Nuova Delta 639 Posted October 3, 2024 Kako vam se cini ? 10 silenci, shuxx, Grafit and 7 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9724 Posted October 3, 2024 Očuvano 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted October 3, 2024 @neshaoct Spolja je ofarban u istu boju, unutra nista nije pipnuto. 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18828 Posted October 3, 2024 (edited) Lep! Meni se dopadaju i zbog toga što su uglavnom rađeni na Fordovoj mehanici,baš sam skoro gledao na YT Edited October 3, 2024 by neshtry 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted October 3, 2024 @neshtry Slazem se, mada retko sta pasuje sa Forda, barem sve okolo motora :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3523 Posted October 3, 2024 (edited) Meni je ovaj auto od uvek bio lep kao i X type, kod ovog mi se jedino ove crne felne ne svidjaju, lepse su silver Jesi ovo pazario ? Edited October 3, 2024 by OMP 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2261 Posted October 3, 2024 (edited) Super autic, da te lepo sluzi legendo, inace uvek bio skuplji od x type meni su oba kul kolica Edited October 3, 2024 by nemanja84bg 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted October 3, 2024 @nemanja84bg Sutra idem po njega, nisam hteo jos da pricam/pisem da uzimam, al eto, toliko je ocigledno bilo @OMP E, ni meni nisu nesto cucnule, ali ima i drugi set felni, nisam ih video doduse, ali mislim da su silver standardno.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2261 Posted October 3, 2024 Jbg , ne kupuje se cesto oklop za viteza , nek te sluzi u zdravlju i veselju , stvarno je lep primerak iako najvise volim tamno plavu metalik i ja zaglavih sa crnim i skontam, dobro ispade na kraju. Super je, srecno legendo. 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted October 3, 2024 @nemanja84bg Hvala ti lepo, ne ocekujem nista po pitanju toga kako ce da me sluzi, nekako mi lakse u startu, ali bih svakako voleo da lepo sluzi. Ono sto mogu da prenesem sada, a sto se tice same voznje, neverovatan je osecaj, svi ti materijali unutra, ta koza i drvo, ogromna hauba sa mackom napred, blago brundanje motora, nekako diskretno i priguseno, u pozadini, prelep osecaj.. A zaljubio sam se cim sam usao u garazu i video ga Pre toga isao da pogledam Hondu Accord i nakon ovoga odustao odma od Honde Jaguar je bio cisto eto da vidim kakav je, da me mine zelja, medjutim.... 2 1 nemanja84bg, PremieRacing and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3523 Posted October 3, 2024 (edited) Pogledah detaljnije slike na oglasu, lep primerak nema sta samo tekst oglasa katastrofa nepismen, ne kontam da neko postavi oglas, pritom za ovakav auto i otkuca opis sa onoliko slovnih gresaka Definitivno NE crne felne, mozda bi neki drugi model felni lepse cucnuo u crnoj boji ali ove ne. Edited October 3, 2024 by OMP 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted October 3, 2024 (edited) @OMP Vlasnik ovlascenog salona i servisa Renault Dacia u Subotici je vlasnik i prodaje auto, ja sam se video sa covekom, sefom radionice tu, cini mi se da je to po zanimanju Ko je pisao oglas stvarno ne znam.. Edited October 3, 2024 by Nuova Delta Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3523 Posted October 4, 2024 (edited) Videh da je auto uslikan ispred nekog reno salona ali u tom slucaju jos gore, no nebitno bitno da je auto dobar Edited October 4, 2024 by OMP 2 nemanja84bg and Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted October 8, 2024 Pozdrav, ljudi, mozda ce pitanje biti glupo, ali bolje mi je i to nego da se potencijalno zeznem Zelim u ovog lepotana da pustam malo muzike sa CD-ova, pa gledam po KP ponude, ima svega i svacega sto me zanima od muzike, jedino ne znam da li svaki taj CD moze u njegov audio uredjaj, da ne pokupujem bezveze, a iz nekog razloga ne moze..?! Pustao sam svakakve CD-ove ranije, ali je to bilo u tudjim autima sa vec spremnim CD-ovima. Ja licno nisam nikad imao iskustva sa tim. 2 horvat and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 848 Posted October 9, 2024 Moze sve sto je audio CD, da ti ne prodaju kompilaciju sa mp3 pesmama. Originale ako kupis trebao bi biti siguran.Ako snimas sa kompa na CD, obavezno "burn as audio CD" opcija.