Jump to content
FAS Goran

bojan_ejbrealobre

Members
  • Content Count

    81
  • Joined

  • Last visited

About bojan_ejbrealobre

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 08/05/1998

Contact Methods

  • MSN
    /
  • Website URL
    /
  • ICQ
    /
  • Yahoo
    /
  • Jabber
    /
  • Skype
    /

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto Sporting 1.2 16v

Recent Profile Visitors

1431 profile views
  1. Pozdrav svima, od skoro sam kupio pomenuti auto, posto ostali forumi nisu toliko aktivni kao ovaj, resio sam da postavim pitanje vezano za uljnu pumpu, mozda je neko od clanova to resavao nekada. Dakle, ovi motori su poznati po tome da im uljna pumpa strada tako sto osovinica prokliza i auto ostaje bez podmazivanja. Cuo sam da mnogi ljudi prebacuju uljnu pumpu sa starog 1.9tdi motora, na 2.0tdi. Pa me zanima da li je neko od clanova to radio do sada. Nemam pojma koji majstor u Beogradu ima iskustva da to sredi, moze u PP neka preporuka Moj model ima pogon uljne pumpe na lanac, tako da je dzabe zameniti osovinicu kada se lanac istegne. Hvala svima!
  2. Da li moze izbaciti sivkasti dim ako su losi grejaci, posto sam se jutros zamalo ugusio. Nisam znao za ovo, hvala za info!
  3. Hvala posavetovacu se sa njim isto, do sada sam dosta problema resio uz ovaj forum. Inace bih dodao da su i grejaci poprilicno losi mozda i nema veze sa tim ali da napomenem Zvuk je veoma slican ovom samo sto nema pistanja.
  4. Nemam snimak ali cu se potruditi da napravim. Iz Beograda sam ( Zvezdara )
  5. Pozdrav narode, prosle godine sam uradio veliki servis { set lanca i sve sto ide uz to ) i plivajuci zamajac. Medjutim, pri prvom jutarnjem paljenju od kako je temperatura niza motor izuzetno grubo radi 10ak sekundi ( glasno zveci, krlja - lupka) To sto zveci kao da dolazi spolja ( sumnjam na onu limenu zastitu na izduvnoj grani - takav zvuk ). Znam da je jedan nosac motora na menjacu pukao, i da ostali nisu za pohvalu kao i da je pletenica na auspuhu probusena - mozda bude od pomoci Inace kada za zagreje malo, radi tiho i mirno Hvala za savete!
  6. Taman kad sam ugovorio farbanje krova, zapnem o zid Nisam ulubio auto ali sam valjano odrao ovo. Da li cu morati ceo taj deo auta da farbam ili ovo moze da se flekuje? 5cm je dugacko i koliko ce da me osisaju za to otprilike?
  7. Drugari resio sam plivajuci zamajac, ipak sam kupio ceo set tj sve novo. Cim sam zamenio set kvacila nesto je krenulo da prazni akumulator preko noci. Nesto crpi struju kada je auto ugasen. Prosto neverovatno da mi se drugi put ovo desava, opet nakon zamene seta kvacila.
  8. Kais je spao, i pumpa za vodu je ostala bez pogona, sreca pa je obratio paznju na vreme Znaci da ne diram onda nista? EDIT: ovako izgleda ta remenica.. da li je plivajuca ili kakva? 1.3mjet
  9. Nema plivajucu ima onu klasicnu Ali eto komsiji blokirala pa mu je umalo haos napravila.. zato pitam
  10. Remenica alternatora 1.3 motor, da li remenica daje neke znakove pre nego sto crkne ili odjednom moze blokirati? Moja ne daje nikakve zvukove, nema ni lufta kada rukom malo cimam, cisto preventivno pitam Hvala, pozdrav svima
  11. Drugari ja samo da javim da sam na kraju stavio Brembo zadnje plocice, 2600din su bile Dolaze sa onim limicima ( savrseno pasuju na klesta) novim srafovima. Lepo koci nista ne cvili itd..
  12. Drugari, da li je neko imao iskustva za bremsi ili jurid plocicama ( zadnjim ) nije u pitanju fiat ali cisto da proverim kakva je to marka Hvala
  13. Pozdrav kolege.. i meni je zamajac pri kraju. Da li se isplati kombinacija nov plivajuci i druk, a reparacija korpe i lamele. oko 7000 - 8000km prelazim godisnje, lagan sam na gasu, jos 2 god bih terao ovaj auto..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...