Ivan 20745 Posted July 17, 2024 Jos manje bi za airbag smetao neki dezen u fazonu "Hvala ti, bako" : Ne znam, iskroje oni to... Ali mi je krajnji efekat kao kada vidim da po Bosni voze one "brushaltere" na prednjem kraju auta. Jeste korisno, stiti farbu od rizle koje tamo sipaju poprilicno zimi... Ali opet, da gledam auto tako skoro pola godine, jbg onda. Isti takav efekat su mi i ti "tepisi" za instrument table: Ako vec bacam pare, pre bih pretapacirao, da izgleda i originalno i lepo, ali to je vec i posao i znatno veci trosak. 2 MiloshBg and Salo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 883 Posted July 17, 2024 Pazi ovakav tepih sigurno blokira airbag, odnosno, ceo tepih bi te verovatno osamario kad poleti 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20745 Posted July 17, 2024 (edited) A i mozes pametno da iskoristis ako go*no (ne daj Boze) izleti: Edited July 17, 2024 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 883 Posted July 17, 2024 Znas koliko sminke tu moze da stane, samo da se vrate i vratanca i da se stavi ogledalce sa unutrasnje strane 2 Salo and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 883 Posted July 18, 2024 (edited) Pao dogovor za Ficka, slike naravno nemam Bio kod Gorana danas na vanrednom pregledu (ako cita ovo neizmerno mu hvala). Mehanicki odlican, vidi se da je ulagano u njega. Jedino je neispravna Blue&Me centrala, ali i to im je vrlo cest problem. Tabla je malo napukla, ali jbg, isto kao i za ovo malo pre. 2013.godiste, 1.2, Lounge oprema.. Blue&Me cemo da prevezemo kao da ne postoji i ubacicu modernu android multimediju i bice i bolje nego sto je bilo. Spolja jeste iscukan jer je vozen po centru, ali sta je tu je, ne kupujem nov auto.. Edited July 18, 2024 by shomispc 2 Salo and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 883 Posted July 18, 2024 Evo mali preview :D 10 neshtry, Grafit, Salo and 7 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18828 Posted July 18, 2024 lutka 1 shomispc reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Salo 37 Posted July 18, 2024 (edited) @shomispc Čestitamo! Edited July 18, 2024 by Ivan Skinut nepotreban citat, dodat tag 1 shomispc reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 883 Posted July 18, 2024 (edited) Prvi utisci, iako to nije za ovu temu verovatno Jako lepo se vozi, cak i lepse od Brava mog ako smem da kazem. Volan je mnoogo direktniji iako je city servo. Ne ubrzava kao turbo dizel naravno, ali npr u trecoj brzini na skoro 3000rpm i 60kmh je maltene necujan. Ono sto me nervira, a sto sam provalio u malo duzoj voznji danas: 1. Radio maltene ne radi, kao i na Bravu kod mene, reeeetko kad uhvati signal - pretpostavljam da je to do instalacije u krovu a ne u samoj antenici. 2. Soferka kao da ima neko prelamanje gde mi izoblici sliku, ali samo po uglovima, na primer coskovi koji su skoro do retrovizora kao nekako da sire objekte. Kao da imaju dioptriju... po sredini je sve okej.. 3. Prosto mi je neverovatno da auto iz 2013e godine nema hill holder, ili da ne radi... na spisku opreme iz epera ga nema, ali mislio sam da ono, i ne mora da pise.. Edited July 18, 2024 by shomispc 1 Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20745 Posted July 18, 2024 Hill Holder je podskup ESP sistema. Tj. ako auto nema ESP, nema ni HH. Sto se radija tice, problem moze da bude i tuner. Bas lep tocak i lep autic. Sa srecom, u zdravlju da ga vozite! 1 shomispc reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20745 Posted October 9, 2024 Tema je namenjena savetima za kupovinu Fiata 500. Prica o dimenzijama felni/guma i njihovom izboru, prebacena je u odgovarajucu temu: Quote Share this post Link to post Share on other sites