Jump to content
Goran

Recommended Posts

Jos manje bi za airbag smetao neki dezen u fazonu "Hvala ti, bako" :P :

heklani-milje---rucni-rad---novo-5425634518664-71787600773.thumb.jpg.790016b0a90433cd50c0700976f01b3e.jpg

Ne znam, iskroje oni to... Ali mi je krajnji efekat kao kada vidim da po Bosni voze one "brushaltere" na prednjem kraju auta. Jeste korisno, stiti farbu od rizle koje tamo sipaju poprilicno zimi... Ali opet, da gledam auto tako skoro pola godine, jbg onda.

Isti takav efekat su mi i ti "tepisi" za instrument table:

Untitled.png.c4d00a6a414c7c9cf831b1f13a8f071c.png

Ako vec bacam pare, pre bih pretapacirao, da izgleda i originalno i lepo, ali to je vec i posao i znatno veci trosak.

Pazi ovakav tepih sigurno blokira airbag, odnosno, ceo tepih bi te verovatno osamario kad poleti

A i mozes pametno da iskoristis ako go*no (ne daj Boze) izleti:

t3a2i62nws1b1.thumb.jpg.2bb9645f6fb793f19048e0c8fd656560.jpg

Edited by Ivan

Pao dogovor za Ficka, slike naravno nemam :(

Bio kod Gorana danas na vanrednom pregledu (ako cita ovo neizmerno mu hvala). Mehanicki odlican, vidi se da je ulagano u njega. Jedino je neispravna Blue&Me centrala, ali i to im je vrlo cest problem. Tabla je malo napukla, ali jbg, isto kao i za ovo malo pre.

2013.godiste, 1.2, Lounge oprema..

Blue&Me cemo da prevezemo kao da ne postoji i ubacicu modernu android multimediju i bice i bolje nego sto je bilo.

Spolja jeste iscukan jer je vozen po centru, ali sta je tu je, ne kupujem nov auto..

IMG-b4d199db32f934f51d3d265b5028265b-V.jpg

Edited by shomispc

Prvi utisci, iako to nije za ovu temu verovatno :D

Jako lepo se vozi, cak i lepse od Brava mog ako smem da kazem. Volan je mnoogo direktniji iako je city servo.

Ne ubrzava kao turbo dizel naravno, ali npr u trecoj brzini na skoro 3000rpm i 60kmh je maltene necujan.

Ono sto me nervira, a sto sam provalio u malo duzoj voznji danas:

1. Radio maltene ne radi, kao i na Bravu kod mene, reeeetko kad uhvati signal - pretpostavljam da je to do instalacije u krovu a ne u samoj antenici.

2. Soferka kao da ima neko prelamanje gde mi izoblici sliku, ali samo po uglovima, na primer coskovi koji su skoro do retrovizora kao nekako da sire objekte. Kao da imaju dioptriju... po sredini je sve okej..

3. Prosto mi je neverovatno da auto iz 2013e godine nema hill holder, ili da ne radi... na spisku opreme iz epera ga nema, ali mislio sam da ono, i ne mora da pise..

20240718_202623.jpg

Edited by shomispc

Hill Holder je podskup ESP sistema. Tj. ako auto nema ESP, nema ni HH.

Sto se radija tice, problem moze da bude i tuner.

Bas lep tocak i lep autic. Sa srecom, u zdravlju da ga vozite!

Tema je namenjena savetima za kupovinu Fiata 500.

Prica o dimenzijama felni/guma i njihovom izboru, prebacena je u odgovarajucu temu: