yuhica 1 Posted April 23, 2012 Alfa 156 ,ugradnja parking senzora! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted April 23, 2012 (edited) brate,hvale te,super je to,cak je i jedan moj drugar iz obrenovca zadovoljan,to je lepo,e sad ti meni reci,ako se ja odlucim da ugradim kako izbeci posle toga smetnje na radio aparatu,jer sam perfekcionista sto se cistog zvuka tice,ne volim da pomislim,a tek da cujem stanicu koja krci,plejer mi odlicno hvata prijem i sve su stanice super.Ne bih da imam problema sa tim,moze li to ili ne,ako ne moze necu ih ni ugradjivati? Edited April 23, 2012 by Bane23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted April 23, 2012 (edited) Sto se tice smetnji na radio stanicama,nisam do sad imao takvih slucajeva,mada se skoro javio jedan,ali jos nepotvrdjen slucaj.Izborom AC balasta sigurno neces pogresiti,mogu samo da kazem da sam ih dosta ugradio i niko se nije zalio na smetnje,a cak i sa slim DC balastima nije bilo problema.....do sada.A mogu ti i dati set na probu,pa ako budes zadovoljan i bez shumova,ti plati,ako ne ti vrati,heheheh. Edited April 23, 2012 by yuhica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted April 24, 2012 Svidja mi se kako radis,to je pravi pristup kupcu.Da ne smaram dalje,koliko kosta ugradnja H4 ,ali bixenon da bude,jer imam jednu sijalicu,nije problem ni meni da ugradim,ako nije neka drasticna cena,razlika,mogao bih sve kod tebe da obavim.? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted April 24, 2012 DC varijanta sa slim balastima 45,sa ugradnjom 50.AC varijanta 60 ,sa ugradnjom 65. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 4, 2012 Veceras je jedan japanac progledao.U pitanju je Mitsubishi Galant.Ugradjeni su AC H7 5000k. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokaco7 0 Posted May 6, 2012 Jos jednom da izrazim veliko zadovoljstvo po pitanju saradnje sa vlasnikom ove teme. Kacim slike za dan dva kako izgleda 4300k h1 sa ac balastima Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokaco7 0 Posted May 7, 2012 (edited) Eve gi slicki prve dve su sa digitalcem, sa i bez blica, a treca je sa mobilinim. iako su slike tu i tamo poprilicno lose, boja sijalica je ubodena 100% Ko obrati paznju, moze da primeti razlika izmedju 5000k pozicija i 4300k ksenona. Edited May 7, 2012 by Bozhus Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 11, 2012 Od danas zapocinjem akciju snizenja,i ovo je za sad prvo.Dakle AC kvalitet,xenon setovi H1.H3.H7 50 EUR sa ugradnjom i 1 god. garancije!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachisss 0 Posted May 12, 2012 A kazi mi da li je moguce u Stilo iz 2002 montirati te projektore , tj da se onda u istom socivu nalazi i oboreno i dugo svetlo?Imas li neku sliku kako bi to izgledalo? Pitam jer mi se nekako rasipa svetlost kada gledas ka faru pa su mi uvek xenoni imali smisla samo u farovima koji imaju sociva , tj izgledalo je kao "factory made"... Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 12, 2012 Moguce je u stilo montirati morimoto,i naravno u tom slucaju imas i dugo i kratko xenon-bixenon svetlo.Nemam sliku moju,ali evo usluzne sa neta,kako to izgleda na stilu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachisss 0 Posted May 12, 2012 Uuuuuu...VRH...mora se ozbiljno porazmisliti o ovome...HVALA! Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 12, 2012 Xenon 6000k,Ford KA,ili Kakani,kako ga njegov vlasnik zove! Mesta ispod haube,ima veoma,veoma malo,jedva sam nasao prostor gde da ubacim balaste. Quote Share this post Link to post Share on other sites
steva_anya 1 Posted May 12, 2012 (edited) yuhice, ovaj Stilo je radjen kod mene u servisu, precesljaj temu imas jos slika. YouTube link kako rade bixenoni na Stilu Edited May 12, 2012 by steva_anya Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 870 Posted May 12, 2012 Problem kod plug & play varijante ugradnje projektora je što previše svetlosti izlazi napolje (kroz otvore samog projektora jer ga maska ne pokrije skroz), odbija se od ogledala fara i rasipa okolo, kao što se vidi na klipu... Zato se treba malo više potruditi, iseći far tako da projektor legne dublje, modifikovati maskicu da se lepo uklopi i onda em bolje izgleda, em ne rasipa ništa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted May 12, 2012 Pa ovo ne sija u poredjenju sta smo uradili kod tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
steva_anya 1 Posted May 12, 2012 Da ne spamujem yuhicinu temu [sorry]: sve to stoji, ali ima musterija koje zele da zadrze netaknuto senilo, sto uopste nije retko, u slucaju da se iz nekog razloga "vrate" na halogene sijalice. Rozetni se moze bukvalno sve raditi, ali senilu ne, Imali smo dva slucaja da smo vadili ugradjene projektore, oba puta zbog zabrane ulaska u Madjarsku sa aftermarket ksenonima. Cuo sam da su na nekim prelazima za Italiju takodje poceli sa zabranom ulaska ukoliko su nefabricka ksenon svetla.yuhice, saljem ti jednu pp. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 12, 2012 Primljeno K znanju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 18, 2012 Danas se malko radilo,ugradnja xenona, Opel Astra H,Renault Megane 2,WW Pasat B6,u sva tri auta stavljen AC balast sa 4300 k sijalicama! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 870 Posted May 18, 2012 Jel ti to malo aparat/telefon ne pravi dobre slike pa nijansa svetla vuče na zelenkasto, ili je tako i uživo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 18, 2012 Telefon,je u pitanju ,inace nije tako uzivo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 19, 2012 WW Golf IV AC slim 5000k. Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted May 20, 2012 ko o čemu ja o ugradnji & nabavci LED svetiljki ... dakle jel radiš? koliko košta za Grandea ili Pandu 07? naravno po standardu da prođe atest u AMSS ... Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted May 22, 2012 Fiat Stilo AC H7 6000k + led pozicijeNa prvoj slici se vidi kako majstori kad menjaju sijalice ne vrate poklopac kako treba. To je dalo rezultat da far magli ,a i bilo je dosta vode u njemu. Naravno sve je lepo osuseno i poklopac vracen kako treba da dihtuje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 870 Posted May 22, 2012 Nabavi neki aparat pod hitno, fotke su kritične Quote Share this post Link to post Share on other sites