Jump to content
Goran
Guest 1793

Kodovi za originalne audio uređaje

Recommended Posts

1 hour ago, Nebojsa997 said:

M099908

Code je 4510 .

Zdravo :)

Otkazala mi je moja multimedija i kupio sam drugu, ali naravno nemam kod.
Da li može pomoć oko dekodiranja ili da me uputite na nekoga u Novom Sadu ili okolini ko radi dekodiranje Lancia multimedije.

20260508_063930.jpg

20260508_132353.jpg

20260508_132357.jpg

20260508_132409.jpg

20260508_132417.jpg

Za InstantNav ovde na forumu neces naci free soluciju.

Imao sam je u bivsem Bravu i tu pomaze jedino fabricka Code kartica. Tj. nema onih varijanti kao za prethodni ConnectNav+, sa nekim verzijama ucitanog firmware.

Tako da ti ostaje ova druga opcija.

Mozda se raspitaj kod Zeke u Filmskom gradu (tata mata za Uconnect). Ili kod Koye u Peristerskoj. Obojica su i partneri kluba:

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/76786-naknadno-ugrađivanje-navigacije-ili-multimedije-za-fiat-500500l500x-blue-me-moduli-za-fca-grupaciju-vozila/

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/64923-koya-elektronic-doo/

Pre par dana mi je na Lancia Lybra 1,9 jtd zatreperio ekran na radio uređaju i ugasila se . Sad ne moze da se pokrene ne reaguje ma da ima napajanje 12v . + I - . Osigurac je ispravan . Radi li neko popravke radio multimedije ili da je menjam? Gde god sam pitao za polovne niko nema KOD od radia. Kako da dodjem do koda za radio ako ga kupim polovnog . ima li neko polovan ispravan radio bez navigacije? 

IMG_20260528_093306.jpg

Posted (edited)

@Jastrebov Za taj model bez kartice ne treba kod. Ubacis, povezes i to je to. Onu drugu ne uzimaj jer za nju treba CODE.  I mislim da ti se ne isplati tu da popravljas jer imas polovnih po 30e. 

Pozovi ovog decka pa pitaj dal ima taj model i trazi slike da vidis da nije izgrebana itd : +381601467863 ( Nemanja) Svakako mozes zvati i ove iz Indjije itd... 

Edited by werp690

4 hours ago, werp690 said:

@Jastrebov Za taj model bez kartice ne treba kod. Ubacis, povezes i to je to. Onu drugu ne uzimaj jer za nju treba CODE.  I mislim da ti se ne isplati tu da popravljas jer imas polovnih po 30e. 

Pozovi ovog decka pa pitaj dal ima taj model i trazi slike da vidis da nije izgrebana itd : +381601467863 ( Nemanja) Svakako mozes zvati i ove iz Indjije itd... 

Hvala na brzom odgovoru . Evo vec nekoliko dana se mučim i tražim takav radio ali sa KODOM i niko mi nije rekao da ne treba kod . Hvala na odgovoru! .