Ivan 22118 Posted April 1, 2024 3 Axic, Reacher Gilt and nobutado reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8740 Posted April 1, 2024 A što je najjače, malolas sam lika u kemoimoexu ubeđivao da je 205/45/17 dimenzija, lik me gleda čudno, kao, koji to auto voziš... I ja ono izbedačen kako je loša ponuda u toj dimenziji Sent from my SM-A546E using Tapatalk 4 Reacher Gilt, Ivan, Axic and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22118 Posted April 1, 2024 Lepo ja rekoh u kom zecu lezi grm. Sad se lepo vrati i izvini se co'eku . U toj dimenziji, top guma je oko 100 evrica. Pa nanize, a izbor je bas veliki. 2 Martin and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 770 Posted April 1, 2024 1 hour ago, knezevic76 said: A što je najjače, malolas sam lika u kemoimoexu ubeđivao da je 205/45/17 dimenzija, lik me gleda čudno, kao, koji to auto voziš... I ja ono izbedačen kako je loša ponuda u toj dimenziji Sent from my SM-A546E using Tapatalk Ma kazes mu da vozis Grande Punta, nego nije postio zimus pa se malo raskrupnjao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22522 Posted April 1, 2024 Ove Riken u kemoimpexu su bile 6.450, DOT je 4323. Mislio sam da odem na drugo mesto pa trazim DOT iz 24-e ali nece ni ovako nista faliti. Juce presao 450km danas s njima, danas jos 250km i kolega @Ivan prosle su test, za sad zadovoljan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted April 1, 2024 uzima niskroprofilne i sece opruge 2 Reacher Gilt and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22118 Posted April 1, 2024 (edited) 1 hour ago, Axic said: Juce presao 450km danas s njima, danas jos 250km i kolega @Ivan prosle su test, za sad zadovoljan. Vidi se da si i ti sve matoriji. Do pre neku godinu, izuzetno uspesno si radio recenzije vec na pogled i pipanje guma u rafu. Edited April 1, 2024 by Ivan 6 city, igor0511, nemanja84bg and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22522 Posted April 1, 2024 Nije bilo vremena za opipavanje, samo montaza i pravac Kablar putnici zadovoljni Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8740 Posted April 1, 2024 Aj nagazi ih tu negde oko 180km/h pa javi utiske.Te riken vozi mij drugar na pežou karavanu, deluju ok, nisu bučne, al ne znam kako se ponašaju pri agresivnijoj vožnji.Sent from my SM-A546E using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22522 Posted April 1, 2024 (edited) @knezevic76 jesam već i juče i danas na Milošu Velikom do 200-210 km/h doterao u par navrata. Bučnije je u autu svakako od otpora vazduha i malo većih obrtaja ali sad koliko su gume bučne ili nisu ne znam. Na 130km/h lagano kruziranje i rekao bih standardna buka. Ako neko primeti razliku sa tipa 69 na 65 db onda svaka čast jer ja uz muziku primetim ništa. A za agresivniji ulazak u krivinu i slično Delta baš i nije, barem ne ova kao moja. Pre je za tu neku laganiju vožnju sa povremenim izduvavanjem na AP kad se ukaže prilika i gde je bezbedno. Edited April 1, 2024 by Axic 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22118 Posted April 2, 2024 12 hours ago, Axic said: ali sad koliko su gume bučne ili nisu ne znam Ode ovaj forum definitivno u q***ac... Kada bih ranije imao neku nedoumicu, bar sam sa sigurnoscu znao kome da se obratim za pravi odgovor. Sta sada, kako dalje, koju posluku porati ? 4 Ivan-Topola, silenci, Axic and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22522 Posted April 2, 2024 Valjda to ide s godinama da slabije čujem i vidim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22522 Posted April 7, 2024 (edited) Posle planinarenja i kratkog prolećnog odmora danas uhvatio vreme da ofarbam šrafove i kočiona klešta. Od opreme za rad hladno pivo (bez ovog ne počinjati), čelična četka, wurt-ov brake cleaner, sivi sprej koji trpi do 600 stepeni temperature, malo krep trake i toeto. Ostaje mi još u temi o potrošnji da napišem koju jer sam punog čepovao na izlazu iz R. Srpske na Mancom pumpi 56.16L stalo 9.274 din. Od tada prešao 625 km ka Zlatiboru i poseta prirodnom rezervatu Uvac, manastiru Mileševa, prosečna brzina 57km/h od toga u povratku Autoput Pakovraće - Bg 130km/h po tempomatu, za sad je na pola rezervoar pa ćemo videti kad dođe do MIN koliko će to izdržati. Sa Zlatibora krenuo sa 4.6, sad je na 5.0 prosečna potrosnja. I jedna sa Uvca Edited April 7, 2024 by Axic 9 Mijailović P., silenci, city and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 896 Posted April 7, 2024 56 litara, bas si ga ispraznio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22522 Posted April 8, 2024 Totalno, udaralo u E Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 770 Posted April 8, 2024 Kako si isao na Uvac, brodicem od Kokinog Broda ili sa druge strane ( put Ivanica - Sjenica)? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22522 Posted April 8, 2024 @ostoja sezona camaca kroz Uvac krece od 1. maja pa sam sa Zlatibora isao. Prvo do Nove Varosi posle Sjenica pa pre ulaza u grad levo za oba vidikovca Molitva i Ledeni vidikovac. Putevi su odlični, zanimljivi za voznju. Do prvog vidikovca lagano do kraja asfalta i pesaka 5 minuta ali za drugi ima oko 2km peske osim ako imas neki dzip ili malo viši auto onda ces biti blize. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 770 Posted April 8, 2024 (edited) I ja sam isao sa te strane jednom namenski, al nisam sa strane Kokinog broda (tj bio sam al nije bila sezona sto kazes), zato pitam. Edit: nisam imao pojma koliki je Beloglavi sup dok se nismo slucajno isprestravili medjusobno pa je rasirio krila, ono je kao manji avion Edited April 8, 2024 by ostoja 1 city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22522 Posted April 8, 2024 Na onom prvom vidikovcu Molitve ih nije bilo puno i nekako su bili daleko. Medjutim kad smo otišli prekoputa na drugi, 10 i vise ih je bilo na nebu a jeziv zvuk strujanja vazduha kad prolete iznad glave jos kao sto kazes raspon krila sigurno 3 metra. 1 city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 770 Posted May 1, 2024 (edited) Super je asfalt sad do Molitve. Ja sam Ladom isao pre 10-11 godina, ono je bilo mucenje za bilo koji zapadni auto koji nije bar krosover... makadam razlokan kisom, ljudi ostavljali kola usput pa isli peske. Sad bukvalno asfalt sve vreme, parking i 150m peske od parkinga i tu si. Doduse i ranije je bilo 150m i tu si, al samo ko ima vozilo (a ne auto)... Inace, onaj deda ima odlican med. Edit: ne verujte ruti koju vam da GMaps, nego pogledajte satelitski snimak. Poslace vas preko kamenjara jer mu fali nekih 500m puta u karti a koji se vidi na satelitu i onda vas vodi okolo raspadnutim makadamskim putem. Rucno odaberite zadnju tacku na asfaltnom putu koju vidite na satelitu, a onda samo pravo 500m... Edited May 1, 2024 by ostoja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22522 Posted May 1, 2024 @ostoja nisam stigo za med da pitam a putevi su stvarno dobri, jesu uži ali nema saobraćaja pa uvek ima mesta da se mimiođe sa nekim ako naiđe u susret. Quote Share this post Link to post Share on other sites