beli_Punto 123 Posted May 5, 2016 na nju se žališ, a ni sam ne znaš šta ti treba Quote Share this post Link to post Share on other sites
majkicbane 58 Posted May 5, 2016 Pa jbg Ja znam da mi treba zabica za vetrobran Dosta joj je Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markus sremac 0 Posted May 11, 2016 (edited) Da li neko zna gde kupiti trepne trule , stilo karavan 2004god. Edited May 12, 2016 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted May 11, 2016 Ja se izvinjavam, šta su trepne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted May 11, 2016 (edited) A za šta će da služe truli pragovi? Nije da me se tiče nego eto pitam Edited May 11, 2016 by Markobgd Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7979 Posted May 12, 2016 Oce covek da ima nesto sto niko nije video Gde da ti nadjemo trule pragove od stila , cak i da platis? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9661 Posted May 12, 2016 @Markus sremac Ne mogu da se nađu ni novi (zamenski) pragovi jer ih niko ne traži, pa niko nije ni skinuo kalup za njih. Npr. zamensko krilo ili far može da se kupi, ali nov zamenski prag ne može, a kamoli truo. Ako možemo da znamo, koji je razlog te kupovine? Možda možemo da predložimo neko drugo rešenje kad bi saznali o čemu je reč... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markus sremac 0 Posted May 13, 2016 Pragovi ili trepne su kod mene trule , kako? ne znam ni sam prosle god kupio uvoz iz nemacke novih nigde nema , eventualno mozda iz orginala da se naruce ali krenuo sam na opciju secenja sa rasturenog u Indjiji pa zamena istih , eto to je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted May 13, 2016 Drugar koji radi limariju je cesto hvalio neku firmu Golas ili Goles iz Beograda valjda, probaj da nadjes njihov sajt pa vidi da li ima tamo, oni valjda rade i po narudzbini Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markus sremac 0 Posted May 13, 2016 zvao pre par dana, nista .... nemajuuu , hvala..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
razor_amd 0 Posted May 22, 2016 Treba mi BSI tabla (Body computer) za moju Alfu 159, broj je: 501890170000. Ako neko zna da ima negde, nek javne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuršum 0 Posted May 30, 2016 (edited) Poštovani članovi, Našao sam se u problemu i valjala bi mi svaka pomoć. Iz Beograda sam, a trenutno se nalazim u Banja Luci i auto mi je ostao u defektu. Menjač je otišao u večna lovišta. Šesta brzina se raspala i probila zvono, poispadali lageri, ulje itd. Dakle pičvajz. Jurim polovan, ali ovde je mrka kapa da ću naći. Drugari se raspitivali po Srbiji, ali za sad mrka kapa, svi su ga prodali baš pre dva dana. Ovdašnji majstor mi je rekao (mada ga nije skidao još) da je reparacija neisplativa uzimajući u obzir da zvono ima rupu i da su lageri out, ko zna šta je unutra. Dakle prva opcija je naći polovan. Svaka sugestija, informacija, je dobrodošla. Fiat Croma 1.9 multijet 150KS 2007. godište. Hvala! Edited May 31, 2016 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted May 30, 2016 Jesi zvao Lorena iz Nisa? Pedja Indjija? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7979 Posted May 30, 2016 Naci ce ti br telefona kolega@Axic samo dok vidi temu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuršum 0 Posted May 30, 2016 18 hours ago, Buca_Tipo said: Jesi zvao Lorena iz Nisa? Pedja Indjija? Inđiju sam zvao danas, nema manuelni, prodao pre dva dana. Niš je zvao moj drug, ali ne znam koga. Ako imaš broj od Lorena, davaj. :-) 17 hours ago, MS PK said: Naci ce ti br telefona kolega@Axic samo dok vidi temu Uzdamo se u @Axic-a. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted May 30, 2016 0652704303. Pokusaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuršum 0 Posted May 30, 2016 Da, ne bi bilo loše da znam koliko to nije mnogo platiti? Momak iz Inđije mi je rekao da je kod njih manuelni (kad ga ima) 200€, a automatik 400€. Meni je prijatelj rekao da se kreće oko 300, a danas mu je jedan tražio 500€. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nogica 1 Posted May 30, 2016 +381 60 3482620 Dragan iz Dobrića kod Šapca, probaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21101 Posted May 30, 2016 (edited) Cekam burazera da mi javi kod koga je on servisirao menjac pa javljam broj. EDIT : Sad mi rece da je uzimao kod nekog Dragana iz Sapca. Za broj ce javiti sutra mada je to mozda ovaj sto je kolega @nogica napisao. U svakom slucaju ako nije isti Dragan dodacu broj cim saznam. Edited May 30, 2016 by Axic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuršum 0 Posted May 30, 2016 1 hour ago, Axic said: Cekam burazera da mi javi kod koga je on servisirao menjac pa javljam broj. EDIT : Sad mi rece da je uzimao kod nekog Dragana iz Sapca. Za broj ce javiti sutra mada je to mozda ovaj sto je kolega @nogica napisao. U svakom slucaju ako nije isti Dragan dodacu broj cim saznam. Mislim da je isti. Pitaj ga ako nije tajna koliko je platio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuršum 0 Posted May 31, 2016 8 hours ago, Buca_Tipo said: Pedja Indjija? http://polovni-delovi.com/delovi-Fiat-Croma-Menjac-I-Delovi-Menjaca_495959 Ove sam iz Inđije zvao. Ako to nije Peđa, daj i njegov broj da probamo. Ako jeste, onda ništa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuršum 0 Posted May 31, 2016 Zvao Niš, samo automatski, zvao i Dragana iz Dobrića i on samo automatski ima. Dragan mi je rekao da je menjač od Crome 120KS i ove od 150 isti i takođe da je isti menjač od Alfe 159. Kaže garantuje životom. Quote Share this post Link to post Share on other sites