Jump to content
FAS Goran

Ficho

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

  1. Ficho

    cestitke

    Pridruzujem se cestitkama, sve najbolje!
  2. Pametno ti je to, poloziti sada dok je jeftinije i jednostavnije.. ja sam prije polozio a nego b kategoriju
  3. Po meni omv pumpe najbolje.. sve ostale previse kradu (i omv sipa vodu, provjereno, ali ni blizu koliko ostali). U zadnjih 6 mjeseci nigdje drugo nisam natocio
  4. Ford Fiesta, stara.. prelijep automobilcic, vozio sam ga kad sam tek polozio
  5. Ficho

    Vicevi 120%

    Znate li da je Chuck Norris odsluzio dozivotnu kaznu
  6. Ja sam cuo da raja masovno ugradjuju to, ali ni od koga nisam cuo da je jos osjetio neke 'promjene nabolje'..
  7. Update na temu, identificirali su i uhapsili pocinitelje ovog uzasnog djela, a o kazni ne znam. Nisu nista javili.. uzas!
  8. Gledao sam video davno, nevjerovatno kako neko lud moze biti... A neduzni gospodin na takav nacin pogine Ja sam cuo da je vozacica tog automobila isla sve iz njemacke i namjerno pravila saobracajne nesrece i o njima pisala na facebooku :S
  9. Veoma lijepa tema, posebno za mladje i manje iskusne vozace kakav sam i sam. Subscribed sam i citam vas stalno - samo nastavite pisati! Hvala vam!
  10. Ne spominji to osim ako policajac ne spomene - a vjerovatno nece.. Obavezno ponesi sve papire koje si dobio na tehnickom pregledu i pri registraciji automobila, po mogucnosti i racun i sve... Nemoj nasjedati na prevare. sretno!
  11. Pravi crnjak, pravi paradox. Neko jedva kupi jugu, a jos toliko mora i za 'neophodnu' opremu.
  12. Moje misljenje je da bi dobro bilo da se naprave tablice za taxi automobile (tako je kod nas u Sarajevu). Svaki taxi automobil pri registraciji dobije tablice koje pocinju sa TA - i ne moze drugacije raditi kao taxista. tako se stane u kraj ilegalnim taxi vozacima!
  13. ^^^ Moguce da ti taj zvucnik ne vuce koliko bi trebalo..
  14. ^^^ Ako jos nisi rijesio problem, otici cu sutra do prijatelja u servis pa potraziti kod njega sipku, a ako ne bude sigurno ti izmjerim (jer on ima taj autic )
  15. Nosač motora ili kvačilo.. zna se desiti da se otpusti sajla kvačila, pa da se ravnomjerno ne pušta kvačilo (iako to ti mozda radis), sto naravno uzrokuje malo treskanje

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...