Jump to content
FAS Euroauto Goran

sindrom

Members
 • Content Count

  983
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About sindrom

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 12/10/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Krupanj

Previous Fields

 • Garage
  Lancia Delta Integrale

Recent Profile Visitors

8528 profile views
 1. Motor prodat. Ostao menjač, agregati, usis, izduv, elektronika... Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
 2. 1000€ 063216512 Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
 3. Prodajem motor i menjač iz Lancie Dedre 1800ccm 16V 131KS, može zajedno sa menjačem ili odvojeno. Motorna instalacija kompletna, može odvojeno. Za više informacija pozovite 063216512
 4. U dobrom stanju, registrovan do Maja 2021.godine, prešao 200000.
 5. Sve i jeste u originalu, ostao još motor. I on bi trebao da bude u originalu osim ako bi kupac hteo da se igra... Zato sam stavio cenu od-do. Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
 6. Rekao. Treći post iznad tvog.[emoji6] Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
 7. Dobro, ako nema niko zainteresovan neka admini zaključaju temu. Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
 8. Zavisi šta kupac hoće. Od 20 do 30.
 9. Prodajem Lanciu Deltu HF Integrale 16V Turbo 1990 godište u završnoj fazi restauracije. 063216512 Zovite danas na telefon, sutra na viber ili whatsapp a prekosutra i za vikend opet na telefon. Posle vikenda ide u oglase u inostranstvo i sklapa se motor. Dotle imate mogućnost da je kupite jeftinije i sklapate motor po želji.
 10. sindrom

  K: Nove delove

  Hvala. Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Hvala. Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
 11. sindrom

  K: Nove delove

  Drugari, ako neko zna koja prodavnica je najsnabdevenija ili odakle naručiti povoljno delove za automobile iz devedesetih neka napiše. Trebaju mi: -razne gumice za reparaciju kočionih klešta, -homokinetički zglobovi, -šolje amortizera, -kugle, -gumice balans-štangle, -ležajevi... Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka
 12. Najviše mi smeta to što u svakodnevnom saobraćaju i danju i noću svaki drugi vozač ima uključena svatla za maglu a po magli otprilike svaki stoti.
 13. Vožnja bilo kojom trakom u naseljenom mestu se ne smatra preticanjem pa je moguće voziti bilo kojom. Za ostalo si upravu.
 14. Otišla na kilo. Zaključajte.
 15. Atlas nisam koristio ali sa AMSS-om nisam nikako zadovoljan. Tu su bačene pare. Nakon mnogo potrošenog minuta razgovora telefonom iz rominga tražili mi duplo više nego što sam platio HR asistenciju do granice. Od granice prihvatili oni ali me oderali iako sam imao najveći paket jer računaju kilometre od mesta polaska njihovog vozila do povratka nazad i to po ceni od oko 80 din/km. Sad koristim Kontinental assistance i to LIČNI paket koji glasi na ime a ne na vozilo. Znači, ako mi se desi kvar sa bilo kojim putničkim automobilom koji trenutno vozim. Srećom nisam još morao da ih pozovem a nadam se da ni neće zatrebati.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...