sto se tice Imasafa odavno smo prestali da radimo sa uvoznikom, ne bih sad o tome sta je uzrok. Koliko sam upoznat pravog Imasafa u Srbiji ima jako malo u ponudi ali im kvalitet svakako nije upitan. U nasoj ponudi imamo domacu proizvodnju izradjenu od italijanskog lima i cevi sa garancijom od dve godine. Na ovom linku ti je cenovnik i sve cene su sa ugradnjom na kola.. http://www.auspuhservisljuba.com/fiat/punto-ii.html Donosilac kartice kluba FLCS dobija i 10 posto popusta na proizvode i usluge u nasem servisu.
 10. Oprosti na zakasnjenju. Koliko sam obavesten juce si razgovarao sa Ljubom..
 11. Cena cevi fi 60 je 2500 dinara sa ugradnjiom. Ukoliko se odlucis molim te prvo nazovi radi zakazivanja termina jer smo u velikoj guzvi..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...