phantom 0 Posted October 4, 2010 evo bio danas u DR Ristiću na NBG, kao oni su privatnici i pre će mi progledati kroz prste zbog male dioptrije da ne upišu u dozvolu da ne moram da je vadim na svakih 5god i plaćam i preglede i dozvolu itd - kad drkadžija od doktorke mi lupi ograničenje uz cvikere :wallbash: - dakle radite gde vam je bliže jer su svi isti, a ovi su skuplji i zanima me jel neko od vas imao ovu verziju da nije imao ograničenje ( uz naočare) na B, a kad je položio za A -jesu vam lupili ograničenje ili je ostalo isto takođe, hoće li me cimati da vadim novu dozvolu ili će ostaviti da sačekam nove plastične do 2014 ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted October 4, 2010 Cimaće te, tražiće ti sliku sa naočarima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted October 4, 2010 što jel sigurno znaš ili predpostavljaš ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted October 4, 2010 Znam zato što su i meni tražili. Ako je doktor prepisao nošenje naočara onda mora slika sa naočarama, a ako je propisao nošenje sočiva, onda može bez naočara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted October 4, 2010 Cuj bajkeri,a coravi ko krtice.I posle sto ginu na motociklu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9713 Posted October 4, 2010 evo bio danas u DR Ristiću na NBG, kao oni su privatnici i pre će mi progledati kroz prste zbog male dioptrije da ne upišu u dozvolu...kad drkadžija od doktorke mi lupi ograničenje uz cvikere :wallbash: ...Kakav rezon... Ništa doktori nisu krivi. Naravno da će ti upisati pravo stanje, jer njihove nalaze poštuju i po državnim ustanovama. I, sada će oni to da rizikuju tako što nekome ne upišu pravo, nego željeno zdravstveno stanje...i još su oni krivi što hoće da pišu pravo, a ne željeno zdrvstveno stanje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted October 4, 2010 nemoj tako bokija, mi sa minusom ne vidimo samo na daljinu tako da nismo opasni. xexexeVise se ne pise valjda sa naocarima, sa socivima... sad pisu "nosenje korekconih stakala" pa i nije potrebna slika sa cvidzama (barem u Ljermontovoj pre 3 godine)...Ako ti je dozvola Republika Srbija SRB onda mislim da ne mora nova, upisu u napomenu za stakla i dodaju ti jos jednu kategoriju.. A to za Ristica, pa ne znam sta si ocekivao, svi oni odgovaraju za svoje postupke i ne moze tek tako da napise da ne nosis naocare. Druga je prica da imas neku vezu pa ajde. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted October 4, 2010 Eto,i posle ulubim kola na tako nekog....i sta covek da mu radi,osim da se vrati u rikverc... Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted October 4, 2010 Hvala momci, srb je dozvola i napisala je uz kontaktna sočiva , onda valjda me neće drkati da nešto menjam dozvolu ili sliku barem do 2014...išao sam tamo jer mi je ortak pre dve godine prošao uz dogovor sa lekarima bez "korekcije" ali su sad primili neke mlađe doktorke i modernizovali tablu pa više nevredi da naučiš brojeve i slova napamet - kad ona na projektoru ih menja po nasumičnom algoritmu preko kompa što se rezona tiče: koji bi se ja cimao na drugi kraj grada još po većoj ceni nego u mom komšiluku da mi nije više ljudi potvrdilo sličnu kombinaciju ali jbg ispao sam ovca ovaj put - drugi put neću, ali samo ovako obaveštavam druge da nema više te navoodne igranke ako je i ikad bilo moguće ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted October 6, 2010 Meni stoji 'uz kontaktna sočiva' već 15 godina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 467 Posted October 7, 2010 Jos jedan duuuuuuugogodisnji bajker medju Fiatovcima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted October 7, 2010 A mogao bi Gorane i koju sliku Intrudera da okacis ovde Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kypck 0 Posted October 7, 2010 Meni su stavili tu glupost da menjam na 5 godina... kasnije sam proveravao dioptriju i imam neki blagi astigmatizam i dioptriju na jednom oku 0,5 koja se nece povecavati...Bah, debili. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted October 7, 2010 Prilikom drugog produženja vozačke bi trebalo da se dozvoli važnost na 10god ukoliko se u odnosu na prethodna dva pregleda dioptrija nije menjala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted October 7, 2010 Videćemo kako će biti jer ovo je prvi put da mi je stavljeno ograničenje ali javljam kad položim i vidim šta su upisali... za sad je bitno da motorče ide odlično barem po poligonu i osmici Quote Share this post Link to post Share on other sites
milanpazova 7 Posted October 9, 2010 ja imam polozeno vec godinu dana za "A" kategoriju. tu kod nas u Pazovi nije nista tesko,poligon je mnogo lak... ako nisi polozio dolazi 'vamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted October 9, 2010 tu sam na obuci baš kod tebe u komšiluku, pa obrati pažnju na čudne likove koji krstare na zelenkactom pjađo Liberiju - jeste ladno ali mora što pre da se završi po starom ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boole 0 Posted October 22, 2010 aj da se i ja zapljunem poceo da vozim motorcice pre 4 godine,posedujem A 2 godine,a ukupno vreme aktivne voznje(pod tim podrazumevam period voznje i van sezone,odnosno tokom cele godine) je oko 2,5 godine Quote Share this post Link to post Share on other sites
sinisa7 0 Posted October 23, 2010 Ima nasKod nas je 7000 u supu L, a 6000 u autoskoli ali se ceka dugo Quote Share this post Link to post Share on other sites
petricz 0 Posted October 23, 2010 Polozio u Sapcu pre dve godine Auto skola Pink bez ikakvih problema.Od deset kandidata svi polozili. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ficho 0 Posted October 23, 2010 Pametno ti je to, poloziti sada dok je jeftinije i jednostavnije.. ja sam prije polozio a nego b kategoriju Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted October 30, 2010 (edited) ja imam polozeno vec godinu dana za "A" kategoriju. tu kod nas u Pazovi nije nista tesko,poligon je mnogo lak... ako nisi polozio dolazi 'vamo Da li bi mogao da ostavis neke kontak podatke od skole u kojoj si polagao , i koja je cena u pitanju ... pa da svrnem ovih dana da resim to pre novog zakona?Ako neko moze nek' ostavi ostavi neki kontakt tel. ili slicno od tih skola iz pazove sto se ovde pominju (rak itd) ... pozdrav Edited October 30, 2010 by neshaoct ne kuckaj velikim slovima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kypck 0 Posted November 1, 2010 Ja sam polagao kod ovog coveka, brat je od poznanice i zadovoljan sam.AŠ ''Radex''Adresa: Trgo Slobode bb ČurugTelefon: 021/834-993 021/834-991E-mail: asradeks@hotmail.comOdgovorno lice: Delić RadeMobilni: 064/241-1241PSda se pohvalim da sam se ponovio novim dvotoskasem (polovan je u stvari), Suzukijem Doslo je vreme da se oprostim od svog maksi kineza... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Don_Jefta 0 Posted November 2, 2010 Ne znam da li ovo na ovom forumu da napisem, ali sta sad Ja sam prvo vozac motora, pa tek onda vozac automobila. Da nam je bolja klima kola ne bih ni uzimao. Eto sada kada je hladno vozim punta, a kada otopli ponovo na motor. Sta da se radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaja77 0 Posted November 2, 2010 ^^^ bas tako a ima nas i koji smo skoro svaki dan na motima . tako da ovaj polazi i dolazi u klub BREEE Quote Share this post Link to post Share on other sites