bojan dim. 28 Posted May 5, 2014 Koliko je taj model u prodavnici? Hoće li ti on menjati neki deo koji je fabrički neispravan,... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 5, 2014 ne znam druze nisam mogao da nadjem bas takav model gledao sam neke slicne al svi su nesto oko 30000 hiljada,pa on kaze ako nesto fabrcki ne valja zamenice e sad koliko moze da mu se veruje na rec to je pitanje?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ata 77 Posted May 5, 2014 Ja sam se vise puta opekao sa tim na rec... Ali u ovom slucaju mozes zameniti pola bicikla za razliku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted May 5, 2014 U pravu je ata, ako je tolika razlika u ceni, hebeš garanciju Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 5, 2014 pa to i ja gledam razlika u ceni je velika nije ni bitna garancija bitno je da je novo ne korisceno.moram sacekati par dana da popravim auto jer je baksuz morao bas sad da se pokvari a ne znam tacno koliko ce izaci pa cu posle kupiti bike pa da picim Quote Share this post Link to post Share on other sites
icewolf 0 Posted May 5, 2014 Ovi amortizeri su ti bezveze tako da bolje da uzmes bez njih. Inace sto ste tice diskova to ti je samo bacanje para jer V-break bolje koce od diskova sem od xtr shimano , a i paknovi su jeftiniji od plocica a i ti diskovi se brzo iskrive jer nisu kvalitetni. Ako oces bajs sa amortizerima gledas rock shok i da ima blokadu Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 5, 2014 e pa ne znam druze, razlika u ceni sa amortizerom i bez njega je 20e tako da mi je nekako lepse sa amortizerom,e sad sa tim diskovima nemam iskustva al dobro je sto ovaj koji ja planiram da kupim ima disk samo napred a ja najvise kocim zadnjom kocnicom tako da ce da me sluzi taj disk dugo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
icewolf 0 Posted May 5, 2014 Kazem ti jer vidim da je amortizer bezveze samo ce ti praviti probleme, ako nema blokadu a ovaj nema problem ce ti biti kad hoces da ustanes na bicikli i da vozis uzbrdo samo ce potanjati bzv i mozes da padnes. Profesionalno se bavio ovime pa ti iz iskustava kazem, ja imam santur viljusku ali je samo ona kostala 180 evra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted May 5, 2014 Ovi amortizeri su ti bezveze tako da bolje da uzmes bez njih. Inace sto ste tice diskova to ti je samo bacanje para jer V-break bolje koce od diskova sem od xtr shimano , a i paknovi su jeftiniji od plocica a i ti diskovi se brzo iskrive jer nisu kvalitetni. Ako oces bajs sa amortizerima gledas rock shok i da ima blokadu Kod mene su LX kocnice i Magura diskovi.Prezadovoljan sam.Kad je sve ispravno i dobro nastelovano to zakiva.Lock-out obavezan na viljusci inace nema poente Dugo sam vozio na Manitou Skareb-u.Hidraulika,i fino je zavrsavala posao.Polovna u odlicnom stanju oko 70 e je bila. Quote Share this post Link to post Share on other sites
icewolf 0 Posted May 5, 2014 meni ce ceo bajk trenutno u xt opremi, V-break koce kao lude tako da o diskovima i ne razmisljam, sve koje sam probao koce isto kao i v kocnice samo su skuplji jednio kojima sam se odusevio su hidraulicni xtr ali im je cena takva da moze jugo da se kupi za njih tako da... