neshtry 10928 Posted May 31, 2019 Šta si uradio?@SilenciPoslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2007 Posted May 31, 2019 9 hours ago, neshtry said: Šta si uradio?@Silenci Poslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka a opravio ih,izvadio sklop ceo napolje,video gde je problem i to jebena matica sto drzi vezu izmedju motora i mehanizma,namestio kako treba,dotegnuo muški,svaki zglob malo naprskao wd sprejem i sve posle vratio na svoje mesto,srecom nije bilo viska srafova Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10928 Posted May 31, 2019 Nije komplikovano, a uvek zezne u debelom pljuskuPoslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2007 Posted May 31, 2019 2 hours ago, neshtry said: Nije komplikovano, a uvek zezne u debelom pljusku Poslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka nikako,bas je prosto,mislim za nas zaludjenike u aute,a imam drugare koji ni ekser nebi znali zakucali a jeste najgore kad ti ozkazu brisaci po pljusku Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 7244 Posted March 31, 2020 Gledah moje brisače skoro, prethodni vlasnik je rešio vozački brisač, vidi se ekser kao osigurač, ali suvozački nije... pitam se zašto... a i pitam se da li da ga rešavam na sličan način... slika iznad je suvozački a ovo je vozački... ima li iskustva koji otkazuje... oba...ili samo jedan .... i koji.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10928 Posted March 31, 2020 Imaš ovdehttps://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/41626-fiat-punto-mk2-mehanizam-brisa%C4%8Da/&share_tid=41626&share_fid=21548&share_type=t&link_source=appPoslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka Quote Share this post Link to post Share on other sites
nobutado 19 Posted March 31, 2020 I meni je samo vozački spadao... Prvi put sam ga samo vratio nazad i trajalo je godinu dana dok ponovo nije spao, zimus sam ga vratio i podvezao vezicom. Ostaje da se vidi dokle će držati, u međuvremenu sam nabavio sa Aliexpressa žabice, ali nikako da ih namontiram. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10928 Posted March 31, 2020 Ako ne skineš ceo mehanizam kao na videu, jako je teško namestiti žabice, suvozačku još i nekako a vozačku nema šansePoslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka Quote Share this post Link to post Share on other sites
nobutado 19 Posted March 31, 2020 Ja sam mislio da brisač dovedem u krajnju poziciju do ivice vetrobrana i da tada probam, inače u donjem položaju nema šanse da se stavi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 7244 Posted March 31, 2020 baš tako, prekineš ga u max otvorenom položaju i ako može....može.... tako sam i ja uslikao ove fotke.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10928 Posted March 31, 2020 Suvozački može(uz dosta muke) vozački nema šanse. Lakše skinuti sve, oa natenane.Evo kod menePoslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka 1 nobutado reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 16820 Posted April 9, 2020 Suvozački bukvalno za 10 sekundi se postavi, vozacki kao što reče @shuxxi onda i njega postavis, ne mora se ništa skidati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 7244 Posted April 10, 2020 imaju li da se kupe one žabice ovde kod nas, ili da čekam da prođe korona pa da poručim sa Alija.... mada bih radije sa Aliexpressa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8268 Posted April 10, 2020 Lik sa onog snimka i prodaje te zabice, imas br u opisu snimka. Bilo je i na KP. Sent from my 3310 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10928 Posted April 10, 2020 Pitaj[mention=20301]Flex[/mention] da ti pogleda jel imaju ti sa yt smimka, Čitluk je mesto uz Kruševac, ta radionica je na putu između KŠ i Čitluka.Žena mi iz Čitluka, rodom, pa znam Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1760 Posted April 10, 2020 Znam ove sustere, bio kod njih u pocetku par puta (kad sam uzeo Stila). Tacno na ulasku u Citluk im je servis. Pogledacu, naravno. Shuxx, samo mi napisi sta tacno da im trazim. Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 7244 Posted April 10, 2020 8 minutes ago, Flex said: Znam ove sustere, bio kod njih u pocetku par puta (kad sam uzeo Stila). Tacno na ulasku u Citluk im je servis. Pogledacu, naravno. Shuxx, samo mi napisi sta tacno da im trazim. Sent from my SM-J530F using Tapatalk malo sam zatečen, kupio bi ih za sebe, ili za mene... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1760 Posted April 10, 2020 Cime si zatecen? Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10928 Posted April 10, 2020 Nije shuxx shvatio...Ići će Flex da vidi da li imaju, pa će ti reći da li naručuješ kod ovih sa videa.Nisu neki stručnjaci , ali ti je brže ako imaju Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1760 Posted April 10, 2020 Ovo da su susteri napomenuh usput, svakako nema veze sa zabicama. Sve dok oni ne cackaju auto sve ok. Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 7244 Posted April 10, 2020 ma nije mi hitno, ovde je svakako skuplje, samo sam pitao, kada prođe corona, preko leta, poručiću sa Alija, par klikova, i stigne na kućnu adresu.... mnogo lakše.... hvala za ponudu... 1 Flex reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1760 Posted April 10, 2020 Pa da, jeftinije je preko Alija. U svakom slucaju, ako zatreba nesto javi pa cu da odem do njih.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10928 Posted April 10, 2020 Jeftinije je sa Alija, ali ovde nije puno skupo, a brže je.Ja sam ih iz Kine dobio za 355 rsd, ali sam čekao mesec dana, od toga 15 dana na našoj carini...Kako odlučiš Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 7244 Posted April 10, 2020 ma kako imamo debelog viška vremena, verovatno ću sam razmontirati brisače i ubaciti osigurač kao što mi je rađeno na vozačkom brsaču. Mora negde da se ubije vreme... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10928 Posted April 10, 2020 Ima se može se... Meni je rađen brisač ispao... Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka Quote Share this post Link to post Share on other sites