pavaobg 0 Posted January 26, 2011 Mora da ti je gazda pritajeni član foruma pa skonto da ti čini uslugu.Farove sam baš meračio, al neka ti ih, raskupusaćemo moje ako se odlučim. Mislim pedantni i strpljivi Steva će da ih kupusa a mi ćemo da nadgledamoOdo da osvežim moju temu, nisam pisao godinama, jedva je nađoh Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted January 26, 2011 Jbg ispala je neka frka na poslu...Naravno da je ispala kada sam ih zvao danas i rekao ''stvar je takva i takva...to se mora sprečiti''... Quote Share this post Link to post Share on other sites
*mishko* 1 Posted January 26, 2011 Bast tako Neso. Steta sto ga prodajes. Ko ga kupi mora biti presrecan i prezadovoljan sa njim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted January 26, 2011 Jbg skresase nam budzet u firmi zbog ovog, ako je nesa stvarno potegao veze i izdejstvovao tako nesto onda svaka mu cast Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevtic_ognjen 19 Posted January 27, 2011 pa nesa ko bi drugi Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted January 27, 2011 Pokusacu jos da nagovorim caleta da on proda njegovog pa nek vozi mog, isti mu djavo.Za auto sa toliko modifikacija najbolje da ostane u porodici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted May 23, 2011 Jucerasnje poziranje na Kosutnjaku (by Cozmo@VG) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted May 23, 2011 Najbolji Punto u Bg/u!!! Zasto mu ne vratis farove (sociva) u mat crnu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladaNS 2 Posted May 23, 2011 auuu...extra punto... :unworthy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted May 23, 2011 ^ A sto se tice farova, neka ih malo ovako u default izdanju. Odradicu ih kad prodje leto, mrzi me sad da se znojim na +30 Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted May 23, 2011 Lepsi punto od ovog tvog nikada nisam video. :unworthy: Respect brate!Majketi svaka ti cast,bas ja extra sredjen.Bas po mom ukusu.Abarth ne bi mogao da ga sredi ovako.I opet :unworthy: :unworthy: :unworthy: :unworthy: :unworthy: :unworthy: :unworthy: :unworthy: :unworthy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted May 23, 2011 ^ A sto se tice farova, neka ih malo ovako u default izdanju. Odradicu ih kad prodje leto, mrzi me sad da se znojim na +30 Aj,aj ,nije na odmet malo saune,definicije i slicno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
steva_anya 1 Posted May 23, 2011 Ako budem ugradjivao projektore na svom Puntodzetu, ako hoces dacu ti moje farove, tj da se djoramo. Super su fotke! Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted May 23, 2011 nesto mi se ne dzoraju ovi stari 20 dana ... jedino ako budes hteo da ih prodajes pa da smislimo nesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
steva_anya 1 Posted May 23, 2011 Cucemo se kad to dodje na red. Koja ti je mjuza sada, sta si uradio po tom pitanju? Spominjao si one kugle ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
banej88 0 Posted May 23, 2011 Mnogo, al stvarno mnogo lep puntic.Svaka cast Quote Share this post Link to post Share on other sites
bucko 0 Posted May 23, 2011 Extra :unworthy: :unworthy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
cpirider 0 Posted May 23, 2011 Sve pohvale za punta @GENCA imas PM Quote Share this post Link to post Share on other sites
pavaobg 0 Posted May 24, 2011 Gosn Podvarak, kad si zamenio maske na klještima? Vidim da su crni aktuelni Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted May 24, 2011 ima brate vec par nedelja, ladno nisi video Quote Share this post Link to post Share on other sites
pavaobg 0 Posted May 24, 2011 Naravno da nisam kad sam gledao naslon za ruku.Oću i ja take Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted May 24, 2011 ^jbg ne mere na 14" :/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
zelja2009 0 Posted May 24, 2011 auto izgleda solidno, malo crnjaka nije na odmet, ali i dalje je to 1.2trebao si da uzmes 1.8 pa da se ovako igras.meni bi to bilo razumnije.ali svaka cast izgleda dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted May 25, 2011 ^Ne vredi druze, vozikam ja ovo posteno i akcenat mi je na sto manjoj potrosnji. Da ima neki od 800 kubika ja bih ga stavio, samo sto manje da guta ...Koja ti je mjuza sada, sta si uradio po tom pitanju? Spominjao si one kugle ... Nisam nista radikalno menjao, imam neke nove "egzotika" sisteme (by Audax) i trebalo bi da izdampiram vrata uskoro pa ce to tek tad biti prava prica ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6085 Posted May 25, 2011 Video sam te prosli cetvrtak kod arene, skontao sam punta jos sa 200 metara u retrovizoru, sve pohvale, lepo izgleda... Quote Share this post Link to post Share on other sites