Jump to content
Goran

Recommended Posts

Pre svega sve pohvale za auto. Izgleda odlicno :thumbsup: . Felnice, spojler, pragovi ocena 5+ ...interesuje me gde si tamnio farove i gde si nabavio felne? i koja im je cena ako nije tajna

Edited by Punto M.Schumacher

xexe, razmisljao i

;)

e absh svaka cast, imash crack kod mene u Temi za DashCommand posto vidim da ti je evoluate verzija, e voleo bi da mi dash link za Centrafuse, jer ja onaj crackovan sto sam skinuo ima gresku u jednom paketu i ne moze da se instalira, a probao sam i sa Megaupload i Hotfile i josh nekih, i svi imaju tu gresku u 22gom paketu, inace to su crackovane verzije, ne bi da placam ali ako budem morao onda cu platiti :)

Ovde

http://thepiratebay.org/torrent/5553218/Centrafuse_31_309

imas CF 3.1 a dashcommand koji koristim je lite v2 verzija za koju nema crack ...

hvala, aha nisam video ovaj moj dashcomannd je prva verzija, i ne znam da li mogu da koristim .dxls jer mogu da ucitam samo .dxl fajl koji je jedna tabla, a set tabli dxls formata koji moze da se menja interaktivno direktno iz programa ne mogu da ucitam ili ne znam kako

Drugari treba mi mala pomoc. Postoje neke sanse da uzmem drugi autic pa bih u tom slucaju ovaj prodao. Posto se nikad nisam bavio kupoprodajom i tim stvarima, zanima me da li je bolje da ga prodajem ovakvog kakav je ili da poskidam ove stvarcice i prodam ih posebno?

Punto je inace 2009 (jun) godiste, presao 30000km, nikad udaran i slicno, mazen, pazen i odrzavan maximalno. Pored svega toga, ima i full BRC plin ubacen pre 2 nedelje, sa 2god garancije. Koliko bih uopste i mogao da ocekujem love za njega?

U kompletu nikada nećeš dobiti njegovu vrednost + vrednost svih igračkica. Možeš da probaš inicijalno 10ak dana da staviš na oglas ako neko naleti, ali to se svodi na nivo statističke greške ;) A što se tiče cene, mislim da ćeš morati da je oboriš bar 25-30% od cene novog, ako želiš da prodaja uspe u nekom realnom vremenu.

prodaj ga FAS-u nek ga koriste u reklamne svrhe, da se qrce kakav auto prave :) :)

Zaista zanimljiva ideja i vredi pokušati. Bez zezanja. Možda otvore novu firmu AbathSRBIJA :lol:

Znam da ne mogu da izvucem ni deo od ovog sto je ulozeno, to je normalna stvar. Samo razmisljam da li je bolje prodati ga tako ili klot kakav jeste, posto vecinu originalnih stvari cuvam.

Posto inace treba sa deltom da napravim deal oko drugog auta, taman bi njih mogao da pitam dal su zainteresovani za exchange :D Naravno oduvace me odmah al dobra bi fora bila :D

Delta je u raspadu i ne verujem da ćeš s njima napraviti neki dil, ali sa FAS-om vredi probati. Što se modifikacija na samom autu tiče, po meni njih možeš ostaviti i donekle ćeš to sve kompezovati tako što ćeš prodati posebno te originalne delove. Ali ovaj deo oko elektronike tj. kompa, ozvučenja i ostalo nikad nećeš dobiti i taj deo bih ja vadio napolje (ako se ne nađe neko da to sve realno plati ;)

Vracaj sve na fabrika stanje i onda u oglas. Sto rece Dovla probaj 10-ak dana da vrtis takav kakav jeste po oglasima i forumima pa onda ako ne uspe prodaja skidaj sve i naravno spustaj cenu za tu opremu.

Jbg moracu :/ ... Nije jos nista sigurno al moram biti spreman na tako nesto :) Pokusacu jos da nagovorim caleta da on proda njegovog pa nek vozi mog, isti mu djavo.

Moj predlog:

- drzi ga do mesec dana u oglasima po ceni koliko smatras da treba, obzirom na SVA ulaganja, tj na sve sto ide sa njim [muzika, carputer, felne, BRC plin].

- ako bude slab odziv, verujem da ces bez problema unovciti nesto od gore pomenutih modifikacija tipa carputer, mjuza i felne.

- zaista vredi da probas neki dil da napravis sa Deltom/FAS, mozda i prodje, bili bi budale da ne prihvate :thumbsup:

Inace, pa sta mi nindze da gledamo u Bataji kad nema Blacunta?!!? :realmad:

Dozvoli da mu ja izaberem neke sa look like alu felne dizajnom! :whistle:

Priznaj, vec zamisljas kako ga cerupas? :rambo:

cekaj brate prvo da se skontam, ako bude nesto od toga onda cemo da biramo ratkapne :D ... ma ne diram nista, na puntu sam isprobao sve sto me je zanimalo tako da cu na sledecim kolima eventualno da apgrejdujem zvucnike, nista vise ...

Axa vazi, verujem ti! :rofl: :rofl:

Sretno sa prodajom Blacunta, najopakijeg Punta na Balkanu :unworthy: , a jos vise srece sa kupovinom Honde!! :thumbsup:

Ako ga budeš prodavao u oriđiđi varijanti jer treba da vratim policu? :D

Ako ti neko izgrebe auto ispred firme, taj sam. Čisto da odložim prodaju za koju nedelju.

Tuko bi te što ga prodaješ, al ako ga budeš kupusao možda ti otmem neku sitnicu. Nemam ideju koju al smislićemo več.

Ludače.

Jbg ispala je neka frka na poslu pa sam ostao bez planirane municije za doplatu. Punto ipak ostaje aktuelan do daljnjeg...

@pavaobg: tebi bi super dosla ova maska bez znaka i crni farovi :D ...