nemanja84bg 2203 Posted August 17, 2024 (edited) @Dale Bravo legendo to je odgovor na trik pitanje inace cuje se kvacilo klik na drugom tur-u ali ko zna, zna, ti znas svaka cast Kako cu da ga peglam vcrs neke zenske namignule iz neke atmo krntije hihi Edited August 17, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 25, 2024 (edited) @Reacher Gilt smorih se bas bas vidi na parkingu kako me okrnjili ... nema to je ono u ovom shit city-ju Edited August 25, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2678 Posted August 25, 2024 (edited) Ma pregletuješ to i prekrečiš, i vozi ... Svugde je isto, jbg. Juče perem fokusa i gledam ga, redom ožuljan sa svih strana. Samo što se to na njemu ne primećuje dok ne priđeš, jer je svetla boja ... a i sledi mu uskoro slovo ,,П", tako da me iskreno sve to i ne tangira previše. Edited August 25, 2024 by Reacher Gilt 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 25, 2024 A vidis ne vredi ... kao sto rekoh onda krntija od 300e i pun gas ... sinoc gledam neki pezo cc parkira na dva mesta simpa je ali i on izubijan i to dobro, zato ga i tako parkira, nije bilo tako ranije Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 465 Posted August 25, 2024 10 hours ago, nemanja84bg said: @Reacher Gilt smorih se bas bas vidi na parkingu kako me okrnjili ... nema to je ono u ovom shit city-ju Majstor baš nije štedeo git 2 1 nemanja84bg, PremieRacing and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted August 25, 2024 Ma, stavi tu onu neku “No turbo, no fun” ili ono “Louder than…” nalepnicu i pun gas! 1 1 nemanja84bg and Dale reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 747 Posted August 25, 2024 5 hours ago, ChobbyNS said: Majstor baš nije štedeo git Bogami preterao je sa gitom, ovo jebote deblje od fasade 2 2 ChobbyNS, PremieRacing, Axic and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 25, 2024 (edited) Prava stvar italijanci moji, taj duh nedostaje na ovom forumu Stavicu mu nesto valjda, te nalepnice kao gotivim ali nekako fabricki look mi je lepsi ... na kraju cu sve to da izrezem i napravim difuzer , a onda cu da skinem lonac i rezonator i nabijem top koji imam u garazi mozda i prodise ? i lepse bude ispalo. Kad je pa evropska unija stedela oni to napune do kraja i to u inat da se vratim u ono preduzece sto radi od 6 ujutru pa od 4 kad krene brm brm kroz ceo grad nijedna akcija se nije zavrsila bez reakcije PUN GAAASSS hihi Ruke mu se sasusile tom zlotvoru olosu ce on meni dva zeca tri zeca Edited August 25, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 26, 2024 (edited) Stigao vvt aktuator (svemirski modulator) febi bilstein posto je trenutni nauljen od uljnih para. Zahvaljujuci bex kuririma u 15 do 8 stigao covek jos nije otpoceo smenu , svaka im cast , iskreno ne bih ga ni menjao sad kad su mi okrnjili branik ... olosi ti sruse i trud i volju ... faking shit. Pre ugradnje mislim da ce raditi engine flush uljni aditiv za koji kontam da na tim motorima ide na svaku drugu zamenu ulja maksimum. Edited August 26, 2024 by nemanja84bg 1 Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 26, 2024 Ova boja na vrhu je prelepa, to je taj dark steel koji bih na felni Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted August 27, 2024 (edited) Zamenjeno ulje, filteri, diskovi i plocice , novo novo trosak oko 40 000 ... fina cifra u odnosu na nekad. Odllicno i uredno je covek odradio , pohvala i preporuka za autoline imaju i svoje radnje i opremljeni su lepo s obzirom da nas klubski servis je udaljen pa je izbor pao na navedeni. Svemirski modulator naknadno zamenjen licno Edited August 27, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted September 22, 2024 Malo se boostovalo hehe , turbo turbo zviz woosh Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted September 22, 2024 (edited) da stavim stiker u ime foruma tamo na rupu na braniku "fiat 500 0.9L" turba bez Edited September 22, 2024 by nemanja84bg 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted September 28, 2024 Debeljuca je to , sa sve boost kazaljkicom Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted September 28, 2024 vozim debeljucu ... ehhh Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted September 28, 2024 (edited) A? @Reacher Gilt malo smo mu drmnuli neki premaz made in usa vidi tu refleksiju i naravno istu noc prali ulice namerno meni u inat ceo auto mi isprskali muljem i 'ovnima Edited September 28, 2024 by nemanja84bg 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2678 Posted September 28, 2024 Opet mora ostav na slike, jbg. Da nisi rek'o, ne bi ni provalio da si ga nečim namazao. A i tu refleksiju malo precenjuješ, sve što ja ovde vidim je crn Golf uslikan u mraku... Zato onaj ostav o'zgo. 1 1 ChobbyNS and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted September 29, 2024 Previse blizu slikano pa je ispao kao jaje, taj ultra wide telefonki nekako izvitoperi sliku, da sam malo udaljenije lepse bi ispalo definitivno tako da se tu slazem 100% , dugo nisam fotkao jgb Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted September 29, 2024 Malo se boostovalo da bljuje vatru na one dve cevke sto strce pozadi, na ram pam pammm Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1627 Posted September 30, 2024 Koje boje majko moja... Kao iz 93. godine. Jos ti tetris fali. 2 nemanja84bg and ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted September 30, 2024 (edited) Verovao ili ne, bas mi je takav i trebao, bez komplikacija, ekrana, i ostalih elektro magija, medjutim ku'ac ovaj izgled ti je cista laz i on ima background data na onim centralama i cudima ... ja volim to drveno tetris varijanta stisnes gas, nema kontrole, nema abs-a nema ulja u kvacilu, nema zicu od gasa do kompa nego cista cista brutalna mehanikica Nemas pojma sta su masine 90tih ... eh sta bih dao za tako nesto da posedujem bas tu tetris varijantu da ima onaj mahagoni volan i lajsnice, malo hroma/nikla onaj ogledalo materijal I naravno da radi ram pam pam bljuje vatru i bude kao da je izasao iz pakla da je bezobrazan douchebag auto da zagadjuje i reze Edited September 30, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1627 Posted September 30, 2024 Da ne znam sta su te masine pa i ajd... Ali ti sto kazes da znas sta su te masine pa kupis TSI. Toliko. 2 ChobbyNS and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted September 30, 2024 Eh pa nisam znao tad, a i povuce te klasika trgovacka zvaka, godiste/stanje/specifikacija/cena znas ono nabrzaka ... nije lose ispalo ali kasno se shvatilo da vise volim tetris auto kako je ona lanca bila , vau ceo grad je znao za istu trosila je 3 puta vise ali sve ostalo ... vau top top , sijalice zamenis ocas posla, zvucnike samo prepakujes nema skidanja tapacira i sl. nije isla ispod 1000 obrtaja , visokoturazna je i 'ebala je nanu nanulinu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2203 Posted September 30, 2024 @MiloshBg ne brinite kolega, na osecaj za filing znam sta sam pazario Prvi vlasnik u RS a? nije to tako lose Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted September 30, 2024 Ja koju god fotku da vidim boost na nuli, a obrtaju u leru 1 2 ChobbyNS, MiloshBg and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites