Jump to content
FAS Goran

andjelkovic

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About andjelkovic

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/19/1973

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    pancevo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Marea 1.9 JTD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav, Imam problem sa kvako vozačevih vrata na Marei.Кvaka se otkačila.skinuo sam tapacir i nekako uspeo da vratim kukicu koja je drži, međutim nije pričvršćena ,nekako ima dosta lufta pa lako spadne sa kvake.Gledao sam predhodna iskustva na temi i nijedan link ne mogu da otvorim.Da li neko ima iskustva u ovome ili može da postavi neki link bio bi mu zahvalan.Ili ako ima neki majstor Beograd i okolina.Imam takođe problem suvozačeva vrata centralna brava neće da zaključa.
  2. Što se tiče poznavanja automobila i pravih i realnih tekstova gde su realno,precizni i tačno iznete informacije ,mislim da je Aleksandar Todorović neprikosnoven! Alvirović je napravio biznis ,komercijalizovao ,dovukao razne sponzore ,zahvaljujući Rts ,ali prvenstveno vlastima.Patrole su bile bum,kad je krenuo i tu je puno simpatija i gledanosti osvojio.Ukazivao je na propuste ,koliko je mogao i smeo,da bih mogao da pliva...Laka mu crna zemlja
  3. ја сам имао Nokian гуме на пасату б3 док сам таксирао и неизлазио из кола и могу рећи да је гума врхунска!!
  4. Andrija,druze reci mi koe su ti gume na marei,mislim velicina,sirina...i kojom polir pastom si polirao? Lepa ti je Marea,u zdralju da te sluzi..
  5. Svaka cast! Na trudu,volji i umecu! dubok naklon.. ovakve stvari uvek ostanu zapazene...Sve cestitke..
  6. axel sgrasso je dobar za masnocu,madjutim ako se brzo nebrise vlaznom krpom ,zna da nagriza i ostavlja bele tragove koje se neskidaju.Vodite racuna .Bolje je iz vise puta naprskati pa obrisati nego pustiti da duze deluje..
  7. Citajuci na forumu mnogi koriste i zadovoljni su http://arexons.it/en mleko za plastiku,kod mene plastika( tabla,tapaciri...)u uzasom stanju,imam utisak da je predhodni vlasnik nije nikako odrzavao..U jednoj od prodavnica,zateknem poznanika koji radi, i objasnim sta mi treba i covek mi preporuci uz ubedjivanje da je odlicno i bolje od arehons mleka,i da mu vratim ako nebudem zadovoljan.Cena je 250 din .Kupim i mogu vam reci da je odlicno,vratio sam plastiku iz mrtvih! Nije mnogo masno,plastika lepo upija,na onaj rapavi deo table uopste ne ostaje neko sarenilo i traje.... evo cetvrti dan ,negubi se sjaj.Preporuka svima!
  8. Dobro,hvala.Videcu kakvi su farovi pa cu se opredeliti za nesto
  9. moracu da to resavam,ocajna je vidljivost,mislio sam da samo ja imam problem,cujem i citam na forumu da se i drugi zale na slabu vidljivost..Da li da za pocetak probam samo sa sijalicama ,pa da vidim da li se nesto dobija?U tom slucaju koje da kupim?
  10. hvala.Ne izgleda lose...ima posla prilicno,ali dobra je osnova kako si rekao.Predhodnog vlasnika je bolelo uvo,jako je prljava i zapustena i unutra

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...