Jump to content
Goran
neshaoct

FLCS u Zrenjaninu

Recommended Posts

Dok covek logicno pazi na Bajkera i Maneta,Nesha se pretvara u karkadzua.... :rolleyes: I posle se cudimo sto divlja sa tolikim kalorijama u stomaku.... :harhar:

Edited by bokija

Ne mogu da verujem !

Zao mi je sto nisam bio na prezentaciji ! Izuzetan primerak ! Vi to vec sigurno znate ! :w00t:

aKnAA.jpg

Kakav AVATAR ! :unworthy:

aKszS.jpg

Savrsen spoj ! Da li "ste" razmisljali o necem slicnom ?! :thumbup:

aKxz9.jpg

Predsednik za primer ! :whistle:

aKCyr.jpg

Ja sam onaj sto je okasnio ali nije odocnio ! :welcome:

Drugari drago mi je da vam je bilo super i bas mi je zao sto sam bio sprecen da se pridruzim...

Vidim da su voznja na putu kao i klopa bili na nivou... :rambo: hehe

@Irokanji: Svaka chast na slikama,extra su! :)

@Zulurbr: Ti si bar blizizu,navrni do Echke poshto tu zhivim,da vidish Ficka :)

Kao sto sam kritikovao predsednika u trenucima ugrozavanja drugih ucesnika u saobracaju, ovaj put moram da stanem u njegovu odbranu u vezi rostilja i da ga pohvalim. Nesha je najmanje jeo ovaj put. Kada je video da nece biti dovoljno za sve, svesno se zrtvovao zarad drugih i stoicki podneo cekanje druge ture rostilja. :unworthy:

...a, onda je celu turu oteo i nestao u nepoznatom pravcu i dok su se ostali akteri skupa osvestili ,vratio se s osmehom na licu... i punog stomaka... :thumbsup:

P.S. Neso ako nastavis tako nema druge nego da te bajker i ja primimo u nashu sumo ložu :unworthy:

Edited by mane

Pa moze, ali bi onda morao da mnogo cesce zakazuje rostiljanje.

Inace, hvala (nepoznatom) dobrotvoru na primerku Vrelih Guma :thumbsup:

Inace, na SD kartici sa slikama mi se zapatio virus, pa ce postavljanje slika da saceka koji dan

:(

pa koliko su sjajne slike   :unworthy: pa su se same duplirale sto vise da ih gledamo,a i ja se zahvaljujem clanu na primerku vrelih guma,svaka cast  :thumbup:

Edited by silenci

Ja sam dosao Stilom iz Novog Sada na ovo okupljanje kao clan ovog Foruma, a ne po sluzbenoj duznosti iz Vrelih Guma.

Casopise sam doneo, onako, usput, a kratku vest imate i na sajtu Vrelih Guma.

Bilo je stvarno dobro na ovom skupu i bas smo drugar i ja komentarisali kako je bilo mnogo opustenije nego, recimo, na redvnom okupljanju BMW-ovaca pre mesec dana...

Do novog susreta, pozdrav!

Ja sam dosao Stilom iz Novog Sada na ovo okupljanje kao clan ovog Foruma, a ne po sluzbenoj duznosti iz Vrelih Guma.

Casopise sam doneo, onako, usput, a kratku vest imate i na sajtu Vrelih Guma.

Bilo je stvarno dobro na ovom skupu i bas smo drugar i ja komentarisali kako je bilo mnogo opustenije nego, recimo, na redvnom okupljanju BMW-ovaca pre mesec dana...

Do novog susreta, pozdrav!

Zahvaljujemo na casopisima , a poznato je da su vozaci BMW agresivni pa samim tim i manje opusteni , a mi zato i volimo ove nase talijane, smekerski :)

Daj da vidimo tu kratku vest :)

Sasvim korektan info na sajtu VG o okupljanju :thumbsup: ,propracen prigodnim fotografijama :thumbup:

Pozdrav za sve članove!

Prvo da se izvinem na mom nedolasku. Prijavio sam se da idem za Zrenjanin ali me posao spreči u poslednjem trenutku, te sam u subotu išao na službeni put.

Pregledao sam slike i odlične su a vidim i da vam je zabava i roštilj bio SUPER.

Necu si oprostiti što nisam bio sa vama tamo! :wallbash:

Tvoj nedolazak ti je najveca kazna :whistle:

a

Sasvim korektan info na sajtu VG o okupljanju :thumbsup: ,propracen prigodnim fotografijama :thumbup:

i komentarima.... :popo:

Edited by mane

Da komentari su interesantni

jeste da je Nesha obavio svoju klupsku duznost i objasnio neke stvari,ali i ja nisam mogao da se suzdrzim. :rolleyes:

Pa sto ne rekoste da ce biti reci o nasem klubu

, poslali bi i one druge slike za objavu :thumbsup:

Edited by Irokanji