Jump to content
FAS Goran

andjelkovic

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andjelkovic

  1. Pozdrav, Imam problem sa kvako vozačevih vrata na Marei.Кvaka se otkačila.skinuo sam tapacir i nekako uspeo da vratim kukicu koja je drži, međutim nije pričvršćena ,nekako ima dosta lufta pa lako spadne sa kvake.Gledao sam predhodna iskustva na temi i nijedan link ne mogu da otvorim.Da li neko ima iskustva u ovome ili može da postavi neki link bio bi mu zahvalan.Ili ako ima neki majstor Beograd i okolina.Imam takođe problem suvozačeva vrata centralna brava neće da zaključa.
  2. Što se tiče poznavanja automobila i pravih i realnih tekstova gde su realno,precizni i tačno iznete informacije ,mislim da je Aleksandar Todorović neprikosnoven! Alvirović je napravio biznis ,komercijalizovao ,dovukao razne sponzore ,zahvaljujući Rts ,ali prvenstveno vlastima.Patrole su bile bum,kad je krenuo i tu je puno simpatija i gledanosti osvojio.Ukazivao je na propuste ,koliko je mogao i smeo,da bih mogao da pliva...Laka mu crna zemlja
  3. ја сам имао Nokian гуме на пасату б3 док сам таксирао и неизлазио из кола и могу рећи да је гума врхунска!!
  4. Andrija,druze reci mi koe su ti gume na marei,mislim velicina,sirina...i kojom polir pastom si polirao? Lepa ti je Marea,u zdralju da te sluzi..
  5. Svaka cast! Na trudu,volji i umecu! dubok naklon.. ovakve stvari uvek ostanu zapazene...Sve cestitke..
  6. axel sgrasso je dobar za masnocu,madjutim ako se brzo nebrise vlaznom krpom ,zna da nagriza i ostavlja bele tragove koje se neskidaju.Vodite racuna .Bolje je iz vise puta naprskati pa obrisati nego pustiti da duze deluje..
  7. Citajuci na forumu mnogi koriste i zadovoljni su http://arexons.it/en mleko za plastiku,kod mene plastika( tabla,tapaciri...)u uzasom stanju,imam utisak da je predhodni vlasnik nije nikako odrzavao..U jednoj od prodavnica,zateknem poznanika koji radi, i objasnim sta mi treba i covek mi preporuci uz ubedjivanje da je odlicno i bolje od arehons mleka,i da mu vratim ako nebudem zadovoljan.Cena je 250 din .Kupim i mogu vam reci da je odlicno,vratio sam plastiku iz mrtvih! Nije mnogo masno,plastika lepo upija,na onaj rapavi deo table uopste ne ostaje neko sarenilo i traje.... evo cetvrti dan ,negubi se sjaj.Preporuka svima!
  8. Dobro,hvala.Videcu kakvi su farovi pa cu se opredeliti za nesto
  9. moracu da to resavam,ocajna je vidljivost,mislio sam da samo ja imam problem,cujem i citam na forumu da se i drugi zale na slabu vidljivost..Da li da za pocetak probam samo sa sijalicama ,pa da vidim da li se nesto dobija?U tom slucaju koje da kupim?
  10. hvala.Ne izgleda lose...ima posla prilicno,ali dobra je osnova kako si rekao.Predhodnog vlasnika je bolelo uvo,jako je prljava i zapustena i unutra
  11. hvala puno! sta predlazete za ugradnju da bi poboljsao vidljivost? ksenone,i koje? cuo sam i da se ugradjuju projektori ,nerazumem se..Ako znate koja bi cena okvirno bila ?
  12. Другари ,има ли неко ѕа препоруку лимара у Панчеву ?На Мареи би требао да менјам обе сајтне
  13. Hvala ti ! ako nije problem ,da postavim sliku mojih farova ,pa da mi kazes dal su sa socivom ili bez...stvarno se nerazumem i sta bi onda moglo da se uradi da se poboljsa vidljivost.Izvinjavam se unapred ,ako smaram
  14. Da li mogu da se naruče okviri za tablice,i kako.? Pozdrav
  15. Odusevljen sam sta pruza ,za stvarno male pare,mene je izasla 1400 evra .E sad zanima mek ako to izgleda posle limara,da li se primecuje i dal je vidljivo da su menjane sajtne,recimo stvarno nikakva iskustva nemam sa njima,kako se krecu cene sajtni,gde predlazete da se kupe i okvirno cena limarske usluge.Za farove,to su fabricke sa socivom ili naknadno sociva ugradjivana?koliko su tebe kostali farovi?
  16. Hvala za odgovore ,ovih dana cu na dijagnostiku i da vidim sta dalje po pitanju abs,rucne i airbeg evo slika ...vide se losa mesta na sajtnama...neko kaze "menjaj obe sajtne komplet,drugi samo okrpi ,jer gore je pocinkovan lim pa ce se on ostetiti i brzo ce pokazati novu koroziju"...nebo je puno nekih crnih fleka,ne znam koliko to moze da se opere,gume su letnje,lepa sara ,medjutim 195/65 15..hauba je malo talasasta...i za sad to je sa manama..Sta predlazete za sajtne? Farove..
  17. Vozim je nekih mesec dana,presao sam oko 1000 km,i za sada motor me odusevljava,obzirom da sam vozio benzince,ponkog na plin i uglavnom ili francuze ili nemce.Zadovoljan sam i opremom koju ima ,zapustena je unutra za moj pojam ,planiram na dubinsko na prolece.Za sad pali lampicu za abs i rucnu kocnicu povremeno,a za airbag stalno .Slike postavljam danas ili sutra ,sto se tice limarije,tou sam se bas razocarao i ako me svi tese ...:) Primetio sam da su farovi slabiji ,Sta predlazete za farove?
  18. Pozdrav clanovima kluba,od skoro sam vlasnik Maree 1.9 jtd .auto je 2002 god ,karavan verzija.Mozete li me uputiti u neke mane i nasta bi trebalo obratiti paznju(slabe tacke,cesci kvarovi... ) Obe sajtne su pokazale koroziju,skoro celom duzinom i krenule su da se otvaraju.Sta predlazete? Hvala
  19. Pozdrav svima, ja sa Dejan iz Pančeva. Vozim Fiat Mareu 1.9 JTD karavan 2002 godište. Auto sam kupio pre mesec dana, prvi put vozim Fiat i dizel. Hteo sam ciljano samo Mareu. Čuo sam dosta hvale o jtd motoru. Sa autom se polako upoznajem, nadam se vašim savetima. Nadam se dobrom druženju i čim ugrabim malo vremena postaviću slike.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...