Jump to content
Goran
neshaoct

FLCS u Zrenjaninu

Recommended Posts

Osim ovih utisaka o Neshinoj kaskaderskoj voznji :lol: ,jos bih dodao i ovo:

Organizacija skupa i sam docek nas koji smo dosli tamo je bio za 10-ku :thumbsup: !

Domacini :welcome: i nadlezni organi kluba su bili krajnje azurni sto se tice svega u vezi puta,i samog desavanja u Zrenjaninu,

gde su nas Kole,Bojan i momci iz Zr :thumbup: srdacno docekali,odveli u obilazak grada,na pice u centru istog :rolleyes: ,

a zatim smo otisli na obliznje izletiste B) ,gde je organizovano fotografisanje i zakuska uz razgovor i druzenje :gathering:

Ja bih jos ove utiske upotpunio time da sam imao priliku da vozim Koletovu trovratu azdaju :w00t:-ide kao metak,i licno mislim da je Zr premali grad za mogucnosti takvog zvrka :thumbsup:

Ljudi..... :question: Ovaj Nesha nije normalan,u svako preticanje je uleteo u makaze.....Bilo ko na filmu... :crybaby:

Samo...da ne ispadne da sam ja neki divljak za volanom...to je samo zato što niste videli kako Woodoo vozi... :whistle:

EDIT: E, Bokija, pomisliće ljudi da je još stvarno tako bilo... :D

Ja bih jos ove utiske upotpunio time da sam imao priliku da vozim Koletovu trovratu azdaju :w00t:-ide kao metak...

Jel' i u suprotnom pravcu ide kao metak :harhar:

p.s. Izvini, ali morao sam bilo je jače od mene :thumbsup:

Ne znam kake droze treba da se najedem da bi onako uletao.Al da te sreca sluzi....sluzi te,sto zivota imas.Danas si potrosio bar deset. :smoke:

Mislim da bi izvestaji o stanju i bezbednosti na putevima trebali da uvedu i tacku,da li je Nesha na putu i kuda se krece da bi ostali ucesnici u saobracaju mogli da beze na alternativne pravce.

Samo...da ne ispadne da sam ja neki divljak za volanom...to je samo zato što niste videli kako Woodoo vozi... :whistle:

Woodoo vozi bezbedno, za razliku od nekih :whistle: , i sto je najvaznije nije kamikaza :harhar: .

Ne znam sta bi Neshi, oduvek mi je bio sumnjiv, ispod smirene spoljasnjosti lezi nemiran duh, kao da je namerno hteo da mu svako preticanje bude, "na ivici" :D

Ne znam kake droze treba da se najedem da bi onako uletao.Al da te sreca sluzi....sluzi te,sto zivota imas.Danas si potrosio bar deset. :smoke:

Mislim da bi izvestaji o stanju i bezbednosti na putevima trebali da uvedu i tacku,da li je Nesha na putu i kuda se krece da bi ostali ucesnici u saobracaju mogli da beze na alternativne pravce.

Jes' vala i za razliku od Mik-a Nesha nema 00 da kad udje u suprotan smer nastavi istim, nego se vraca u svoj, mada, i to vracanje je uvek bilo rizicno, kao da je hteo nekoga da izbaci sa puta. :unworthy:

Čekajte, znači Nešu niste uspeli ovaj put da uslikate sa pljeskavicom, pa je sad na tapetu njegov rizičan način preticanja koji praktikuje? :D

...Woodoo vozi bezbedno, za razliku od nekih :whistle: , i sto je najvaznije nije kamikaza :harhar: .

Da, daaaa...jel' su te u auto školi učili da se obilazi samo kolona vozila....nikako pojedinačno... :whistle:

Ozbiljno...imao sam jedno preticanje kamiona koji je vukao prikolicu...gde sam morao da se vraćam u svoju traku...Sve ostalo je bilo 120% bezbedno... :thumbup:

Pa, kažem ja...Nego to Bokija...k'o da je vozio Alvirka, a ne Mika...a, videli smo i da Alvirko zna da lupi po gasu... :whistle:

Ja bih jos ove utiske upotpunio time da sam imao priliku da vozim Koletovu trovratu azdaju :w00t:-ide kao metak...