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sh@rance 3 Posted May 5, 2014 (edited) Na onom bajsu su sigurno mehanicke disk kocnice 100% Ali za 200e kupuj sedi i vozi. Edited May 5, 2014 by Sh@rance Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 5, 2014 ponovio sam se danas,ali nisam kupio sa sajta sto sam postavljao nego sam nasao ovde u sapcu ovlascene servisere za scout i potrefi se da imaju bas taj sto sam ja hteo, 17000 hiljada je bajs i imam 1god garancije.za sad mi je bajs skroz ok i svidja mi se nekako je sav saren .a nekako mi opet mali naspram mene a 22'' je ram jedino mi je mozda mali zbog toga sto su u gume 26''mozda sam ipak trebao traziti od 23'' ram al jbg gotovo je sad Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted May 5, 2014 Odlicno si prosao, ipak je bolje kupiti u prodavnici i imati garanciju. Koje si visine kad ti je 22' mali ram Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 5, 2014 (edited) pa negde oko 183cm a tezak 85-90 kgnisam ja ni znao da ima ovde scout prodavnica Edited May 5, 2014 by nemanjas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted May 5, 2014 Cestitam na kupovini i zelim ti da se se lepo navozas sa bajsom Inace velicina guma nema veze sa visinom rama.Probaj da izvuces sediste i guvernalu da nastelujes koliko je moguce...Gde si kupio bajs? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 5, 2014 hvala i mogli smo mozda nekad napraviti zajedno neku rutu .u tocku to ti je na kraju pop lukine na cosku silazi se u podrum u radnju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted May 5, 2014 Mogli smo Imam super iskustvo sa tim servisom,budi bezbrizan sto se toga tice Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted May 5, 2014 http://www.totalbike.rs/blog/kako-odabrati-pravu-velicinu-bicikleDobra ti je to velicina, samo ti treba malo vremena da se naviknes. 23'' bi ti bila velika, ja sam prethodni bajs prodao jer mi je bio veliki Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 5, 2014 pa i meni se cini da su ok bar ovaj decko sto je radio ja kupio i on kaze ako mogu kasnije da dodjem da ga nasteluje,ja reko ne mogu kasnije treba mi odmah a stvarno nisam mogao kasnije da dodjem i ovako sam bio pobegao sa posla na 5 min a ostao sat vremena,on decko gleda a pun mu servis neki bicikala i kaze ajd sacekajhttp://www.totalbike.rs/blog/kako-odabrati-pravu-velicinu-bicikleDobra ti je to velicina, samo ti treba malo vremena da se naviknes. 23'' bi ti bila velika, ja sam prethodni bajs prodao jer mi je bio velikieto vidis a ja se sve tripujem da je mogao biti veci probacu da mu izvucem korman ili guvernalo kako vec pa da vidim kako ce izgledati,hteo sam da mu dokupim rogove al ne mogu da stanu preko rucki jedino da secem gumu na ruckama a nisam hteo Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted May 5, 2014 Obavezno mu montiraj rogove, guma se sece samo po ivici, pa se pomera zajedno sa sifterima i rucicama kocnice. Mislim da korman neces moci da podignes, samo jos malo da ga udaljis od sebe. Pomeri sediste skroz pozadi Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 5, 2014 ja mislim da korman mora da moze da se dize uvis,e pa gledali smo danas ima bas odmah posle kocnica krivina pa ne moze bas puno da se pomeri a ovaj u servisu kaze da ce biti malo a ako budemo pokusali izgrebacemo farbu kad budemo vratili,i ovako ne znam sta da radim nisam video danas ima na kormanu rdje na mestima kao da je farba otpala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted May 5, 2014 Da, da ovo je krivi korman, nisam obratio paznju. A sto se tice dizanja, mislim da kod ove lule nema mogucnosti da se dize ili spusta. Da je A-head lula mogao bi sa dodavanjem prstenova, ovako, ne znam Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 5, 2014 (edited) probacu ne znam dok ne probamuspeo sam da izvucem korman i povukao sam sic nazad mislim da ce mi sad biti ok Edited May 5, 2014 by nemanjas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21983 Posted May 6, 2014 Cestitam na kupovini bajsa. Novo je novo jos sa garancijom, e to je prava kupovina. Quote Share this post Link to post Share on other sites