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 1 nemanja84bg and Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted October 9, 2024 @Bingodalton Hvala lepo !!! 1 Bingodalton reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted October 10, 2024 Ajde kad sam vec poceo ovu temu, pa da i kazem nesto. Sledece stvari se rade na autu, juce sam ga odvezao kod drugara u servis, a koga zanima cena za sve ove delove je 78.000 din.: 1) Pumpa za vodu 2) 4x filteri 3) PK razvod 4) Ulje motor (Castrol, 7L) 5) Ulje menjač 6) Ulje diferencijal 7) Ulje kočnice 8) Ulje volan 9) Antifriz 10) Aditiv za motor 11) Aditiv za menjač 12) 6x iridijumske svećice Auto je prelaz 2003. godina, to znaci da je eksterijer pre ristajling model (99-03), a enterijer je ristajling model (03-07). Sto se tice neke opreme koju auto ima ona je, rekao bih, bazna za ovaj model, a sadrzi sledece: 1) Paljenje svetala na kljuc 2) Otvaranje gepeka na dugme i na kljuc 3) Glasovne komande 4) Monohromatski/samozatamnjujuci retrovizor 5) Elektro podesavanje retrovizora 6) Elektro podesavanje volana 7) Elektro podesavanje vozacevog i suvozacevog sedista 8) Tonirana sva stakla i retrovizori 9) Xenon svetla 10) Senzor za kisu/brisace 11) Grejaci retrovizora 12) Parking senzori pozadi Oprema koju nema, a imali su oni najopremljeniji: 1) Bixenon farovi 2) Obaranje retrovizora pri rikvercu 3) Grejaci sedista 4) Prednji parking senzori 5) Elektro podesavanje lumbalnog dela i naslona za glavu 6) Elektro podesavanje pedala/papucica 8 Grafit, nemanja84bg, OMP and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted October 31, 2024 Pozdrav drustvo, treba mi mala pomoc, info... Kako se u proseku krecu cene ruku majstora za zamenu levog i desnog ramena na prednjim tockovima ? Znam da zavisi od auta do auta, ali uzmimo za primer Mercedes E klasu W211 i slicne trapove.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 848 Posted November 1, 2024 Ne mogu bas licitirati. Ali s obzirom da nije neka nauka, za oba recimo 30-50e.Zamena kompletnog novog ramena.Nema pola sata po ramenu.Ne verujem da je kod Jag-a nesto drugacije.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted November 1, 2024 @Bingodalton Kod Jaguara je trap jako slican spomenutom Mercedesu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zan Batist 379 Posted November 1, 2024 On 10/10/2024 at 2:40 PM, Nuova Delta said: Oprema koju nema, a imali su oni najopremljeniji: 1) Bixenon farovi da li si siguran da ovo nemas? Xenon sijalica i na dugo svijetlo. Moj Thesis ima.. 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted November 1, 2024 @Zan Batist Koliko sam video nema, obicna zuta sijalica dugo svetlo, a nema prskalice za farove sto bi svaki sa bixenon farovima imao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zan Batist 379 Posted November 1, 2024 nema onda, dobro razmisljas @Nuova Delta, bas cudno.. Thesis ima prskalice za farove.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted November 1, 2024 @Zan Batist Jer je Bixenon, da.. Ja sam recimo imao jedan C5 sa obicnim Xenonima i takodje nije imao prskalice, dok C6 sa Bixenonima je imao prskalice za farove, koje su se palile kad i prskalice za soferku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 848 Posted November 1, 2024 [mention=429]Bingodalton[/mention] Kod Jaguara je trap jako slican spomenutom MercedesuRame ko rame, ne vidim neku nauku oko njega. Cee variraju od majstora do majstora, od grada do grada.Komplikovanija je zamema amortizera, pa je mislim oko 50e u bg-u, po komadu.Sent from my SM-S901B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites