bokaco7 0 Posted May 22, 2012 poznat mi ovaj golfic iz obrenovca znci ipak je hteo 5000k? ccc. kaze nije ksenon ako ne sveli belo ili plavo. heh. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 872 Posted May 23, 2012 Pa 5000k svetli belo Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokaco7 0 Posted May 23, 2012 Pa jes, ali on je video uzivo moje 4300 za koje kontam da malo jace sijaju i nece da poplave za koji mesec, ali znas kako, na golfa mora min 5000k :D:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 23, 2012 Pa glupo ako komsije ne vide da se ugradilo xenonsko osvetljenje....Imam aparat ali kad zatreba nikad nije pri ruci Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokaco7 0 Posted May 23, 2012 ^^^ E to druze, pricali smo vec o tome, jasna stvar u potpunosti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 28, 2012 U medjuvremeno jos jedan Stilo progledao u vidu AC bear H7 4300k. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted June 7, 2012 U ponudi vise nece biti DC kompleta,ovo sto ima jos par komada na stanju i vise ih necu nabavljati.Odsad samo AC kompleti Bear i AC slim kompleti.Bear u varijanti H1,H3,H7 za clanove sa ugradnjom i garancijom 12 meseci 55 eur.Bear H4 bixenon za clanove sa ugradnjom i garancijom 12 meseci 75 eur.Za ovaj set ima i varijanta sa garancijom 6 meseci 65 eur sa ugradnjom.Setovi se mogu kupiti naravno i bez ugradnje.Slim AC setovi u varijanti H1.H3.H7 za clanove sa ugradnjom i garancijom 12 meseci 60 eur.Slim AC H4 bixenon za clanove sa ugradnjom i garancijom 12 meseci 80 eur.Naravno imam i canbus setove ukoliko nekom zatreba.U ponudi od novih stvari ima i komplet za pranje farova,cvrsta posuda sa svojim motoricem,dve prskalice,svim razdelnicima ,crevima i nosacima,za clanove 20 eur.Cena je bez ugradnje i na ovaj proizvod nema garancije,inace je nedaje ni dobavljac.Set je vrlo lak za samougradnju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yugiša 0 Posted June 7, 2012 Jel zna neko ko u NS pouzdano i kvalitetno ugrađuje i prodaje ? Stavio bi recimo neke 4300 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zalutao 3 Posted June 11, 2012 Sve pohvale za Baneta, maksimalno korektno odradio ugradnju xenona na punta a i izasao mi je u susret sa vremenom dolaska, koje je bilo vikendom i daleko od pristojnog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted June 12, 2012 Hvala hvala.Zao mi samo sto zaboravismo da uslikamo radove.Evo danas Toyota corola d4d sa jako retkim ,lepsim ,farovima.U pitanju je HB4 siajlica,stavljen Bear komplet u varijanti 4300k. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokaco7 0 Posted June 12, 2012 Bane, jesi li ovo obezbedio i garazicu za majstorisanje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted June 12, 2012 Ima vec proslo je vremena od kad je garaza osposobljena za rad u istoj.Sad su svi uslovi za rad dobri.Nije neka vrhunska,ali do zime dok se ne izgradi namenski objekat za ovo,dobro je ,i najvaznije ima dosta mesta,komotno udje auto i otvoris sva vrata sirom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokaco7 0 Posted June 12, 2012 Bravo, polako ali sigurno napred! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted June 12, 2012 Ponovi mi samo gde je lokacija? Odavno planiram da stavim xenon na alfu i neki što jači LED na poziciju, ali sam mnogo lenj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted June 18, 2012 Za vikend radjen megan 3 berlina.Vec je bio kod nekog na ugradnji projektora i napravlejn mu je haos sa farovima.Lepka tone na sve strane,sve umusavljeno i ulepljeno,stav;jeni neki krs xenoni pa mu nisu morimoto ni znacili nista .Bilo je mnogo posla ali je sad to sve dovedeno u red,i lici na ono kako je trebalo i biti odmah.Evo kako je to izgledalo tokom rasturanja farova,odnosno slike PRE mojih radova. Ostale slike radova odnosno POSLE,okacicu naknadno dok ih prikupim sve, jer je nesto slikano aparatom nesto telefonom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted June 18, 2012 Stakla pripremljena za ciscenje i poliranje,kao i plastike unutar fara za farbanje. onda lagano sklapanje i kako to izgleda na kraju.Ostaje jos samo da se promene xenoni,jer su ovi katastrofa losi.Isti su postavljeni od strane momka koji je predhodno radio na projektorima,ako se to moze nazvati radom. ovako izgleda cut off sa mojim AC slim balastima,sa istom sijalicom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted June 18, 2012 Balasti su promenili temperaturu / boju sijalice?Za ovaj cutoff je zasluzan morimoto, ne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 872 Posted June 18, 2012 (edited) O tome sam pisao u nekoj drugoj temi, koliko loši balasti utiču na samo svetlo, pogledaj razliku u nijansi, ludilo.A što se tiče cutoffa, nikako to ne izgleda kako treba, ako pogledamo pretposlednju sliku, em je hotspot totalno van fokusa, linije se prelamaju u 5 varijanti, rotacija je daleko od idealne i tako dalje... Ne znam da li je ovo greška onog ko je prvi ugrađivao projektore, ili su neki falš projektori, ali daleko je to od onoga što Morimoto treba da pruži Edited June 18, 2012 by Vule Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted June 18, 2012 Morimotoooooooooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted June 19, 2012 Vule krs xenoni su maltene ostetili same soljice projektora,pocele su da ih nagorevaju,ali vlasnik je rekao da ne moze vise da se izuje za nove projektore i da sa ovima uradim sta je moguce.Druga stvar izgledaju kao morimoto ali su veoma sumnjivi....Najteze je ispravljati ,i ovo je bio maksimum sto je moglo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 872 Posted June 19, 2012 Jasno mi je, video sam sve odmah, zato i napisah Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted June 20, 2012 Juce popodne,Punto mk2 ugradnja parking senzora SPY lp 108 , xenon Bear h7 6000k i led pozicije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maky985 0 Posted June 20, 2012 ovo brat bratu svetli duplo jace nego moji 4300k...bas je bela svetlost Quote Share this post Link to post Share on other sites