saleTIPO 3 Posted November 6, 2010 Zar nece sada pojacalo vise da se greje tj. malo teze da se hladi??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted November 6, 2010 kad montiram komp ovih dana, ubacicu sa strana usisne i izduvne ventove, tako da ce biti dobra cirkulacija vazduha Quote Share this post Link to post Share on other sites
AwaJoBi 0 Posted November 6, 2010 pozdrav iz Slovenije!prekrasan puntič zanima me koliko je nižan?imam iste boje puntiča ko ti, ena spy fotka za tebe... Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted November 6, 2010 kad montiram komp ovih dana, ubacicu sa strana usisne i izduvne ventove, tako da ce biti dobra cirkulacija vazduhaOnda je Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted November 7, 2010 Pozz AwaJoBi! Lep puntic i lepi tockovi, kod mene su -4cm ... a i tebi bi dobro dosao koji cm dole Quote Share this post Link to post Share on other sites
AwaJoBi 0 Posted November 7, 2010 moj še nije nižan, zato sem vprašal tebe ker pri tebi mi zelo dobro izpade Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted November 7, 2010 moglo je i jos koji cm al kod nas su krateri po ulicama pa nije bas preporucljivo ... mogao bi da predstavis svog punta i ubacis jos neke slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted November 21, 2010 zavrseni radovi u gepeku (komp, amp, woofer)Carputer mess by pdvrk, on FlickrSPECIAL cable worx o_O by pdvrk, on Flickr20101120_005.jpg by pdvrk, on Flickr20101120_007.jpg by pdvrk, on Flickr Quote Share this post Link to post Share on other sites
chroomlook 0 Posted November 21, 2010 Svaka cast,prelepo odradjeno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted November 21, 2010 (edited) super je ispao gepek, ni ja to ne bi bolje odradio aj sad da vratimo ovo Edited November 21, 2010 by MilanLaki Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted November 22, 2010 ^mnogo ce mi to biti dark nekako ... pogotovo na prolece kad stignu superturismo matt black Quote Share this post Link to post Share on other sites
*mishko* 1 Posted November 22, 2010 U brate, svaka cast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted November 22, 2010 Zezam se ja malo za folije. Kao i ostatak auta i gepek je ispao odicno. -lepo i uredno- Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted November 22, 2010 treba probati one svetlije, to mozda ispadne dobro ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted November 22, 2010 nikakav problem ti si spominjao i crvene, treba probati i to...Inace video jednog Punta, stopke odradjene sa sprejom, nikako mi se ne svidja. Previse mi to matirano, jedino preko toga nekim lakom odraditi. Mozda tu dobijes neku nijansu koja ti odgovara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 387 Posted November 30, 2010 Evo vam na fejsu Black Edition Fiata u Fiat centru http://www.facebook.com/profile.php?id=100001547395775#!/album.php?aid=16752&id=100001547395775 Quote Share this post Link to post Share on other sites
speedster 0 Posted November 30, 2010 Ima li tog interneta, majku mu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted November 30, 2010 Ima da napišem u Pravilnik Foruma da svako ko postavi link sa FB automatski dobija Ban. Postavi link kako treba. Postavi slike preko Postimage. Ako te mrzi da potrošiš 3 minuta, nemoj ništa ni postavljati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted November 30, 2010 Ima li tog interneta, majku mu? E da, zahvaljujuci speedster-u, punto ce uskoro online pa cemo uzivati u blagodetima Interneta za vreme kuca-poso kaskanja. Isprobacu prvo one osnovne nezahtevne aplikacije tipa email, weather, itd ... a posle, ako se pokaze dovoljno brzo i stabilno, i gledanje youtube-a, lajv strim sa kamere u braniku, itd... Quote Share this post Link to post Share on other sites
srkiv 1 Posted November 30, 2010 Ti glat mozes da se preselis u punto Quote Share this post Link to post Share on other sites
njushkica 0 Posted November 30, 2010 Mislish li isto shto i ja? Fiat-Facebook Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 387 Posted November 30, 2010 (edited) Ja sam mislio na ceo album Evo šta bi npr odgovaralo...ima lepo piše black dole na volanu Edited November 30, 2010 by Oktopod Quote Share this post Link to post Share on other sites
njushkica 0 Posted November 30, 2010 BuboMish Ginger like this! ♥ Quote Share this post Link to post Share on other sites
dexterhack88 0 Posted December 8, 2010 Stvarno Punto fantasticno izgleda, i onako sve je odradjeno bash po ukusu koji ja imam. Svidja mi se bash, reci mi da li si razmishljao da ubacish OBDII i DaschCommand na racunaru u autu, i imash live parametre na ekranu? Quote Share this post Link to post Share on other sites