FiatCoupe16v Zmn. 0 Posted May 25, 2011 Svaka cast,sto se tice truda koji si ulozio u auto,verujem da je dosta para i vremena otislo na sve ovo,ako ga prodajes ne znam dal ces povratiti pare koje si ulozio,ali barem znas da si ga sredjivao zbog sebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
StefanNS 0 Posted May 26, 2011 Druze nemam reci, sve pohvale za auto, ideje, mastu i sve ostalo... :unworthy: Ubedljivo najlepsi koji sam video do sada :unworthy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 11, 2011 Stigli novi tockovi Vozice se ovako default jedno vreme a onda idu u crno za zimski komplet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted June 11, 2011 Napisi jos neke pikanterije o novim tockovima dimenzije ,model ,jel si se dvoumio izmedju jos nekih i naravno koje gume planiras Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted June 11, 2011 dobre, dobre bre, dobre u p.m. Vratio si se na pocetak Prvi post ove teme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 11, 2011 Ove felne su moj neostvareni san. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted June 11, 2011 ^Sta te sprecava da ispunis san Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 11, 2011 Prvo nisam imao para, pa onda nisam mogao da nađem neke u iole dobrom stanju, a da su pritom 4x98, a sad sam već kupio alu, stacio pozadi diskove i nove gume i istrošio se za narednih 50-60kkm tj. godinu-dve Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted June 11, 2011 (edited) I tako san postade kosmar ali bice prilike,Dovla ,nemoj klonuti duhom na nekom novom Bravu 1.9 MJet 16V 150 CV pa i vise Edited June 11, 2011 by mik Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 12, 2011 Napisi jos neke pikanterije o novim tockovima dimenzije ,model ,jel si se dvoumio izmedju jos nekih i naravno koje gume planiras U pitanju su 15" 7J ET37 sa original OZ prstenovima za Fiata. Gume uzimam 195/50, hocu malo udobnije da se vozim . Jedino se dvoumim oko boje, tj u koju da ih ofarbam Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2618 Posted June 12, 2011 (edited) ma farbaj ih u mat black boju bice onda punto THE BEST Edited June 12, 2011 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
STG 0 Posted June 12, 2011 podvarak, za koliko novaca mogu da se nadju ove felne sto si uzeo ? Koliko su tebe izasle? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bucko 0 Posted June 12, 2011 Black :thumbsup: Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 12, 2011 Bice black definitivno, s belim txtom @STG: ja sam ih platio 200e. Po oglasima se krecu od 200 do 300 i moras biti brz jer se traze i odu bukvalno posle pola sata Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 13, 2011 Pozz za komsiju snimatelja @Tamara: ovom levo savijaj brisace ako te ne ubaci u FLCS spot Quote Share this post Link to post Share on other sites
STG 0 Posted June 13, 2011 Bice black definitivno, s belim txtom @STG: ja sam ih platio 200e. Po oglasima se krecu od 200 do 300 i moras biti brz jer se traze i odu bukvalno posle pola sataHvala, znaci moram da budem brz na tastaturi i telefonu Zapale su mi za oko te felne vec neko vreme, ali nikako da naletim na neki oglas. Vidim da je u nasim oglasima , nas clan NED stavio post za neke OZ RACING felne ali to nije taj model kao tvoj...Pozdrav i uzivaj u svojoj masini koja je stvarno sa stilom sredjena ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 13, 2011 ^Da da, brzi prsti, kao u Milioneru .... Ove kod nas u oglasima su ultraleggera, isto lepe i dobra im je cena. Meni nisu odgovarale gume, inace bih mozda i njih uzeo Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 13, 2011 Elem, kad smo vec kod brzih prstiju, kupih malopre Sony VAIO P iz oglasa za 100e ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niksha 1 Posted June 13, 2011 Rispekt za felne! I ne farbaj ih, na njima jedino stoji fabricka boja i bela (koja je postala ciganija), sve ostalo je unistavanje dobrih tockova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted June 13, 2011 Odlični točkovi! jedva čekam da vidim kako će da legnu! Što se tiče boje, ja bih ostavio ovako kako jesu, eventualno u belo ali opet, to je samo moje mišljenje ako ih ofarbaš u crno "ubićeš" im izgled i veličinu totalno.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted June 13, 2011 Mat crna bi trebalo da ispadne dobrohttp://www.motorworldhype.com/tag/oz-racing/a mozda ovako http://goods.us.marketgid.com/goods/1595/130559/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted June 13, 2011 ja sam za silver varijantu.. samo nabaci gume i uzivaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted June 13, 2011 Pozz za komsiju snimatelja @Tamara: ovom levo savijaj brisace ako te ne ubaci u FLCS spot Sumnjam da ce Ogiju faliti dlaka sa glave ,kad mu bude videla sliku na FLCS profilu i taj tugaljivi pogled http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showuser=117 Quote Share this post Link to post Share on other sites