Jump to content
FAS Goran

Dejan_Zr

Members
  • Content Count

    510
  • Joined

  • Last visited

About Dejan_Zr

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zrenjanin & Novi Sad
  • Interests
    Zhenske,dvotockashi i chetvorotochkashi :)

Previous Fields

  • Garage
    2003 Fiat Stilo JTD, 1965 Fiat 500
  1. Upravo sam se parkirao u Sarajevskoj kod Maxija, iz druge sam nasao prolaz ) Jos jednom, hvala svima, thread moze pod lock! Sent from my iPhone 4 using Tapatalk.
  2. Okej, puno hvala svima, uskoro krecem, valjda cu se snaci ))
  3. A gde je taj Maxi, slabo znam BG Icicu redom pa gde bude mesta! Inace, veliko hvala svima koji su odgovorili i pomogli mi!! )
  4. Kao sto naslov kaze, treba mi javni parking, najbolje bi bila garaza u blizini Americke ambasade. U cetvrtak idem tamo na razgovor za vizu pa mi treba parking gde ne moram da uplacujem preko moba jer telefon ne smem da nosim u ambasadu. Beogradjani, hvala unapred!
  5. To je ok potrosnja, meni Stilo 1.9 jtd 115hp sa 215 45 17 ne ide preko 7-7.5L po gradu kada ga muski vozim, ne gazim ga do kraja ali ni ne saltam ga na 2000rpm kao baba
  6. Ovaj stojadin je iz ZR, video sam ga uzivo par puta, stvarno je jeziv!
  7. Jeste ovo sad najnovije i zaista je auto prelep kako spolja tako i unutra ali cena je zaista jaka za jedan relativno mali Fiatov auto. Mozda gresim,ali se za taj novac moze nesto ozbiljnije uzeti.
  8. Dati 15 000 + eura za ovakav auto je previse,bar po meni... Sto je mnogo, mnogo je.
  9. To su vozila od te banke, a parkiraju ih ispred (bahato i bezobrazno) svakog dana na istom mestu
  10. Novi Sad, ulica Brace Ribnikar, kod Agricol Banke... Konstantno duze vreme se tu parkiraju i nikom nista... Jako mi to ide na zivce, na sred puta!!
  11. Ortak ima taj 320d i skroz si u pravu, na 55 ide shestom Ja sam to probao i Stilo se ne gusi, motor se ne cuje ali cim zelis da dodas gas, opterecujes turbinu i najbolje je preshaltati u nizi stepen prenosa.
  12. Prelep je, bas mi se svidja taj jedan brisac!! Same felne i boja istih mi se uopste ne svidjaju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...