Jump to content
FAS Goran

Martinnis13

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About Martinnis13

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday October 13

Contact Methods

  • Website URL
    www.niscaffe.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Niš

Previous Fields

  • Garage
    Niš

Recent Profile Visitors

1073 profile views
  1. Na dijagnostici je pokazalo da ne valja Map senzor pa smo ga zato zamenili. Ne znam, ja sam zato pitao ovde neko stručniji da pomogne
  2. Poštovanje drugari, naime imam Fiat Ducato 2016god, 2.3mjt 130kw U početku sam imao problem sa gubitkom tempomata ne znam iz kog razloga, pa je majstor rekao da zamenimo map senzor. Map senzor je zamenjen, tempomat sada radi. Ali šta se dešava sad, dešava se da u toku vožnje prilikom ubrzanja (malo jačeg stiska papučice gasa) kao da se uguši, izgubi snagu (isključi tempomat) i udje u safe mod. Primetio sam da čim ugasim i ponovo upalim kombi radi normalno do sledećeg pritiska papučice. Da napomenem da kada udje u safe mod upali check engine lampicu, ali je dijagnostika ne čita kao grešku. Kod majstora koji nas je primio, jer je bila subota naveče, a inače sam morao na put. Majstor je menjao elektromagnetni ventil turbine i protokomer ali isto se dešavalo. Spomenuo mi je samo da turbina manje puni, tipa ako treba 700 ona puni 340-350. Šta mi preporučujete da proverim ili savet šta može biti problem, jer trenutno nisam u Srbiji. Unapred hvala
  3. Da li je možda neko stavljao na stila radio (navigaciju) od Fiata 500L, ako jeste koja je procedura pošto vidim da oni kablovi nazad što se bockaju nisu isti pa će sigurno trebati neko pomeranje pinova i td. ?
  4. P0122 Throttle/Pedal Position Sensor/Switch A Circuit Low Input Nisam imao takvih problema, ali iz druge priče kontam i mislim da ti je otišao senzor za kočnicu.... Evo linka kako se menja senzor:
  5. Drugari imam problem na Stilu 1.6 16V troja vrata, problemi sledeći: 1) Na instrument tabli mi izbacuje žuti motorčić grešku, kada sam ga priključio na Delphi pokazao mi je greške Lambda sonde 1 i 2... Da li to ima veze što imam tng pa da mi zbog toga izbacuje greške? 2) Kada uključim kratka svetla na suvozačevom faru zuji motorčić, motorčić radi normalno ali ne razumem što zuji? 3) Isto tako kada otvorim pikslu ne radi mi svetlo? 4) Skoro ćale zakačio kola odzdo nešto i od tada imam neki čudan zvuk u prve tri brzine kada ide preko 2000 rpm, da li to znači da je auspuh pocepan ili izduvna grana?
  6. Seki1424, radi odlično I ako koristim delphi skinuo sam da probam da bih vam rekao
  7. Samo cu reci da si na windovs 7 jos vise bi slobodne memorije imao
  8. Koliko imaš ram memorije, pretpostavljam da si mi dao konfiguraciju za računar ? Ako si usnimio drajvere realtek-a, postoje dve mogućnosti. 1) Da trebaš proveriti podešavanje zvuka na računaru 2) Da ti je otišla zvučna kartica...
  9. Najbolje rešenje, i ja sam kupovao te odb zajebancije i jeb*vao se dan i noć, neće ovo neće ono.... Lepo uznem ispobacam sve u kanti i kupim Delphi 150E i završim posao. Moja vam je preporuka da nadjete lepo delphi kao ja što sam našao potpuno ispravan za 6.000 na kupujem prodajem i završite se brige i nervoze.
  10. Skini Realtek evo ti link ili nam napiši da li je u pitanju laptop ili računar i koje marke ?
  11. U pitanju je Fiat Stilo 1.6 16V benzinac (gas). Od juče počela je da mi non stop trepće "Engine fault" lampica i u toku vožnji i u Mil položaju.... Pre skoro mesec dana isto mi se tako upalila lampica ali samo dok je bilo u mil položaju, kada se auto startuje izgubi se, lepo odem kod majstora on izbriše i sve lepo radilo. Kad evo sada počelo da treperi i u toku vožnje, odem opet kod njega priključi auto na dijagnoostiku i kaže mi pa ovde ne prikazu kao grešku, gledam u laptopu nema greške a na kompijuteru u kolima treperi lampica.... Šta mi je raditi ? Čitao sam da može biti izduvna grana ili Lambda sonda ? Da li je neko imao sličnih problema ? Unapred hvala.
  12. Imam problem sa desnim farom kada stavim na kratka svetla čuje se neko zujanje u samom faru. Da li je to motorčić otišao, koja je cena i da li ja to sam mogu zameniti? Što se tiče klime klinci su mu polomili kružić za manuelnu klimu (brzine), pa me zanima da li možda neko ima samo te krugove u prodaji i da li postoji mogućnost da se postavi automatska klima ?
  13. Ma neće, izgledami da je problem do kabla jer ima onaj cip ch340 kineski.... Ili me pak zeza zato što imam windows 10
  14. Da bi izmeni obroj moras da ides desni klik pa "run as administrator" kada ukucas ona 8 broja, tj kada ih izmenis, uzmi restartuj računar i nakon toga udji u program i ukucaj "licence key"

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...