nine84 1 Posted May 22, 2014 Stilo je bombona Quote Share this post Link to post Share on other sites
miske17 0 Posted May 23, 2014 Ovaj auto je lep hah neka te dugo i dobro sluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted May 26, 2014 Hvala kolega Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted June 3, 2014 Evo da dodam jos neku slicicu,taman opran i sredjen kad ono opet kisa u ... Evo i ja sam postavio canbus diode za tablicu i svidja mi se kako sijaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane000 108 Posted June 3, 2014 (edited) Odlicno sijaju.. Jos da stavis sociva i xenone.. Edited June 3, 2014 by bane000 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted June 3, 2014 (edited) Zadovoljan sam ! Xenon mozda a sociva ne verujem da cu ugradjivati Edited June 3, 2014 by MilanStilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted June 3, 2014 Razbijaju kako sijaju koliko dioda ima na jednoj?htc evo 3D Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted June 3, 2014 Dve diode na jednoj. Plasio sam se da nije malo medjutim kad sam video kako sijaju dovoljne su dve Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jesha 9 Posted June 3, 2014 Odličan auto, svaka čast. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted June 3, 2014 Hvala kolega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted June 3, 2014 Lazes me da samo dve ovako ubijaju!? Auuu svaka cast!htc evo 3D Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted June 3, 2014 Stvarno sijaju lepo za dve diode! 700din.sam platio obe,kad vidim kako sija nije mi zao Dve bre,ozbiljno ! Na brzaka sam ih postavlja pa se nisam setio da slikam ni njih ni kutijicu :/! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted June 5, 2014 Kolege da nema neko br.od onog lika sa kupujem prodajem sto je prodavao cepove za felne po 5e? Ne mogu da ga najdem vec 4-5 dana,izgleda je obrisao oglas :/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skajnet 0 Posted June 5, 2014 Kontaktiraj sajt,ja sam pomoću njih našao broj jednog prodavcaПослато са LG-P768 уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted June 5, 2014 Ima bre, kako nema http://www.kupujemprodajem.com/Razni-cepovi-za-alu-felne-12827765-oglas.htm http://www.kupujemprodajem.com/Razni-cepovi-za-alu-felne-12827849-oglas.htm slike nadam se da ne mora, ne radi mi paint Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted June 5, 2014 Ovaj sam nasao i ja,prodaje po 10e komad. Videcu preko sajta da nadjem br.od onog lika. Hvala vam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted June 14, 2014 (edited) Evo malo photoshopa Nesto nece lepo da izbaci sliku Edited June 14, 2014 by kolega.jankovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted June 14, 2014 Nesto ne citas uputstvo i kopiras pogresan link Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted June 14, 2014 Hvala! Moguce xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted February 11, 2015 (edited) Da malo ozivim temu ! Juce sam odradio letvu volana i ujedno ocistio egr ventil i onaj senzor do njega, mislim da je to Map senzor. Egr ventil je bas bas bio prljav mada ni senzor nije bio puno bolji. Auto sada puno lepse radi, cak mi se cini i da lepse pali ! I na gasu je osetljiviji dosta nego pre. Hmm mozda sam i ja utripovao ali proverice i drugari danas, malo ce da ga oslusnu ! Sto se tice letve volana moja je imala malo lufta u desnoj cauri i to bi uglavnom ja po nekad cuo tako da sam to resio juce i jos sam pod utiskom. Kao da sam seo u drugog stila, znaci totalno drugi osecaj, nema nista da susne ili nesto. Koga god sam vozio pre pricali bi da je exta utegnut ali ljudi ovo sad kako je ja ne verujem. Jos me drzi taj utisak, bukvalno kao da sam seo u drugi nov auto ! Haha posle toga sam malo morao da se vozikam po gradu koji krug, da se malo opustim. Haha Na ovu letvu sam dobio 6 meseci garanciju. Tako da sam za to vreme miran a za posle hmm menjacemo opet Edited February 11, 2015 by MilanStilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
joshibeast 74 Posted February 11, 2015 Lep stilo!Reci mi gde si radio čišćenje?Ja kod mene iskreno nemam pojma u kakvom je stanju EGR.Plašim se da sam petljam oko toga.Auto ne dimi ali nikad se ne zna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane000 108 Posted February 11, 2015 Odlicno . Gde si radio, da idem i ja da ocistim EGR posto mi je verovatno prljav? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted February 11, 2015 Lep stilo!Reci mi gde si radio čišćenje?Ja kod mene iskreno nemam pojma u kakvom je stanju EGR.Plašim se da sam petljam oko toga.Auto ne dimi ali nikad se ne zna.Veruj mi da ni meni nije dimio cak nije ni gresku izbaciva a bas je lepo i tiho radio, medjutim sad je jos lepsi i tisi rad. Bas lepo i tiho radi. Radio mi je jedan majstor ovde iz Gornjeg Milanovca. Ne znam odakle si ti? p.s mozes i sam da uradis, nije neka filozofija. Meni je sad ovo vreme hladnije pa nisam mogao da se mrznem. Inace na leto ponavljam ciscenje ali sam Odlicno . Gde si radio, da idem i ja da ocistim EGR posto mi je verovatno prljav? Bane, ciscenje mi je odradio Bojan, gore kod salona Vucko ima radnju. 1000 din. je ciscenje egr-a i map senzora. Sto se tice cena delova a i ruku po meni je vise nego korektan. Mozda uzmem pragove ako mi nadje u boji auta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19055 Posted February 11, 2015 JTD-ovci, blokirajte to go*no od EGR . Quote Share this post Link to post Share on other sites