Jump to content

pedjavw

Members
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

About pedjavw

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 01/27/79

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd
 • Interests
  ARHITEKTURA, MUZIKA, AUTOMOBILI

Previous Fields

 • Garage
  FIAT MAREA 1.9jtd, 81kw, St.Moritz

Recent Profile Visitors

1625 profile views
 1. Sadašnje vreme je bolje, sada za BMW treba izdvijiti samo 269 plata (leba da se ne jede, ....)
 2. Fiat Bravo / Marea - upaljač ne radi

  Ista situacija , Kod majstora 200 dinara i radi (nisam znao da ima još jedan osigurač) Kaže majstor da prave problem loši upaljači, loši punjači telefona, ....
 3. 45 min. proveo na tehničkom pregledu. Slikali auto, proverili kočnice i sirenu, to su odradili za 5 min. ostalo blejanje i pričanje o sistemu. Toliko o bezbednosti .... a skuplje za razliku od prošle godine za 3000 din.
 4. Lancia Lybra 1.9 JTD - čuje se zupčasti kaiš?

  Ja sam na mojoj Marei imao problema sa plivajućom remenicom (tako se valjda zove) na PK kaišu i zatezač PK kaiša, to je takvo lupanje da pomisliš da će se raspasti, čim pipnem gas odmah prestanje lupanje.
 5. Ulje u oštećenim kanticama 500 dinara litar (Selenija TD 10-40), Slodes. Jeftinije nema tog ranga.
 6. Da li je u fukciji ova aplikacija, pokušavam da se ulogujem, ali bezuspesno. Kao neispravna lozinka, pokušam da zamenim lozinku, ali bezuspešno.
 7. Gde ste bili u vojsci? Utisci, smešni događaji...

  05/06, Niš prva generacija 6. meseci Filip Kljajić, tehnička služba-mehaničar za radiorelejne uređaje i uređaje nosećih frekfencija (morao sam da naučim) prekomanda Bubanjski Heroji, KPS (život) Bilo lepo, pamte se samo dobra desavanja, loša se potisnu (a bilo ih.....)
 8. Protest zbog cene goriva

  Ha, juče se vraćam sposla, aviodizel 169,9 (eko pumpa, kneza višeslava), pre dva meseca bilo je 10din. jeftinije
 9. Cene goriva...

  Ne bi bilo loše, jedni nedelju dana ne posećivati pumpe i koristili malo gsp (ne treba blokirati grad) Ovako vide da se u kadionicu, mesaru, trafiku, ... (200m od kuće-stana) pali auto i ide ponosno, kao da je gorivo 50din. Pa vele DERI, deri narod.
 10. Imam problem pre godinu i po crko mi je Map senzor zameni mi majstor (BOŠ) radi super ide ekstra, pre 15 dana crkne ponovo Map senzor zameni mi majstor (BOŠ) radi eksta, sinoć isti siptomi kao kada crkne Map senzor, neće preko 3200 obrtaja upaljena ijalica na tabli (fiat marea 1,9 81kw), da li su toliko nekvalitetni senzori ili ima neku drugu muku.
 11. Aftermarket navigacije

  I kiselu molim, s limunom Ma da je obican komad plastike pa je puna kapa, a ne spravica koja moze da ocita bar neki podatak Ako je ko na videu, malo para puno muzike.
 12. Aftermarket navigacije

  Još Kad bi moglo za 300 din. i kavu da kuva To je samo igračka i kako kaže kolega, i više od par gedzeta mi ne treba, kao i navigacija koju imam na telefonu koju koristim nekad pa nekad (moj primer) KOme je do ozbiljne dijagnostke kod majstora 1000 dinara (koji je takođe preko alija poručio konektore(kineske), krekovan softer....)
 13. Aftermarket navigacije

  Ma ako radi radi (276 dinara), ako neradi nekom na oglasu ce sigurno raditi za 500 - 600. Ma radice, malo pozitivno.
×