sslave 0 Posted January 30, 2010 Pozdrav svim forumasima...da li neko zna gde se nalazi oznaka boje na punto mk1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1116 Posted January 30, 2010 (edited) Pozdrav druze...Otvoris vrata gepeka,podignes ih skroz ,sa leve strane pored brave sa unutrasnje strane se nalaze dve nalepnice od kojih je jedna za oznaku boje... Edited January 30, 2010 by TheWickerMan Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted January 30, 2010 srebrna tj vise kao niklovana treba da je proizvodjac boje PPG pa ispod idu ostali podatci Quote Share this post Link to post Share on other sites
sslave 0 Posted February 1, 2010 Hvala puno na odgovorima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranv 0 Posted February 10, 2011 Cao svima.Hocu da farbam poklopce retrovizora u boju auta. Da li neko zna gde da pogledam na autu (Stilo) koji je broj boje?Gledao sam ispod haube ali tamo nema broja vec samo neke reci na italijanskom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranv 0 Posted February 10, 2011 Cao druze ,ej pa ja sam to gledao i video sam to ispod haube.znaci ono gde pise code to je broj?Cekaj pa koje je boje tvoj auto,taj kod 823 pise i kod mene ali ne znam sta znace one reci iznad na italijanskom. Jel i to isto za farbu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3699 Posted February 10, 2011 Prepises to sve pa odes do prodavnice a oni ti kazu koja odgovara posto verovatno nemaju taj katalog nego imaju zamenu ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranv 0 Posted February 10, 2011 Hvala puno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LordMarcus 1 Posted February 10, 2011 a najbolje je i da poneses poklopac rezervoara ili da odes sa autom, pa kada napravi da i uporedi na licu mesta....To je moj stilo na avataru, tako da to je boja sto bi rekla moja baba.. "golubinje plava" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 715 Posted February 10, 2011 Mora se imati i u vidu da Stilo tj. Fiat u sivoj metalik boji ima oko 14 nijansi i da nasi majstori jako tesko mogu da pogode koja je jer oznaka nije merodavna. Slicna bude ali za nijansu drugacija.Naravno isto tako ,posto su vecina kola iz uvoza vec molovana,ne mora da znaci da je oznaka boje na haubi i nijansa boje na autu.Zato je najbolje skinuti poklopac rezervoara i neka se boja napravi rucno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranv 0 Posted February 10, 2011 Haha golubinje plava,pa i moj stilo je te boje.Ustvari nesto kao nebo plavkasto.Ok ljudi hvala za informacije izgleda ce cep morati do farbare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LordMarcus 1 Posted February 10, 2011 (edited) Meni je bravo bio slicne boje, a joj muka....gde god da odem i oteram auto da mi naprave boje prvo bude : joj ne znam da li ce mo moci da potrefimo istu jos pogotovo sto je na suncu siva, u hladu plavkasta.... ali samo bitno naci ne dobru farbaru, nego farbaru sa dobrim majstorom za boju....Zoki ne znam odakle si, ali na ibarskoj magistrali posle lipovackih suma kada ides iz BG-a ima farbara cini mi se Pavle Color, radi jedan lik, onako bas fenseraja igleda, ja mislio ovaj ima da mi napravi neku na crvenu , svi ga hvalili ja otisao, auu, lik mi je 99,99% ubo boju... Edited February 10, 2011 by Lord Markus Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranv 0 Posted February 10, 2011 Ma tu sam iz okoline Beograda ali nije mi daleko mada za ta dva parceta plastike nije ni bitno toliko jer nije deo limarije pa da se primeti. Aj hvala ti probacu da nadjem na netu tu farbaru pa cu otici.Evo nasao sam "Pavle color" na meljaku,sad cu da ga zovem da vidim kakva je situacija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irokanji 0 Posted February 10, 2011 a lepo pise tamo u partnerima kluba , autoklinika dacha , covek je tatamata za sve Quote Share this post Link to post Share on other sites
aleksaaa 0 Posted March 16, 2012 zdravo svima,imam grandea i ne znam gde se nalazi sifra boje ,na 5 vratima nije (unutrasnja str. naravno ) ,ispod patosnice u gepeku nije ,dal zna neko gde pise sifra boje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted March 16, 2012 Skini vlasničko uputstvo za Grande Punto na srpskom jeziku:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=38863 Quote Share this post Link to post Share on other sites
f2tality 1 Posted January 9, 2015 Ako moze pomoc oko coda boje, ispod haube na poklopcu nema nalepnice, stilo je 2001 god. Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki87 7 Posted January 9, 2015 Vidi na stubovim na sredini vozila ako i tu nema nalepnica onda skines poklopac rezervoara i na osnovu toga ti naprave boju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted January 9, 2015 ako je nemas na haubi onda je ni neces naci!Sto se tice boje ako ti je ovo boja automobila sa slike onda sam siguran da ti je broj boje 675 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wlajko 0 Posted November 4, 2015 (edited) Trazio sam oznaku boje medjutim nesto i nisam uspesno nasao,ako moze neko da mi napise gde se nalazi na Fiat puntu 2 , 2004 god je..Evo i slike ako neko zna napamet jos bolje: Trebam da kupim krilo desno jer je ocesano,pa po boji moram necu da sarenim kola.Hvala unapred Edited November 4, 2015 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorank82 191 Posted November 4, 2015 Ispod haube treba da bude nalepnica sa bojom Quote Share this post Link to post Share on other sites
joshibeast 74 Posted November 4, 2015 Uzmi broj šasije i proveri na EPER-u.Ja bih rekao ovako na oko grigio orione 675 ali proveri ti jer nisam pouzdan za boje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wlajko 0 Posted November 4, 2015 Sada sam malo pogledao i nasao napokon...Upravu si Joshibeast 675 je Hvala vam puno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
joshibeast 74 Posted November 4, 2015 Ja ne mogu da verujem da sam pogodio Imao sam pomoć jer je moj Stilo iste te boje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted November 4, 2015 Znači to je ta nijansa sive Joshi...baš kao i tvoj auto! Quote Share this post Link to post Share on other sites