Jump to content
Goran
  • Member Statistics

22222
    Total Members
    63528
    Most Online
    vlada91vr
    Newest Member
    vlada91vr

38329
    Total Topics
    1123524
    Total Posts

• Aktuelni postovi

• Zato i kazem da se znojim svaki put kad stezem sraf jer ako kvrcne nesto, to je to, mozes ga baciti a polovan taj bajs skuplji od punta Sent from my SM-A346B using Tapatalk
    • Drugačiji je i dizajn felni  
    • Spradaš se ili si ozbiljan?  Jedina razlika koju ja mogu da uočim je prozorče kod vrata prtljažnika na C3. Oblik vrata, oblik krova, sve je 1:1.   I drugi proizvođači dele platforme, ali se bar koliko toliko potrude da naprave modifikovanu karoseriju i da svaki ima nešto svoje... ovde se razlike između modela svode na plastične ukrase, odnosno branike, rešetke hladnjaka i farove.
    • "Frankeštajn", sastavljen od štapa i kanapa  Čak nema ni klasičan šrafciger kao držač prozora, već ovaj sasvim neprimeren drveni klin    
    • Meni je zanimljiv onaj podatak od 600l gepeka kod fastback verzije. Ona je i duza za 10cm (mislim). Ako su kabine komotne kao kod C3 aircross i Frontere sa 5 sedista, bice to lepa kombinacija za porodican auto. Samo se nadam da nisu gurnuli zadnju klupu unapred kao kod verzija citroena sa 7 sedista, da bi dobili toliki gepek. Cini mi se da je ostala i otvorena polica ispred suvozaca kao kod 500l. To mi je veliki +.
  • Today's Birthdays

1. Floyd
      Floyd
      (41 years old)
    2. Petar Misovic
      Petar Misovic
      (33 years old)
    3. PetarT
      PetarT
      (37 years old)
    4. SOF
      SOF
      (60 years old)
    5. zzlovenac
      zzlovenac
      (59 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...