Jump to content
FAS Goran

cuore_sportivo

Members
  • Content Count

    513
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by cuore_sportivo


  1. 6 hours ago, BGMilos said:

    U nedelju sam nešto žurio i uhvatio sam taksi na Terazijama do Kalemgdana. Prvi u redu, gore znak udruženja, TX tablice, unutra taksimetar. Krenuli mi, prošli jedno 500 metara, ja vidim taksimetar broji 1300 dinara, tarifa 4, rekoh izvini je li ovo prava cena, kaže on jeste... Kao nedelja je i ovi protesti. Dok sam ja njemu rekao da zaustavi kola na stanici došlo je do 1800. Nisu meni problem prljava kola nego ovakve stvari pošto se ne dešavaju baš retko. I na kraju svega ja samo mogu da pričam, nemam nikakav dokaz koliko je koštala vožnja jer sve ide na ruke. 

     To je obično samostalac sa belom krovnom oznakom sa TX i brojevi neki,ili GOLD Taxi tabla pa misliš da je regularan. Tj on jeste regularan,svaki od njih i plaćaju porez ali imaju svoje cene koje su bolest!!

    Znam ih par i tako je jedan vozio moju bivšu devojku od Trga republike pa do Vračara-Čubura za 4500 naravno poslala mi je poruku i vožnja nije naplaćena.


  2. Punto,najisplativiji i napouzdaniji auto za gradske i povremene vangradske potrebe!! Presao sam 60.000 sa mojim od 2015 godine,tri puta na more,CG 2x,Grcka jednom. Bez problema...nisam gledao klip ali znam sta mogu da ocekujem. Mene su moji roditelji vozili u peglici vise puta do mora i nazad i nista mi ne fali.

    Svaki auto ima prednosti i mane.


  3. Auto mi je trzo,trokirao,palio check engine 2 dana(blinkao) katastrofa. Potrošio sam što sam imao benzina cca 20ak litara sipano na Gazpromu u Južnom Bulevaru,odem do Mola malo dalje ka G.Vučića,sipam 30 litara aditivirane 95ce i i provozam se do M.Požarevca i nazad. Gle čuda...auto mi prede kao mačka. Ovo mi se sa NIS(Gazprom) pumpom dešava već treći put. Da li je bilo vode ili šta,ja ne znam,znam samo gde NEĆU više sipati gorivo nikada!


  4. Ne treba generalizovati sve taksiste,ovakvih ima i uvek će ih biti. Ova naša zemlja je pukla po svim šavovima odavno. Ko je platio ovu vožnju? I ako je platio zašto je to uradio? Jedino ako je osoba ženskog pola pa se uplašila ili je stranac? Znam tipa koji je od Ušća do Bloka 19(Vladimira Popovića 44) platio 2400 din plus prtljag 600. Stranac naravno....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...