Jel' i u suprotnom pravcu ide kao metak :harhar:

p.s. Izvini, ali morao sam bilo je jače od mene :thumbsup:

Nisam imao prilike da probam :question: ,verovatno :w00t:

ipak nije moj auto :unsure: a i Kole mi je drugar :thumbup:

Ja i Bokija smo bili iza Woodoa i Neshe,u povratku

i Wodoo je vozio skolski :clap: naspram Predsednika :w00t: ,

kome ni cuveni Takuma Sato nije ravan :lol:

kisa,kamioni,besni Audi kupe-kao da nista od toga nije bilo na putu :no

a pritom Stilo 1.6 ide kao da je 2.6 :o

A ono uletanje crvenoj Ladi u ZR-u ? :D

...Woodoo vozi bezbedno, za razliku od nekih :whistle: , i sto je najvaznije nije kamikaza :harhar: .

Da, daaaa...jel' su te u auto školi učili da se obilazi samo kolona vozila....nikako pojedinačno... :whistle:

Ozbiljno...imao sam jedno preticanje kamiona koji je vukao prikolicu...gde sam morao da se vraćam u svoju traku...Sve ostalo je bilo 120% bezbedno... :thumbup:

Pa dobro, mi ne govorimo ovde o postovanju saobracajnih propisa, nego o voznji "na ivici" :D

Ali dobro, verovatno smo mi pogresno videli, kao sto su onomad muceni novosadjani pogresno videli kojom trakom smeju da se voze. :rofl:

kome ni cuveni Takuma Sato nije ravan :lol:

:rofl::rofl::rofl:

Trebace puno vode da protece Tisom i Tamisom dok se Zrenjanin oporavi od Neshine voznje. :whistle:

A ono uletanje crvenoj Ladi u ZR-u ? :D

To je bilo rutinsko obilaženje...jedino je Dule021 malo zabiberio... :thumbup:

Pa dobro, mi ne govorimo ovde o postovanju saobracajnih propisa, nego o voznji "na ivici" :D

Meni nijedan nije ablendovao iz suprotnog smera...a, tebi? :whistle::D

Neshi niko ne ablenduje,ljudi se sa obe ruke drze za glavu i vriste..... :harhar:

Prvo smo malo gledali Fiat 500, dok su se ovi iz NS nervirali na parkingu čekajući :whistle:

6dlU9.jpg

Onda smo nalo sedeli u centru i pili kafu a bogami i pivo,

6dymS.jpg 6eqf0.jpg

Na putu do izletišta Neša je demonstrirao kako može da se pretekne cela kolona bez da se izazove sudar iako je u suprotonoj traci bilo vozila :whistle:

6fEzr.jpg 6ghtJ.jpg 6gBqS.jpg 6h1Sr.jpg 6hbR0.jpg 6hqOS.jpg

Devet kg mesa na malo manje od 30 ljudi je planulo, pa smo morali po repete

6hvO9.jpg 6hDhA.jpg

MOntirali smo i LED sijalice i glasno slušali muziku

6i1e0.jpg

6idHJ.jpg 6ilb9.jpg 6ixES.jpg 6iK7A.jpg 6iU69.jpg 6j840.jpg

6ji2A.jpg 6jx0r.jpg 6jG_0.jpg

dok nas kiša malo pre vremena nije oterala.

Kole :welcome: ,zaboravio si akciju "drug na drumu"sa zamenom guma

gde si ti po kisi :angry: ,zavrnuo rukave :thumbup: i ispravio gresku nesavesnog vulkanizera :wallbash:

skromni ovi Zrenjaninci B) ,pa to ti je :lol:

Kole je samo stopovo vreme,i posle sedam sekundi nam dao ostav. <_<

Moram i ja da pohvalim organizaciju skupa od strane Zrenjaninaca, sve je bilo prefektno, zaduzili su nas da se pokazemo kao jos bolji domacini na nekom sledecem skupu u Beogradu. :unworthy:

e bilo super danas u zrenjaninu,posebno se zahvaljujemo koletu i dejanu  i ekipi i zr ,kao domacini.   :thumbup: videli smo i sjajnog ficka 500,izgleda bas super,svaka cast na trudu  :unworthy:

bila super klopa,a mi iz bg bas ogladneli pa je kole morao po drugu turu rostilja.

Duxji.jpg

Edited by silenci