Jump to content
FAS Goran

pedjavw

Members
  • Content Count

    147
  • Joined

  • Last visited

About pedjavw

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 01/27/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    ARHITEKTURA, MUZIKA, AUTOMOBILI

Previous Fields

  • Garage
    FIAT MAREA 1.9jtd, 81kw, St.Moritz

Recent Profile Visitors

2868 profile views
  1. Na prodaju Fiat Marea 1,9 jtd, 2002 godište u dobrom stanju. Uvežena iz Nemačke 2014 (sa kilometražom na satu 183000), trenutno na satu 223394 km. Poseduje servisnu knjižicu iz Nemačke. Redovno održavana u Servisu Vlada Pop. Auto je trnutno na zimskim gumama, Uz auto idu i letnje gume na originalnim Mareinim Alu. felnama. Uz auto idu i lanci za sneg Auto uglavnom vožen na otvorenom putu. Registrovan do sredine aprila (obavezan prenos) Do malog servisa oko 3000km (menjano ulje na 10000km Selenija TD) Do velikog servisa 25000-300000km Prošle godine rađeni: - servis klime; - diskovi i pločice; - crevo od protokomera do turbine - i još mnogo toga Auto nije nigde pocepan odran... Auto za svaku preporuku (ali nije nov nov nov ). Cena na sajtu Polovni automobili je 1449E Ovde 1360E Za dodatne informacije Tel: 060/35-10-113
  2. Napravio aux kabli po uputstvu kolege @strcentar, i radi perfektno, Cd iz auta i mp3 sa telefona čuje se isto, radio isto. Fenomenalno. Hvala kolega @strcentar. Poručen i Bluetooth (Ali expres)
  3. Čitao sam to, i odlična je varijanta ali nemam lemilicu, otpornik... i nerazumem se u to najbolja varijata je da mi neko odradi to.
  4. Da li je moguće ovako nešto ugraditi na Marei sa fabričkim CD-om, a da se ne ubacuje nekakav emulator koji je veličine pakle cigarete?
  5. Sadašnje vreme je bolje, sada za BMW treba izdvijiti samo 269 plata (leba da se ne jede, ....)
  6. Ista situacija , Kod majstora 200 dinara i radi (nisam znao da ima još jedan osigurač) Kaže majstor da prave problem loši upaljači, loši punjači telefona, ....
  7. 45 min. proveo na tehničkom pregledu. Slikali auto, proverili kočnice i sirenu, to su odradili za 5 min. ostalo blejanje i pričanje o sistemu. Toliko o bezbednosti .... a skuplje za razliku od prošle godine za 3000 din.
  8. Ja sam na mojoj Marei imao problema sa plivajućom remenicom (tako se valjda zove) na PK kaišu i zatezač PK kaiša, to je takvo lupanje da pomisliš da će se raspasti, čim pipnem gas odmah prestanje lupanje.
  9. Ulje u oštećenim kanticama 500 dinara litar (Selenija TD 10-40), Slodes. Jeftinije nema tog ranga.
  10. Da li je u fukciji ova aplikacija, pokušavam da se ulogujem, ali bezuspesno. Kao neispravna lozinka, pokušam da zamenim lozinku, ali bezuspešno.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...