Jump to content
FAS Goran

yuhica

Members
  • Content Count

    799
  • Joined

  • Last visited

About yuhica

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/27/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ZEMUN
  • Interests
    Lights,bulbs,sensors

Previous Fields

  • Garage
    Alfa Romeo 147 1.9 JtdM Blackline

Recent Profile Visitors

12664 profile views
  1. Na Cromu ne mora canbus. Plug and play,nista oko bcm/a.
  2. Xenon set sa 12 meseci garancije 40e,sa ugradnjom 50e.
  3. Xenon set Canbus,Morimoto bixenon projektori,ugradnja okvirno 200e.
  4. Senzori samo sa zvukom 50e,sa displejom 60e.Cena je sa ugradnjom i garancijom 12 meseci.Farbanje u boju vozila plus 10e.Vremenski za ugradnju je potrebno oko 2 do 3 h.
  5. Set bixenon projektora h1 je 40e.Ugradnja u novi bravo ide od 70 do 90e,zavisi radi li se reparacija farova uz ugradnju.Farbanje senila je 20e. Sto se tice DRL sa 40% pali se posle startovanja motora,gasi se paljenjem kratkog svetla,tako da senzor moze da funkcionise.
  6. Od 15.07 do 01.8 smo na godisnjem odmoru i tad radionica nece raditi. Hvala na razumevanju!
  7. Iskreno mislim da je isplativije uzeti druge...ako se bas odlucite na reparaciju,sredjuju se kucista,stakla spolja i iznutra,spolja ide keramicka zastita.Sraf za nivelaciju se mora zameniti,varenje nepomaze.Imam ja neke od rasturenih pa mogu da se ubace. Pozdrav,moze varijanta sa 8 senzora,ali ja radim sa posebnim centralama za zadnje i prednje.Prednji mogu da se odrade na prekidac pa da se pale po potrebi.Cena varira od modela koji bi isli, od 110 do 170e,za oba.Vremenski je potreban 1 radni dan da se odrade oba senzora.Sto se termina tice zakazujem jedno 10tak dana unapred,pa ako se odlucite pozovete i dogovorimo termin.
  8. Prilicno su zreli za rad.Stakla su malko i ispucala dubinski.Kompletna reparacija za ovakve farove okvirno 80e,za oba naravno.
  9. Pozdrav,obicno izgoreo fabricki projektor,pa je najbolja opcija prelazak na Morimoto bixenon.Kompletno set projektora,xenon set,sa ugradnjom 160e.Ako se uz ugradnju radi i komplet reparacija farova onda je sve 190e.
  10. Postovanje.Sto se tice oborenog/kratkog svetla, u njen projektor se moze ubaciti i led set za oboreno kao i xenon set.Led set je 55e ,xenon set 50e,sa ugradnjom i 12 meseci garancije.Dnevno svetlo se moze odraditi i modulom na mestu dugog svetla sa 40% intenziteta dok radi kao DRL,a da pritom zadrzava sve funkcije dugog svetla,ili ubacivanjem nekog modula dnevnog svetla naknadno negde u braniku.DRL modul sa 40% je 40e sa ugradnjom,dok se naknadni moduli krecu od 30 do 90e. P.Senzori model samo sa zvukom,kvalitetan i bez problema u radu 50e,sa ugradnjom 12 meseci garancije.
  11. U tom slucaju 30tak e manje ako se ne sredjuju farovi.
  12. @rkoma1986@ Morimoto bixenon projektori,xenon canbus set ,komplet rad i sredjivanje farova sa keramickom zastitom okvirno 190e,kazem okvirno jer ne znam u kakvom su stanju farovi.Sto se tice neke jace pozicije kao day light to je uglavnom sve slabo da bi bio u zakonskom okviru,odnosno dovoljno vidljiv i da bi to tako prolazilo.Elem najbolja varijanta sto se po meni moze odraditi to je da se od sijalice dugog svetla odradi dnevno.Moze raditi automatski,pali se 10tak sekundi posle startovanja motora,sijalicu dugog svetla pali sa 40% snage,pritom u svakom trenutku sijalica kada se blica radi sa 100% snage.Dnevno se gasi paljenjem kratkog svetla i tad je opet sijalica dugog svetla.Moze se isto odraditi i sa led setom .Cena modula sa ugradnjom je 40e.
  13. Pozdrav,dobiti bolje osvetljenje u odnosu na halogenu sijalicu svakako ubacivanjem xenon ili led seta.Nesmetati drugim ucesnicima u saobracaju bez projektora malo teze.Prelazak preko granice sa obicnim senilom i xenon setom,po principu APP/Ako prodje prodje/,sa projektorima niko nije imao problem.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...