Jump to content

Kodovi za originalne audio uređaje


  • Please log in to reply
616 replies to this topic

#1
Gost_1793_*

Gost_1793_*
  • Guests
Danas sam skidao akumulator na Puntu mkII i onaj fabricki radio-cass samo ispisuje code, pretpostavljam da mora da se skine ta zastita, ili sta je vec...

Gde to moze da se uradi, koliko ksota i mora li svaki put kad se skida akumulator, ili se odradi samo jednom ?!

#2
Manfred

Manfred

    Prominente

  • Members
  • PipPipPip
  • 2376 posts
  • Gender:Male
  • Location:Beograd
  • Garage:Fiat Stilo 1.9 JTD
izvadis kasetofon, zapishesh serijski broj istog, odes na netu na forum http://forum.gsmhost...highlight=punto registrujes se i zamolis ih da ti daju kod, koji zapamtis ili zapises jer ce kasetofon da ga trazi svaki put kad se skine klema

#3
TOGO

TOGO

    razvodnik paljenja

  • Members
  • PipPip
  • 1308 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dorčol
  • Garage:Nuova Bravo 1.9MJT 120HP Sport Edition
Kod možeš da dobiješ i ovde http://www.unlockfor...ead.php?p=34820 ;)

#4
Gost_1793_*

Gost_1793_*
  • Guests
Wow... =] Hvala, probacu... ;)

#5
MilanLaki

MilanLaki

    Prominente

  • Members
  • PipPipPip
  • 2030 posts
  • Gender:Male
  • Location:Zemun
  • Garage:Punto Mk2b 1.3 MJ
probajte i ovde.

http://www.radio-cod...adio-codes.html

#6
TOGO

TOGO

    razvodnik paljenja

  • Members
  • PipPip
  • 1308 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dorčol
  • Garage:Nuova Bravo 1.9MJT 120HP Sport Edition
We are able to provide online Fiat Radio Decoding / Codes for your car radio usually within seconds of payment simply by providing your Fiat serial number via our online code search facility

#7
nikoldije

nikoldije

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
Vidim da ljudi salju neka tri serijska broja a na cdu ima samo dva sta predstavlja onaj treci i gde se moze videti

#8
ficoman

ficoman

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Location:Beograd
  • Garage:Z10
Meni je na Cannonball forumu pomogao Kale HGT, pokusaj mozda ce i tebi.

#9
Visconti

Visconti

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 278 posts
  • Gender:Male
  • Location:KOTOR
  • Garage:GTV 2.0, Lancia y 1.2
Postavi ovdje ili na pm serial, mozda ti ja mogu pomoci...10-to cifreni broj mi treba za blaupunkt...

Edited by Visconti, 31 August 2009 - 20:26.


#10
Boki

Boki

    Abarth

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 6156 posts
  • Gender:Male
  • Location:N.Beograd
kale HGT je i na ovom forumu ovde

a i evo post iznad mog visconti ti moze pomoci

Edited by boki, 31 August 2009 - 20:27.


#11
Mikeli

Mikeli

    Il Nuovo

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Beograd
  • Garage:Bravo 1.6 16v
ako nista od pomenutog ne pomogne, moj drugar radi dekodiranje, pa posle skidaj kleme koliko hoces... :yes

#12
kole

kole

    Prominente

  • Members
  • PipPipPip
  • 2577 posts
  • Gender:Male
  • Location:Zrenjanin
  • Garage:Fiat Stilo 1.9 mjet 16v, malo dopingovan
Nosim se mišlju da svoj originalni audio uređaj na Stilu zamenim za takođe originalni ali bolji.
Aftermarket otpada jer je 1din premali (ružno), 2 din (obično se ne skida displej- krađa) ali nije to tema.

Na ovoj stranici :thumbsup: post #72 http://www.fiatforum...dio-code-5.html može se skinuti češki programče koji generiše kodove za Za Fiatove originalne audio uređaje. Potrebno je ubaciti serijski broj koji počinje sa M..

Probao sam stvarno izbacije neki četvorocifreni broj.

Koliko sam shvatio kod audio uređaja je vezan samo za taj serijski broj.

Pitanje je kada i kako se kod unosi ?? :question:
Da li je neko imao nekih iskustava? :question:

Miki uključi se.

#13
FIAT driver

FIAT driver

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 818 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sarajevo
  • Garage:Alfa GT JTDm, Fiat Stilo JTD
Bas sam preko ovog programcica izracunao sebi Code za CD kad sam kupio
Radi, daje ispravan code.
Sto se tice unosenja, ides sa 1,2,3,4 i pritiskas onoliko puta zavisno koji ti broj treba. Za konfirmaciju pritisnes 5
Cim upalis uredjaj odmah ce ti zatraziti code

EDIT: Pazi, kad ubacis novi CD player, trazit ce ti i code od Changera (cini mi se da ga imas)

Edited by FIAT driver, 29 June 2010 - 19:21.


#14
Mijailović P.

Mijailović P.

    ex zulurbr

  • Members
  • PipPipPip
  • 4088 posts
  • Gender:Male
  • Location:ZR
  • Garage:stilo 1.6 16v-5D 2001+TNGsekvent
:wallbash:

Edited by zulurbr, 29 June 2010 - 19:35.


#15
Dule 021

Dule 021

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 650 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Interests:automobili i prodaja
  • Garage:Suzuki B-King 2008,Fiat Grande Punto 1,3 M-jet 2008
Da li neko zna neki program koji bi izracunao kod za muziku iz Punta?
Dosad sam dobijao od par njih ali samo za Stilo a to vec imam.
Na netu sve sto sam pregledao je nemoguce skinuti.

#16
Banetv

Banetv

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 879 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Beograd
  • Interests:elektronika, software
  • Garage:Punto 1.3mjt , 2005
Probaj ovaj. Fajl je RAR format, ali pošto mi nije dao upload u tom formatu, ja sam ga preimenovao u FIAT.TXT pa vrati u FIAT.rar , raspakuj ga i imaš program za proračunavanje fiat-coda.

Attached Files

  • Attached File  FIAT.txt   160.25KB   349 downloads


#17
Dule 021

Dule 021

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 650 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad
  • Interests:automobili i prodaja
  • Garage:Suzuki B-King 2008,Fiat Grande Punto 1,3 M-jet 2008
Hvala na trudu ali i dalje sam dobio program za dekodiranje Stilove muzike a meni treba za Punto. :(
Kod Stila ima oznaka M i broj a kod Punta ide BP i broj.

#18
Fiat Stilo

Fiat Stilo

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vrsac
  • Garage:Fiat Stilo 1.9 JTD dynamic 2002
Moze neko da objasni kako se skida fabricki radio(kasetofon) kod Stila??? Izgleda da mi je otisao osigurac pa moram da ga promenim???

#19
ChobbyNS

ChobbyNS

    Internazionale

  • Members
  • PipPip
  • 958 posts
  • Gender:Male
  • Location:Novi Sad,Detelinara
  • Garage:Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Moras uzeti 4 neke zice,ja sam uzeo igle za heklanje,neka budu dugacke oko 15cm i zabodes u one 4 rupe na radiu,povuces ga prema sebi i to je to :thumbsup:

#20
Fiat Stilo

Fiat Stilo

    Regolari

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vrsac
  • Garage:Fiat Stilo 1.9 JTD dynamic 2002
^^^ E hvala probacu bas sutra :thumbsup: POZ...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users