superboy 0 Posted August 25, 2009 Gde mogu da nadjem zabice za lajsne za stila a da nije 200 din komad(ap sport,kit komerc.delta)???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilo_jtd_Mania 0 Posted August 25, 2009 otvoris HALO oglase, nadjes yu-Lukas ili autica, pa cak i golas! pogledaj, ja sam uzimao u yu lukasu neke zabice po pristojnoj ceni... on ti se nalazi blizu 12 bgd gimnazije u Vojvode stepe! Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted August 25, 2009 pa ako se predstavis i tako to dobices odgovor. . .ali ukratko, nigde nazalost Quote Share this post Link to post Share on other sites
smeker192 3 Posted August 25, 2009 I ja sam imao problem sa tim zabicama-kopcama za lajsne pa sam se snasao i umesto originalnih stavio neke druge: nemacka ili francuska vozila, i vrlo uspesno zavrsio posao. Dobro drze a ne vidi se ispod lajsne da nisu fiatove. Toliko od mene mozda ce ti pomoci. POZDRAV Quote Share this post Link to post Share on other sites
fedja.culum 0 Posted September 2, 2009 koje su zabice u pitanju,lajsne krova ili lajsne vrata? Quote Share this post Link to post Share on other sites
malac1971 0 Posted September 2, 2009 Meni takodje trebaju zabice za lajsnu na krovu? Gde ih naci? Quote Share this post Link to post Share on other sites
fedja.culum 0 Posted September 3, 2009 trebalo bi da moze u fiatinu ns,samo se ceka dok ne dodje,po porudžbini! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sila 0 Posted January 1, 2010 ovaj mi ovaj poklopac i sretna nova 2010 Quote Share this post Link to post Share on other sites
LanciaFreak 0 Posted January 1, 2010 Probaj po otpadima , naci ces adrese i kontakte mnogih od njih ovde na forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted January 1, 2010 Fiat/Lancia Otpadi Quote Share this post Link to post Share on other sites
sila 0 Posted January 4, 2010 posto ja nisam iz srbije ako neko slucajno naleti na ovaj poklopac samo neka mi javi gdje ga ima tacno pa cu ja onda da vidim da mi ga neko posalje ovamo u trebinje , pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipv6 0 Posted April 6, 2010 Molim Vas da mi neko pomogne , treba mi elektronski ulozak za bravicu za Lancu Kappa 3.0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted April 6, 2010 (edited) Imam ja. Sa kljucem ili bez? Edited April 6, 2010 by Martini Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipv6 0 Posted April 6, 2010 molim Vas evo moja broj tel 0669055641, treba mi bez kljuca Quote Share this post Link to post Share on other sites
RuDy__ 0 Posted April 9, 2010 ^^^ za lajsne vrata mozes koristit od golfa 2 zabice samo ih malo uredis ... provjerenoo Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan73 392 Posted April 10, 2010 Meni takodje trebaju zabice za lajsnu na krovu? Gde ih naci?Prijatelju, jurio ih ja i nema nigde (AP sport, Kit komerc), osim u Delti. Cena-prava sitnica: 600 Din komad!!!!!!!!!!!!!!! Meni se ljuštila farba na krovnim lajsnama (počelo prvo oko otvora za krovni nosač, pa se proširilo od pranja i ostalih atmosferilija...)Skinuo, oljuštio farbu skid bojom , išmirglao vodenom šmirglom, čovek mi ih plastificirao u mat crnu za sitne pare (300din) i sada su EXTRA! Glatka boja, ne zakačinje kod pranja /sušenja krpom...Za Stila 5v ti treba 14 žabica za obe krovne lajsne... Nego, ako nešto radiš sa krovnim lajsnama...polako skidaj i sačuvaj stare. Jeste da su krte zbog Sunca ali Što polomiš - superlepak pa ih zalepi, ostavi da prenoći i lepo ih rasporedi napred, u sredinu i nazad po svakoj lajsni...Ostale koje nisi sačuvao ili sa otpada ili neki silikon/bison(ne preporučujem) na mestu gde je nema ili 600dindži komad pa piči!Izbor je na tebi!E, da! Ako ih je neko našao jeftinije, neka obavezno javi gde! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivanellis 0 Posted April 14, 2010 Ja sam imao isti problem pre mozda 2 nedelje i nasao sam zabice koje se montiraju na lajsnu vrata. U Zarkovu ima dve Fiatove radnje i u obe su zabice bile 250din.Sto kaze kolega moze da se iskoriste i zabice drugih proizvodjca automobila koje su kud i kamo jeftinije.Pozdrav svima pa se vidimo na Livadi!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
martalala 0 Posted May 4, 2010 Da li neko zna gde se mogu kupiti u NS ili okolini nove (ili dobre polovne) celicne felne za Lancia Y, gume su 14Koliko mogu biti sigurna da su na auto-otpadu dobre felne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted May 4, 2010 Felne se ispravljaju, tj. popravljaju, tako da je bitno samo da ih odneseš do vulkanizera pre nego što ih kupiš. Tako ćeš znati da li, i koliko neka od njih treba da se doteruje...Za otpade pogledaj ovu temu:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=5602 Quote Share this post Link to post Share on other sites
birca 0 Posted May 14, 2010 Pozdrav ljudi,interesuje me gde kupiti, i da li ima presvlake za Punta HLX 1,2.16v,3 vrata,airbag u sedistima.....Hvala Vam unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted May 14, 2010 Imas na ovoj temi link za presvlake,ljudi prave sve zivohttp://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=41565a mozes i da okrenes ovehttp://www.autostyle.co.rs/auto%20presvlake.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 15, 2010 Bilo vise puta govora o tome. Najtoplija preporuka za Vajs&Co. Jesu malo skuplji, ali sa razlogom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Neshone Posted May 18, 2010 evo ja da pitam gde mogu da se kvalitetno urade nalepnice za staklo automobila, tako da se lepe iznutra, isto me interesuje i za lepljenje spolja..hvala unapred.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TODORANELE 0 Posted May 26, 2010 Zdravo ljudi!Da li neko zna gde bih mogao da kupim kvalitetne kablove za svecice za moju THEMU 2.0 16v,daj te neki broj telefona ili adresu prodavnice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted May 26, 2010 AutoItalia u NS. 021\444-908 Quote Share this post Link to post Share on other sites