Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Evo opet ja da predstavim moj auto,naravno sad drugog stila :D. Auto je u dinamic opremi. Kupio sam ga pre 2 dana i odmah sam oterao da mi se uradi korpa,lamela i dotegne malo letva volana. Auto je u odlicnom stanju,tako barem tvrdi moj majstor koji ga je pregledao juce u fulu i odradio sta je trebalo :). Danas sam mu postavio nove tablice i naravno prva voznja po gradu sa novim tablicama se zavrsila tako sto mi je ispao jedan poklopac sa alu felni :D.

2014_05_13_17_21_00.jpg
2014_05_13_17_21_09.jpg
2014_05_13_17_21_39.jpg
2014_05_13_17_21_51.jpg
Auto je bio prljav kad sam ga slikao,izbacicu jos slika da vidite kakav je unutra cim se prolepsa vreme pa ga lepo operem :).
Oprema je ista kao i kod proslog stila osim cd sanzera koji nisam imao u proslom stilu
ESP,ASR
Digitalna klima
17'' alu felne
CD sanzer

Komande na volanu
Klasicno za dinamic opremu

Ne postoji kod stila klasicno za dinamik opremu, ovo je super oprema!  :D  Bas super izgleda

Uzeo sam ga u Titelu :)! Oprema je super,nista ispod toga nisam hteo :D. Hvala vam!

Zahvaljujem se kolegi Bumbele,da nije bilo njega ja ga danas ne bih vozio. Kolega mi je izasao u susret i sredio mi je kod njegovog majstora da prekontrolisu auto.

Lep auto, svaka cast. Da se u sreci navozate!

Neka je sa srecom !

I mene isto zanima - 8v ili 16v ? Na osnovu slika deluje mi da je ovo drugo u pitanju :) .

Ubo motorizaciju :) . I posle kazi da ne znam ovog Stila u sraf :ice: .

Cestitam, drago mi je sto je valjao pa se nisi dugo maltretirao sa potraznjom, sa srecom i da te odlicno sluzi.

p.s. kazem ti da na forumu ima mnogo dobrih ljudi i da hoce da pomognu i izadju u susret, pohvale za Bumbele.

Sent from my HTC Desire 601 using Tapatalk 2

Evo i ja da se pridruzim, nadam se da sam ti dobro opisao auto i da nije bilo razocarenja kada si oyisao po njega :) Vidimo se na skupu i srecno sa aftom :)

Hvala svima! Ako neko zna gde mogu da kupim jedan poklopac za ovu alu felnu nek mi javi :).

Na kupujem prodajem imas oglas prodaje ih 5e po komadu, kucaj tamo fiat stilo cepovi i izaci ce oglas, ne mogu da stavim link jer sam preko telefona

Neka je sa srećom :) Nisam podržavao što si prodao Stila, ali sada vidim da nisi pogrešio kada si uzeo 16v 

Hteo sam sa 5v opet ali nisam mogao da nadjem da je u dobrom stanju i onda naletim na ovaj :)! Samo 16v sam trazio ;)

Na kupujem prodajem imas oglas prodaje ih 5e po komadu, kucaj tamo fiat stilo cepovi i izaci ce oglas, ne mogu da stavim link jer sam preko telefona

Hvala kolega :)

Slobodno radi.Ja sam radio bas pred ovu kisu.Sa pravim usisivacem dobro usisa vodu da ostane samo taj gornji materijal malo mokar.Meni se auto osusio za jedno poslepodne,a nije stajao na suncu.