Semi 122 Posted February 1, 2012 Cestitke Boki i od mene, odlican izbor, pa jos i Avant po mom ukusu Neka te lepo i dugo sluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted February 1, 2012 :majkl_dzekson_jede_kokice_u_svakoj_temi_u_kojoj_neko_pokusava_oktopodu_da_obajsni_da_nije_u_pravu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irokanji 0 Posted February 1, 2012 oooooooooooooooo aman vise dosta ! Nesho prestani da ubedjujes ljude kako je Fiat bolji i jeftiniji ili sta vec i to na Fiatovom forumu OMG Ostali: vec sam rekla, pustite coveka nek vozi sta mu se svidja i skinite mu se sa grbace. Kao pricom cete nekog ubediti da se vrati na Fiata il predje na Svabe. Budalastina. Evo ja recimo: vozila svasta nesto u zivotu i sam bog otac me ne bi naterao da opet vozim golfa bilo kog:) stvar ukusa zaboga, moze analiza koje cega da mi kaze da je bolji il gori , ma ne bitno, ne mi se svidja i tacka. Isto kao sto je za mene Dacia socijalan auto zamena za nekadasnjeg keca, isto tako socijalnog, (bez da se vredjate) i taman da mi ga neko pokloni samo sa kesom na glavi da se provozam kako mi je odvratna. Sve ovo sto mi vozimo je manje vise socijala bre a vi navrli da se ubedjujete oko cega ??? Ja volim Fiata ovog mog, kad premestim dupe u nesto bolje volecu i to cilj je samo da ne spadnem na losije Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9740 Posted February 1, 2012 ...vec sam rekla, pustite coveka nek vozi sta mu se svidja i skinite mu se sa grbace. Kao pricom cete nekog ubediti da se vrati na Fiata il predje na Svabe. Budalastina. Pogrešno shvataš priču na ovoj temi. Ova bi tema služila za zezanje i šalu (kao što je i počela), da se nisu pojavili stavovi tipa ae da poredimo Punto i A4, ae da poredimo Stilo i A4, neke druge bajke o intervalima za veliki servis od 180.000 kilometara i sl... Više puta je napisano od strane više ljudi da se ne poredi Fiat i Audi, da se uopšte ne može porediti da li je A4 bolji od Stila, itd... To su sve razumni, utemeljeni stavovi. Nisu oni izvor priče na ovoj temi.Izvor priče na ovoj temi su poređenja koja sam gore pomenuo...koja nisu optimalna i eto do kakve diskusije onda dovedu...da nekome treba da se objašnjava da ne može da se poredi ono što je taj čovek uporedio po 100-ti put. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted February 1, 2012 'Ajde pošto se i Neša isprimao da malo zaključamo temicu do recimo sutra u ovo vreme... može? Super, hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted February 4, 2012 Jel u svoje vreme Lybra bila skuplja nego Marea?Svojevremeno Marea u HLX opremi,ne verujem da je kostala preko 22 hilj evra,mozda plafon 24 hilj .a Lybra je u boljoj opremi,na primer ovoj,pod nazivom Emblema:http://www.lancialybra.com/eng/modelli/pop_lybra/index.htmsa 2.4 JTD motorom isla i do 28-29 hilj. evra,pa i preko ,zavisno od opcija ,evo kakve su joj cene bile u Nemackoj,2003-e godine :"Der Preis für den Lancia Lybra Executive als Limousine beträgt im Falle des Benziners 27.400 Euro; der Executive Berlina mit Common-Rail-Turbodiesel kostet 29.100 Euro. Den Lancia Lybra Executive Station Wagon bieten die deutschen Lancia Händler zum Preis von 28.400 Euro als 2,0-Liter-Benziner und für 30.100 Euro als 2,4-Liter-Turbodiesel an." Quote Share this post Link to post Share on other sites
David_WRRT 1 Posted February 6, 2012 Ja mislim da je poredjenje punta i audi a4 jako smesno, sve u svemu dupe i oko, hteli to neki da priznaju ili ne a ko kupi polovan auto koji je kao nov kostao preko 30000e mora da predvidi da je taj auto sacinjen od delova koji su mu zbirno formirali cenu pa ti vidi sta vozis... Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted February 7, 2012 Snimak govori više od reči Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikolaj 1 Posted February 7, 2012 koliko su vlasnici kreteni Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1736 Posted February 7, 2012 Do sada sam vozio 7 auta, 2 Francuza, 2 Italijana i 3 svabe. Iz mog iskustva Italijani su mi uvek pruzali vece zadovoljstvo u voznji, a kod svaba je bilo manje kvarova bez dileme. Francuzi su nesto izmedju i skoz su mi ok i ako i njih ljudi ne gotive previse, kao ni Italijane. Auto vozim da mi pruzi neko zadovoljstvo, zato sam opet kupio italijanskog petaka i ako postoje razne price o njima, kad cujes zvuk zaboravis i koliko trosi i koliko je skupo odrzavanje Quote Share this post Link to post Share on other sites
kakashi 3 Posted April 21, 2012 ako neko ima zametke na jtd motore neka ode na ovaj forum http://www.vw-club.rs/forum/index.php i neka ukuca u search "turbina" a onda to moze da uradi i na ovom forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted July 7, 2015 Samo za totti-ja : :laughing: Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8306 Posted July 7, 2015 Gotov je deda.. Ubio ga Dante jednim udarcem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22540 Posted July 7, 2015 Hahaha gde li sam ja pogresio kad ovu temu nisam do sad video. Sad toti zamislja onog njegovog sivog sa korozijom Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted July 8, 2015 Citao si benzin vs dizel Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13183 Posted July 8, 2015 Jeeesteee... Slikali Golfa 3, pa na kraju gepek od petice, šatro da ispadne isti auto Ko garantuje da ono na slikama nije Danteov teget Stilo, sa VW felnama od njegove devojke? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dezurni 399 Posted July 8, 2015 Komisija je zasedala i utvrdila da Dante nikada ne laže (osim kada priča o Zvezdi) Quote Share this post Link to post Share on other sites