Jump to content
FAS Goran

Kuršum

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  1. Da, i od Opela pasuje, ali samo M32. Danas je bio jedan corak ovde, odoh do Prnjavora, da uzmem od Opel Astre 1.9h, ali prc. Do 2007. su ugradjivali M32, a od 2008. F40. Naravno da je ovaj bio F40. A lepa cena bila, jbg. Dakle sutra uzimam, videcu koji od dva dostupna. Razlika je 50€ i jedan je od Crome, drugi od Alfe 159. Nema smisla da jurcam dalje, da sam u Bg, pa ok, ali ovde samo povećavam cenu akcije daljim boravkom. :-)
  2. Tako mi reče majstor. Mada mi Dragan iz Šapca posle rekao da je na Alfi različit samo poklopac diferencijala, ali da je to to. Možda je i na Opelu isto. No, da mi se desilo u Srbiji, pa da isprobavam, ovako ja u Banja Luci, a menjači u Srbiji, malo je nezgodno...
  3. Ima i on, juče ga dobio. Od Alfe 159. Jedino je različit poklopac diferencijala, ali kaže može da stavi taj poklopac od Crome, ima ga, čovek radi menjače.
  4. Maki Šabac ga ima, zvan je još jutros. Traži 500e. p.s. i daje garanciju. Pitao sam svog majstora, kaže da nije identičan od Opela, mada se velikim delom poklapa, ali nije to to.
  5. Nije Stilo, Croma je. Ako je verovati nekim temama ovde, u kojima ljudi opisuju kako su rešavali problem vibracija poluosovina, poluosovine od Opela koji ima menjač sa oznakom M32 (ako sam dobro upamtio) su pasent, jer je to isti menjač. E sad......
  6. Zvao Niš, samo automatski, zvao i Dragana iz Dobrića i on samo automatski ima. Dragan mi je rekao da je menjač od Crome 120KS i ove od 150 isti i takođe da je isti menjač od Alfe 159. Kaže garantuje životom.
  7. http://polovni-delovi.com/delovi-Fiat-Croma-Menjac-I-Delovi-Menjaca_495959 Ove sam iz Inđije zvao. Ako to nije Peđa, daj i njegov broj da probamo. Ako jeste, onda ništa.
  8. Mislim da je isti. Pitaj ga ako nije tajna koliko je platio.
  9. Da, ne bi bilo loše da znam koliko to nije mnogo platiti? Momak iz Inđije mi je rekao da je kod njih manuelni (kad ga ima) 200€, a automatik 400€. Meni je prijatelj rekao da se kreće oko 300, a danas mu je jedan tražio 500€.
  10. Inđiju sam zvao danas, nema manuelni, prodao pre dva dana. Niš je zvao moj drug, ali ne znam koga. Ako imaš broj od Lorena, davaj. :-) Uzdamo se u @Axic-a.
  11. Poštovani članovi, Našao sam se u problemu i valjala bi mi svaka pomoć. Iz Beograda sam, a trenutno se nalazim u Banja Luci i auto mi je ostao u defektu. Menjač je otišao u večna lovišta. Šesta brzina se raspala i probila zvono, poispadali lageri, ulje itd. Dakle pičvajz. Jurim polovan, ali ovde je mrka kapa da ću naći. Drugari se raspitivali po Srbiji, ali za sad mrka kapa, svi su ga prodali baš pre dva dana. Ovdašnji majstor mi je rekao (mada ga nije skidao još) da je reparacija neisplativa uzimajući u obzir da zvono ima rupu i da su lageri out, ko zna šta je unutra. Dakle prva opcija je naći polovan. Svaka sugestija, informacija, je dobrodošla. Fiat Croma 1.9 multijet 150KS 2007. godište. Hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...