gavranpero 17 Posted May 1, 2020 Možda, skinuću sutra filter i provjeriti crijeva. Zanima me još jedno. Da li bi davanje kontakta (startovanje pumpe) nekoliko puta trebalo da da efekta ? Probao sam i to, ali nije pomoglo. Ispuštao sam gorivo na odušak da izgubi pritisak, sa ostavljenim kontaktom (da ne nabija pumpa gorivo) i opet normalno pali, naravno, sa zagrijanim motorom. Čim prenoći, neće. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa011 9 Posted November 2, 2021 I kod mene kada Punto 1.2 2010 benzin/gas prenoci upali iz drugog puta odmah. Iz prvog puta mozes da verglas koliko hoces - nece da upali,a odmah iz drugog pali. Sta bi moglo biti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 1408 Posted November 2, 2021 Kod mene je bilo staro gorivo u rezervoaru, bilo je staro više od godinu dana, vozio sam samo na plin, na benzin samo palio ali je bilo više od pola rezervoara benzina. Potrošio taj stari benzin skroz ispod rezerve, sipao nov i sve radi kako treba. Quote Share this post Link to post Share on other sites