Jump to content
Goran
nemanja84bg

VW Golf mk5 GT sport 1.4 TSI - topic v2.0

Recommended Posts

@Dale Bravo legendo to je odgovor na trik pitanje :wub: inace cuje se kvacilo klik na drugom tur-u ali ko zna, zna, ti znas :wub: svaka cast :wub:

Kako cu da ga peglam vcrs neke zenske namignule iz neke atmo krntije hihi:lol:

Edited by nemanja84bg

Ma pregletuješ to i prekrečiš, i vozi ... :thumbup:

Svugde je isto, jbg. Juče perem fokusa i gledam ga, redom ožuljan sa svih strana. Samo što se to na njemu ne primećuje dok ne priđeš, jer je svetla boja ... a i sledi mu uskoro slovo ,,П", tako da me iskreno sve to i ne tangira previše. :D

Edited by Reacher Gilt

A vidis ne vredi ... kao sto rekoh onda krntija od 300e i pun gas ... sinoc gledam neki pezo cc parkira na dva mesta simpa je ali i on izubijan i to dobro,  zato ga i tako parkira, nije bilo tako ranije

20240823_141938.thumb.jpg.24cf4b2f9d3debeff12fd65e84ee1f25.jpg

Prava stvar italijanci moji, taj duh nedostaje na ovom forumu B) Stavicu mu nesto valjda, te nalepnice kao gotivim ali nekako fabricki look mi je lepsi ... na kraju cu sve to da izrezem i napravim difuzer , a onda cu da skinem lonac i rezonator i nabijem top koji imam u garazi  :wub: mozda i prodise ? i lepse bude ispalo. Kad je pa evropska unija stedela oni to napune do kraja :evil: i to u inat da se vratim u ono preduzece sto radi od 6 ujutru pa od 4 kad krene brm brm kroz ceo grad ;) nijedna akcija se nije zavrsila bez reakcije PUN GAAASSS hihi :evil: Ruke mu se sasusile tom zlotvoru olosu :rant: ce on meni dva zeca tri zeca

Edited by nemanja84bg

Stigao vvt aktuator (svemirski modulator) :lol: febi bilstein posto je trenutni nauljen od uljnih para. Zahvaljujuci bex kuririma u 15 do 8 stigao covek jos nije otpoceo smenu , svaka im cast , iskreno ne bih ga ni menjao sad kad su mi okrnjili branik ... olosi ti sruse i trud i volju ... faking shit. Pre ugradnje mislim da ce raditi engine flush uljni aditiv za koji kontam da na tim motorima ide na svaku drugu zamenu ulja maksimum. 

20240826_085340.jpg

Edited by nemanja84bg

Zamenjeno ulje, filteri, diskovi i plocice , novo novo :lol: trosak oko 40 000 ... fina cifra u odnosu na nekad. Odllicno i uredno je covek odradio , pohvala i preporuka za autoline imaju i svoje radnje i opremljeni su lepo s obzirom da nas klubski servis je udaljen pa je izbor pao na navedeni. Svemirski modulator naknadno zamenjen licno :wub:

Edited by nemanja84bg

A? @Reacher Gilt malo smo mu drmnuli neki premaz made in usa :) vidi tu refleksiju ;) i naravno istu noc prali ulice namerno meni u inat ceo auto mi isprskali muljem i 'ovnima :( 

Edited by nemanja84bg

Previse blizu slikano pa je ispao kao jaje, taj ultra wide telefonki nekako izvitoperi sliku, da sam malo udaljenije lepse bi ispalo definitivno tako da se tu slazem 100% , dugo nisam fotkao jgb 

Verovao ili ne, bas mi je takav i trebao, bez komplikacija, ekrana, i ostalih elektro magija, medjutim ku'ac ovaj izgled ti je cista laz i on ima background data na onim centralama i cudima ... ja volim to drveno tetris varijanta stisnes gas, nema kontrole, nema abs-a nema ulja u kvacilu, nema zicu od gasa do kompa nego cista cista brutalna mehanikica ;) Nemas pojma sta su masine 90tih ... eh sta bih dao za tako nesto da posedujem bas tu tetris varijantu :wub: da ima onaj mahagoni volan i lajsnice, malo hroma/nikla onaj ogledalo materijal ;) I naravno da radi ram pam pam bljuje vatru i bude kao da je izasao iz pakla ;) da je bezobrazan douchebag auto ;) da zagadjuje i reze :wub:

Edited by nemanja84bg

Eh pa nisam znao tad, a i povuce te klasika trgovacka zvaka, godiste/stanje/specifikacija/cena znas ono nabrzaka ... nije lose ispalo ali kasno se shvatilo da vise volim tetris auto ;) kako je ona lanca bila , vau ceo grad je znao za istu :D trosila je 3 puta vise ali sve ostalo ... vau top top , sijalice zamenis ocas posla, zvucnike samo prepakujes nema skidanja tapacira i sl. ;) nije isla ispod 1000 obrtaja , visokoturazna je i 'ebala je nanu nanulinu.