Jump to content
FAS Goran

vuki

Members
  • Content Count

    164
  • Joined

  • Last visited

About vuki

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 mjt 140ks

Recent Profile Visitors

1655 profile views
  1. Probacu da izvadim sve iz motorica pa da vratim da spakujem ,ali moram da vidim na koju foru se vadi plocica iz kucista .
  2. Aj probacu tako posto rucno nece da mrdne ili ja ne znam kako ,moracu i potenciometar rucno da spustim
  3. Da li mogu rucno da odvrnem tj. da izvucem vani osovinu ako ne radi motoric ,ja sam pokusavao kada je uvucem u zupcanik da zavrcem da izadje napred osovina ali nece ni da mrdne. Bitno mi je da stavim u tom polozaju bez obzira sto neradi da bi bacao far u 0 poziciju da ga onda mogu stelovati .
  4. Da li je normalno kada izvadite motoric da se celo socivo sa sijalicama unutar fara mrda kao da mozes blago da ga klatis? I meni se na motoricu slomila ona drskica na kliznom senzoru mogu li da zabijem i zalepim nesto d4uko tipa cackalicu? I treba mi pomoc u kom polozaju treba da bude osovina motorica kada je stelovanje farova u 0 ,da li treba da bude skroz izbacena ili skroz uvucena ?
  5. Extra hvala ti puno,reci mi jos ako znas u Bg u gde da potrazim u spreju naprimer ?
  6. Ne znam koliko je postojano i izdrzljivo na akanje ipak se ti rukohvati drze svakodnevno pa se bojim da se ne guli ,da li treba neki prajmer kao podloga za taj plasti dip i da li postoji transparentan ili bezbojan ?
  7. multijet 1.9 140ks juce bio na servisu pa mi je majstor ustanovio da 3 dizne nisu u granicama jedna baca vise tipa treba da bude nesto 2 a ona je 3.5 ne zamerite ne razumem se cega ,iznenadio sam se zato sto mi auto lepi radi I u leru ne trese lepo povlaci ne trosi puno sta mi to predlazete mi da li da ih skidam I samo na ciscenje da ih odnesem ili sta drugo ?gde u bg savetujete servis ?e da majstor mi predlozio da sipsm jedan rezervar na omv max mouson dizel da malo procisti pa ponovo da pogledamo ?
  8. Gde ste uzimali ili pravili te boje sa lakom zajedno ,gde to prave u Bgu ,hocu drugaru da pomognem ims golf a 5 pa unutrasnje rucke i oko dugmica za podizace katastrofa ,pa hocemo prajmer pa spric git i onda tu varijantu gotovu boja sa lakom ,ako to ne nadjemo onda cemo baza pa lak u matu ,ako ima neko savet uvek dobro dosao
  9. Na to sam i mislio bolje prvi kontakt i utisak servisa i majstora da trazim sa malim servisom nego da zapucam npr. sa vecom nekom popravkom ...veliki s.itd.
  10. Ja sam dobio preporuke od Drugara i decko iz Euro auta sto radi mi ga preporucio kaze da je on radio kod Gorana ,probacu najverovatnije sledeci mesec mal8 servis kod njega pa javljam utiske
  11. Komso jesi li ima iskustva ili cuo za decka Ljuba se zove ima servis radi lancia alfe fiate kada krenes od centra ka Banovcima i prodjes krivinu i ideju tu negde ima servis ?
  12. Drugari da ozivim malo temu , imam jedno pitanje uzeo sam filtre Muller u Euroauto za mali servis, odlucio sam da stavim Muller za gorivo i da ga menjam na svakom servisu jer sam do sada stavljao ufi i menjao na svaki drugi , E sada pitanje glasi za moj mjt 140ks po katalogu odgovara FN805 i kosta 1500 din a dali su mi iz Euroauta sada FN158 900 din (koji odgovara za 115 ks ) ,razlika je koliko sam video samo u duzini tj. velicini filtera ovaj sto su mi dali FN158 je 1,2cm manji ili kraci od ovog FN805 sto ide za moj kataloski, sta mislite da li je problem sto stavljam malo kraci , rece mi covek stavi slobodno samo menjaj svako menjanje zbog cene.Ne prelazim puno godisnje vise radim mali servis na 1,3 god a za to vreme predjem nekih 8 000 km pa mi zato dao taj manji jeftiniji, sta vi kazete ?
  13. kuvalja reci mi postojili razlika u zvuku ili radu motora kada si presa sa selenije na shell ?
  14. Svidela mi se ta kombinacija perforirana je sa strane jeste da se teze odrzava zbog rupica ali mi je mnogo lepsa kombinacija nego da je cela glatka. Bio sam iznenadjen kada je skinuo fabricku kozu koja ni malo nije tanka bas je onako jaka
  15. Extra nova fabricka je sigurno profi , kada bi nas pustili u tu prodavnicu sa rasprodajom delova bilo bi kao dete da ste pustili u prodavnicu sa najlepsim igrackama

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...