yuhica 1 Posted June 20, 2012 Nije bas bela ima plavicast ton jer su 6000k u pitanju,ali svetle dosta jako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 871 Posted June 20, 2012 (edited) Šta se ovde desilo sa svetlom, sija levi ćošak, a sve u sredini šuplje?Uporedi samo desni (koji izgleda kako treba) sa ovim... Edited June 20, 2012 by Vule Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr. Tuborg 37 Posted June 21, 2012 Samo da kazem da su LED pozicije kod yuhice veoma kvalitetne,svetle duplo bolje od svih ostalih koje sam probao. Jos uvek imam belu tacku ispred ociju koliko su jake tako da je moja preporuka da uzimate kod njega. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted June 21, 2012 Vule na toj slici gde je rupa u svetlu je sam far u pitanju posto je zamenski,tj. nije originalan,mislim da je Depo u pitanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 871 Posted June 21, 2012 Da, pretpostavio sam... I sad pogledaj ti razliku, na desnom svetla ima taman koliko treba, a na levom nema uopšte?!?!? Kako li će se to odraziti na noćnu vožnju, kao da mu radi samo jedan far...Neverovatno koliko su ti zamenski farovi loši, nerealno mi je da ih uopšte puštaju u prodaju bez nekih prethodnih testiranja... Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted June 21, 2012 Bas sam zvao lika,kaze da je zadovoljan i da on ne primecuje nikakvu razliku izmedju farova.Zamenski farovi ,hmmm... oni DIY nisu toliko losi ali ovi DEPO su tezak krs.Na depo-u kad skines poklopac sijalice jedva ga vratis,i to na skoro novom faru,a plastika je toliko tanka da ne znam kako se ne istopi kuciste fara.Ja uvek kazem bolje i polovan ali originalan far nego ovi krsevi,za iste pare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dach@ 4905 Posted July 4, 2012 Punto Classic ugradnja parking senzora SPY lp 108 za sada samo informativno posto je jos u garanciji koliko traje ugradnja, da li se skida branik i moze li se onaj pokazivac postaviti iznad zadnje soferke mislim vizuelno kako bi izgledalo Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted July 4, 2012 Skida se branik da bi se montirale sonde,sve se vraca na mesto kako je i bilo.Displej se moze postaviti gde god ti mislis da je tebi odgovarajuce,pozadi sam montirao na alfi 156 i ok izgleda.Ugradnja traje nekih 2.5-3 sata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
miske17 0 Posted July 6, 2012 Posto H7 xenoni za punta sportinga? sa ugradnjom i bez? Quote Share this post Link to post Share on other sites
steel 21 Posted July 7, 2012 Treba mi jedan ugradni xenon tj(sijalica) philips tj da nije kineska. 6k. Koja je cena? Quote Share this post Link to post Share on other sites
volfivan 0 Posted July 7, 2012 Koliko je za punta bixenon i led sijalice za dugo svetlo da se prepravi u dnevno? Bixenon na originalnim socivima bez morimoto-a. Bez ugradnje posto sam daleko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 871 Posted July 7, 2012 A kako zamišljaš bixenon sa originalnim sočivima bez Morimota? Quote Share this post Link to post Share on other sites
volfivan 0 Posted July 7, 2012 ja razumeo da moze, ako ne onda samo xenoni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted July 7, 2012 (edited) Izvinjavam se svima sto kasnim ,ali ovih dana je bila ludnica u garazi...Pa ovako.Posto H7 xenoni za punta sportinga? sa ugradnjom i bez?55 e sa ugradnjom,48 bez ugradnje.Bear 12 meseci garancija.Treba mi jedan ugradni xenon tj(sijalica) philips tj da nije kineska. 6k. Koja je cena?I taj philips koji pominjes je kineski,i ne nabavljam ih.Inace ove ostale ,u 6k varijanti H7 10e.Koliko je za punta bixenon i led sijalice za dugo svetlo da se prepravi u dnevno? Bixenon na originalnim socivima bez morimoto-a. Bez ugradnje posto sam daleko.Ne moze bixenon ako se ne ugradi morimoto,inace obican xenon na kratkom posto si daleko i bez ugradnje je 48 e,Bear 12 meseci garancija.Inace i taj led kako mislis da ti prepravim na daljinu.... Edited July 7, 2012 by yuhica Quote Share this post Link to post Share on other sites
steel 21 Posted July 8, 2012 (edited) I taj philips koji pominjes je kineski,i ne nabavljam ih.Inace ove ostale ,u 6k varijanti H7 10e.Jel ima neka garancija odnosno koliko moze da izdrzi da ne crkne? Edited July 8, 2012 by neshaoct dodat kod za citat Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted July 8, 2012 Garancija je 12 meseci,a traju mnogo duze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted July 15, 2012 Ovih dana se dosta radilo,nisam sve slikao ali evo nekih fotkica.Astra H xenon 4300 k na kratko i dugo svetlo,led pozicije. Corsa B xenon 6000k H4 bixenon. Polo xenon 5000k i led pozicije Stilo xenon 4300k i led pozicije Bilo je tu jos ugradnji centralnih brava i modula za iste,alarma,i parking senzora...NOVINA je da od sad kod nas mozete uraditi centralne brave ,alarme,module centralnih brava,audio uredjaje u smislu povezivanje prevezivanje,ugradnja i slicno,kao i sve vrste sitnih elektro popravki.Za taj deo posla je odgovoran moj brat ,koji je kao i do sada uvek bio tehnicka podrska. Quote Share this post Link to post Share on other sites
benlika 0 Posted July 17, 2012 Sve pohvale za Baneta, izuzetno korektan lik iako sam ga sa mojim stilom i zarđalim šrafom debelo namučio Sve pohvale, a što se xenona tiče i pozicija perfekt ! Od mene 5+ Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted August 26, 2012 Dosta se radilo poslednje vreme,ima dosta slika za ubaciti ali otom potom.Cisto da najavim da sam od 01.09.-15.09.2012 na ODMORU! Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted August 28, 2012 Evo slika radova za mesec koji je jos malo iza nas.Slike su malo sture,i bilo je 3 Stila koje uopste nisam uslikao.Fino se radilo,bilo je svega,i xenona i parking senzora i ugradnja alarma u Punto classic.Taman da se ode na zasluzeni odmor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bki 2 Posted September 3, 2012 Da pohvalim Baneta, super odradjen posao, pedantan veoma covek.Ksenoni cucnuli super, sijaju za sve pare i nikakvih problema nisam imao za ovih mesec dana.Poslao sam jos par ljudi kod njega, tako da od mene topla preporuka! Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted September 13, 2012 Hvala na pohvalama.evo jos malo radova dan uoci odlaska na odmor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted September 22, 2012 Evo malo radova ovih dana.Novi Bravo.xenon StiloXenon + led pozicije Quote Share this post Link to post Share on other sites
srkiv 1 Posted September 22, 2012 Koja je cena AC balasta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 871 Posted September 22, 2012 Kakve su to projektore stavili u novog Brava? Quote Share this post Link to post Share on other sites