Paradajz 0 Posted April 13, 2014 Dobri su vam bajsevi, prvi je sličan ko moj, a kakav sam video za 60.000 dinara, tanak ram, pravi za vožnju udoban, uživanje, al mu je cena napucana, al ko ima pare vredi uzeti takav bajs. Quote Share this post Link to post Share on other sites
diskusija 9 Posted April 13, 2014 ih napucana, pa sta bi onda rekao za ovaj? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted April 13, 2014 A ta je bezobrazna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karlito 0 Posted April 13, 2014 To je mnogo za takav bajk...ima boljih za tu lovu,karbonci u full xt-opremi itd...idi na Bubanj potok subotom ujutru,ima lik sa kombijem,mislim da je 3-4 ti red odmah na pocetku SD tablice su na kombiju,valja cubo-ve,stevense,i ktm-ove od 450-550e i to ok masine Quote Share this post Link to post Share on other sites
debelizmaj 415 Posted April 13, 2014 Ortak je pretprosle godine tako kupio ktm-a za 250e sa xt opremom. Stvarno odlican bajs. Ja nista nisam znao o bqjsevima tada pa sam kupio capriola polu drumasa :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karlito 0 Posted April 13, 2014 To ti kazem...moraju i ovi na cikloberzi da zarade :)to je bas brza lova...:)nego,gde da kupim paknove za punta,u Kileru 3300 o.O Quote Share this post Link to post Share on other sites
debelizmaj 415 Posted April 13, 2014 E tu vec ne umem pomoci :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sh@rance 3 Posted April 13, 2014 Ti bajkovi su 90% kradena roba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chela 2 Posted April 20, 2014 Ovo je moj bajs, samo mi je spala roze korpica s volana zezam se, ovaj je moj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sh@rance 3 Posted April 20, 2014 Ovaj prvi bajs sto si postavio je odlican trekking bajs Kalkhoff Voyager i cini mi se da je slika preuzeta sa ciklo berze inace pravi bajs za uzivanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paradajz 0 Posted April 22, 2014 Sad je u nedelju maraton, ako imate nekog druga da trči na maratonu, možete ga pratitit bajsem, prava ruta od 40 km, plus mu pomognete i nosite mu vodu Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2622 Posted April 23, 2014 ovaj nije normalan,ali svaka mu castja sam juce malo provozao bajs,jedno par kolometara,cisto da vidim koliko imam kondicije,ali jedan dan moram malo da sredim bajs,da ga nastelujem Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 2, 2014 cao drustvo i ja po nekad vozim bajs sa drustvom ali imam los bajs pa se bas izmorim,pa nesto planiram da kupim neki veci bolji ali ne nesto skupo pa sam nasao ovaj na oglasu pa me zanima kakav je posto se bas i ne razumem u bicikl i da li je mnogo para za ovaj bajs? posto mu hvale kocnice.http://www.kupujemprodajem.com/raleigh-reynolds-501-poslednja-cena-12353308-oglas.htm?filter_id=1685 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1353 Posted May 2, 2014 (edited) To mi izgleda nesto sklepano od par bicikala. Stavio delova od brdskog bicikla koji na drumasu nemaju sta traziti... atraktivne Kripton felge i gume kakve je nasao....Za 100e se moze naci kompletan drumas u pristojnom stanju a ako si strpliv u trazenju i za znatno manje! Pogledao malo detaljnije! Teski krs kojeg je netko sastavljao od onog sta mu je palo pod ruke a pri tome ga zestoko precenio!Na polovnim automobilima stoji jedan Rog Maraton izgleda kao iz fabrike http://www.polovniautomobili.tv/oglas3953913/rog_joma_maraton/Stoji neko vreme, spusti mu cenu i imas komplet bicikl koji je nekada kostao vise od najskupljeg Tomos Automatica!Ukoliko ti cena ne odgovara prati malo oglase nadje se nesto dobro a jeftino. Edited May 2, 2014 by Zvezdo Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 2, 2014 e hvala ti,zato sam i postavio ovde jer ima ljudi koji se razumeju. a ovaj bicikl sto si mi poslao je ok al mi ne odgovara tako nesto sa uzanim gumama jer ovde gde ja vozim je strasno los put pa bih isekao gume lako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted May 2, 2014 (edited) I meni se cini daje ovaj lik budzio i stavljao sta je nasao na ovaj bajs. Dok se to uzivo ne vidi i ne prodrma dobro, nema kupovine Edited May 2, 2014 by bojan dim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1353 Posted May 2, 2014 Na drumasima su gume uske zbog sto manjeg otpora kotrljanja i pumpaju se i preko 8 bara!!!, buse se kao i sve druge cak i redje. takav bajs kada se zaleti ide jos duuugo bez ijednog okreta pedale.Uske gume (20mm) i jako napumpane su tvrde kao kamen i jako je neudobno voziti se po losem asfaltu osim ako zelis da se resis kamena u bubregu! Mozda gledas pogresnu vrstu bicikla? Drumasi su skuplji od ostalih tako da ces solidan bicikl drugacijeg tipa moci naci za manje para. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted May 2, 2014 Drumasi su ti vise za poluprofesionalce i profesionalce, nisu za rekreativni biciklizam. Bolje gledaj neki MTB ili trekking, kao sto ja imam, cak ti nije los i neki city bike Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 2, 2014 (edited) e iskreno da vam kazem i nemam pojma sta gledam ja pogledam ovako na slici i videm da li mi se svidja ili ne,ja sam hteo nesto vece novije.al mada i ovaj moj bajk sto imam je 21'' a gume su mu 26 al mi je nekako sav bzv odavno ga imam a nije nista narocito ulagano.lep je tvoj zadovoljio bi sa tim bajkom Edited May 2, 2014 by nemanjas Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 2, 2014 dobar bajk,a koliko je inca ram? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bumblebee 18 Posted May 2, 2014 L to je oko 21" Ko ima kesa na gomili oko 500-700e moze u Jagodini kod Bojana da pazari sta pozeli. Ima ga na ciklo berzi.. Ja sam hteo kod njega ali mi ovaj uleteo u Planet bike na popustu i u 10 rata x) Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted May 2, 2014 pa i ovaj moj krs sto imam je 21'' a tvoj bajk izgleda dosta veci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted May 2, 2014 @Bumblebee Extra ti je bajk Vama u NS je super sto se tice dobrih ruta za voznju A taj iz Jagodine stvarno ima odlicnu ponudu... Quote Share this post Link to post Share on other sites